• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan’da Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ay canım ne güzel diyorsun iki embriyo için anlaşmıştım hocaya üç çıksa bi tane dondursam hayallerim vardı ama şimdi üçüncü gün bir transfere razı hale geldim en azından azıcık da olsa umudum devam etsin diye :(
Olsun canım belki olanlar kalitelidir ve 3 ü 5.güne gider umut her zaman var verecek olan rabbim ol derse olur benım doktorumun bir mottosu var #evebebekgidecek inşallah öyle olacak😍🙏

Olsun canım belki olanlar kalitelidir ve 3 ü 5.güne gider umut her zaman var verecek olan rabbim ol derse olur benım doktorumun bir mottosu var #evebebekgidecek inşallah öyle olacak😍🙏
Haklısın kuzum ,benim çok mutsuz halimi görünce de doktorum kızdı baya böyle yaparsan olacağı varsa da olmaz diye 🤦‍♀️ tek embriyo yeterli olması için inşallah embriyologdan haber beklemek bu kadar zorsa gebelik testi beklemeyi düşünemiyorum şu an ama onun heyecanı da güzel.embriyo oluşsun karnımda olduğunu tutunmaya çalıştığını hissetmek bile güzeldir eminim...

Hanımlar hastanedeyım beklıyorum yatışım yapıldı 1.5 saat sonra toplama baslayacak çok heyecanlıyım ilk defa anestezi alcm nasıl oluyor cok merak edıyorum😀
Hiç endişe etme işlemle ilgili canım bunu lokalle bile yaptıranlar var o kadar kolay aslında uyuyorsun uyanıyorsun uyanınca bitmiş oluyor kaç yumurta diye soruyorsun tek düşündüğün o oluyor ağrı sızı olmadığından 😁biraz sarhoş gibi oluyorsun 15 dk da filan geçiyor o da.beni sonrasında hiç bekletmediler 15 dk sonra açılınca biraz bişeyler ye kötü olmazsan git dediler.dün neredeyse hiç ağrım yoktu bugün de hafif adet sancısı gibi ağrım var sadece gayet iyiyim normal hayatıma devam edebiliyorum yani sen de öyle olacaksın beraber embriyoları bekleyeceğiz😁

Hiç endişe etme işlemle ilgili canım bunu lokalle bile yaptıranlar var o kadar kolay aslında uyuyorsun uyanıyorsun uyanınca bitmiş oluyor kaç yumurta diye soruyorsun tek düşündüğün o oluyor ağrı sızı olmadığından 😁biraz sarhoş gibi oluyorsun 15 dk da filan geçiyor o da.beni sonrasında hiç bekletmediler 15 dk sonra açılınca biraz bişeyler ye kötü olmazsan git dediler.dün neredeyse hiç ağrım yoktu bugün de hafif adet sancısı gibi ağrım var sadece gayet iyiyim normal hayatıma devam edebiliyorum yani sen de öyle olacaksın beraber embriyoları bekleyeceğiz😁
Ben ağrısından acısından değilde bayılmaktan korkuyorm mesele orda😂hsg cektirirkende anestezisiz çektirmiştim sırf şu bayılma uyusturma anestezi işlerinden dolayı sezeryandan tırsıyorm mesela😀

Ben ağrısından acısından değilde bayılmaktan korkuyorm mesele orda😂hsg cektirirkende anestezisiz çektirmiştim sırf şu bayılma uyusturma anestezi işlerinden dolayı sezeryandan tırsıyorm mesela😀
Ben de bayılmaktan korkuyorum hsg yi de öyle çektirdim hatta sabah anestezisiz yapamazmıyız diye sordum ikna ettiler 😅 masaya yatınca anestezi alıncaya kadar çok gerildim ama almasıyla uyanması bir olduğundan bizim anladığımız oldu olacak derken bitmişti sonu güzel olsun boşver hepsi geçecek sonuçta

Back