- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.589
- 398
- Konu Sahibi p a t u l i
-
Yok canım transfere hazırlanıyoruz rahim dinlendirdik acayip heyecanlıyım estrofem ve coraspin verdi şimdilik devam :) senin durum ne?Insallah canim peki sonic bellimi transfer oldumu?
Bende adeti bekliyorum hic bu kadar heverle adeti beklememistim :) sizde masallah 5 a kalite var ben daha bilmiyorum kaci kaldi diye yarin soyluycekler umarim iyi olur sonucYok canım transfere hazırlanıyoruz rahim dinlendirdik acayip heyecanlıyım estrofem ve coraspin verdi şimdilik devam :) senin durum ne?
Ah sorma gecikmeli geldi beklemekten içim şişti şimdiyd konmuştu bile yoksa inşallah son beklediğimiz olur:) iyi olur canım iyi düşün iyi olsun. İşimiz hep beklemekBende adeti bekliyorum hic bu kadar heverle adeti beklememistim :) sizde masallah 5 a kalite var ben daha bilmiyorum kaci kaldi diye yarin soyluycekler umarim iyi olur sonuc
Ayy inşallah inşallaahhdesteğiniz için teşekkürler arkadaşlar hepimiz hemen hemen aynı dönemde transfer olacağız inşallah çok güzel sonuçlar alırız
Umut oldu bana da çok teşekkür ederim hepimize darısı
İyiymiş. İnşallah sonucuda güzel olur. AminBen cıktım odada dınlenıyorum 9 tane yumurtam toplandı
Doktorum bana parol dışında hıc bir agrı kesici ıcmeyeceksın dedikızlar yarın ilk kontrolüm var acayip başım ağrıyor ağrı kesici içsem mi içilmiyor mu bilgisi olan yazabiir mi
Endişelenme canım en kalitesizi bile rahime tutunabilir zaten bu yüzden direk transfer düşünüyolar ki bu mantıklı olan bence ait oldukları yerde kaliteleri artar inşallah hayırlısı olsun hakkındaYarın transferim var şans dileyin üç embriyonun üçü de devam ediyormuş transfere uygunlar diye bilgi aldım sadece yarın son yerleştirmeden önce daha detaylı bilgi alacağım henüz kalite ve hücre durumlarını bilmiyorumaz yumurtam ve embriyom olduğu için beşinci güne götürmek istemediler galiba ama çok da kaliteli olmayabilirler Yine Duruma göre beşinci güne götürebiliriz belki demişlerdi denemediklerine göre orta kalite diye tahmin diyorum
Merhaba ,benmde 3.gün transferim oldu.Yarın transferim var şans dileyin üç embriyonun üçü de devam ediyormuş transfere uygunlar diye bilgi aldım sadece yarın son yerleştirmeden önce daha detaylı bilgi alacağım henüz kalite ve hücre durumlarını bilmiyorumaz yumurtam ve embriyom olduğu için beşinci güne götürmek istemediler galiba ama çok da kaliteli olmayabilirler Yine Duruma göre beşinci güne götürebiliriz belki demişlerdi denemediklerine göre orta kalite diye tahmin diyorum
Çok teşekkürler cevabınız için .ben de zaten kalite durumu belli olmadan bile üçüncü gün yapmak istiyordum.embriyo az olunca beşinci güne bekletmenin bir mantığı kalmıyor.embriyologum bugün detaylı bilgi vermedi yarın transfere gittiğimde detaylı konuşacağız ama beni kuşkuya düşüren doktorum kalite durumlarına göre üç ya da beş ona bakarım demişti.sayı az direkt üçüncü gün yaparız mantığında değil gibiydi ama hocanın da bazen bir dediği bir dediğini tutmuyorMerhaba ,benmde 3.gün transferim oldu.
kalitesiz diye 3.gün olmuyor diye bir şey aklınızadan geirmeyin dedi embriyolog benimde 2 embriyom olduğu için ve öncesinde 5.gün embriyosu tutmaıdğı için böyle yapıyoruz dediler sayıya güne takılmayın derim bende çok sorguladım . embriyolog ile konuşunca rahatladım .
Haklısın canım insan kaliteli olsun istiyor ama umut etmek zorundayızEndişelenme canım en kalitesizi bile rahime tutunabilir zaten bu yüzden direk transfer düşünüyolar ki bu mantıklı olan bence ait oldukları yerde kaliteleri artar inşallah hayırlısı olsun hakkında
Senin durumlar nasıl canım haber alabildin mi embriyolardanDoktorum bana parol dışında hıc bir agrı kesici ıcmeyeceksın dedi
PArol ve minoset türevi içilebiliyor majezik arveles film olmuyor diye biliyorum ben dekızlar yarın ilk kontrolüm var acayip başım ağrıyor ağrı kesici içsem mi içilmiyor mu bilgisi olan yazabiir mi
benim 5.günüm beklemedeyim ..Çok teşekkürler cevabınız için .ben de zaten kalite durumu belli olmadan bile üçüncü gün yapmak istiyordum.embriyo az olunca beşinci güne bekletmenin bir mantığı kalmıyor.embriyologum bugün detaylı bilgi vermedi yarın transfere gittiğimde detaylı konuşacağız ama beni kuşkuya düşüren doktorum kalite durumlarına göre üç ya da beş ona bakarım demişti.sayı az direkt üçüncü gün yaparız mantığında değil gibiydi ama hocanın da bazen bir dediği bir dediğini tutmuyorsizin kaçıncı gününüz bugün inşallah güzel haberler getirirsiniz bize
Canım bır yazı okumuştm 5.güne gitmesi için bekletilen embrıyoların %10 u 3.gün transfer edilseydi gebelik olabilirdi diye diğer nisan transfer grubunda bır çok kişi 3.gün transferiyle hamile bol bol dua et rabbim bebeğini sana nasip etsin güçlü sıkı sıkı tutunsunlar sana inşallahYarın transferim var şans dileyin üç embriyonun üçü de devam ediyormuş transfere uygunlar diye bilgi aldım sadece yarın son yerleştirmeden önce daha detaylı bilgi alacağım henüz kalite ve hücre durumlarını bilmiyorumaz yumurtam ve embriyom olduğu için beşinci güne götürmek istemediler galiba ama çok da kaliteli olmayabilirler Yine Duruma göre beşinci güne götürebiliriz belki demişlerdi denemediklerine göre orta kalite diye tahmin diyorum
Yok canm doktorum bana haber vericekler ben senı arayacağım demişti bana verilen kağıttada öğleden sonra bilgi alabilirsiniz yazıyordu korkuyorm heyecanlıyımda ne durumdalar dıyeSenin durumlar nasıl canım haber alabildin mi embriyolardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?