Yaşam Hastanesinde Dr Esengül Can yaptı aşılamamı femera tb inofolic combi ve ovitrelle İçin 230 ₺ ilk muayene için sgksız 140₺ aşılama İçin 1500₺ ödedik 2000₺ maloldu bize yaniGerçekten miYa ben tekirdağ genesiste yaptırdım belki ismini duymuşsunuzdur ümit ekmen doktorumun adı. Bir kutu gonal f 450 6 şırınga 700 tl ben iki kullandım 1400 tl oldu. Bir tane çatlatma iğnesi 100 lira ve her muayenede 200 tl ödedim. Aşılama ücreti 3500 tl aldılar. Kontrole bile gitsem muayene ücreti alıyolar benden Öyleyse bi saat daha uzağa gideyim istanbulda yapayım ben bu işin devamını. Burda bu kadar para neden vereyim dimi ama hem istanbul da daha iyi doktorlar var. Sizin özel mi? Tekirdağda devlet hastaneleri aşılama yapmıyoda.
Ne zaman yaptırmıştın canım uzun süre geçti mi?Yaşam Hastanesinde Dr Esengül Can yaptı aşılamamı femera tb inofolic combi ve ovitrelle İçin 230 ₺ ilk muayene için sgksız 140₺ aşılama İçin 1500₺ ödedik 2000₺ maloldu bize yani
11. Güne iğne etkisi kalmaz canım ama bazen 12. Güne kadar etkisini gösterenler oluyormuş kişinin bünyesine göre değişebiliyor yani ama yarın yaparsan bundan koyu çıkarsa kesin olurKızlar çatlatma iğnesinin 11. günü sizce iğne etkisi mi ??
Evet çok zor bir süreç canım sen hsg yani rahîm filmi cekildin mı acaba? İnşallah asilamani hayırlısiyla olursun ve pozitif sonuçlanır inşallahHerkese merhabalar uzunsuzunsuredir takip ediyorum sonunda bende üye oldum.
1.5 yildir evliyim 2 kimyasal gebelik geçirdim eşimle bütün tahlillerimiz normal çıktı yani sebepsiz infertilite durumundayız. Kayseride yasiyorum birçok hastaneye ve doktora gittim ama Acıbadem de Gökalp Öner beyden memnun kaldım ve tedaviyi onunla yaptırmaya karar verdim.adetin 2. Günü gonalf igneye başladım 5 gün sonra kontrole gittiğimde 14mm olmuş yumurtam pazartesi tekrar gidicem çatlama ignesi için çarşambada aşılamam olacak Allah izin verirse. Çok zor bir süreç bu birbirimize destek olup herp birlikte güzel sonuçlar alırız inşallah.
Canım büyük ihtimalle varsa cikar yap istersenKızlar aşılamanin 14.gunu idrar testi yapsam çıkmama ihtimali olabilir mi?
S srplmtmtk canım aşılamalı oldum regl tarihim 11 haziran, 14.gun 6 haziran. 2.asilamam 37 yaşındayımkızlar @Lagaan @Rengin0724 @Kader26 @Sehergk @ebruliank19 @gzd2050ckl @Morzirhli 14. günlerinizi yazabilir misiniz bide kacıncı aşılamanız birbirimizi daha iyi takip edebiliriz:)
Aminnm ins insCanım aslinda 25mm kadar normalmiş galiba 3 tane mı yumurtan vardı yani çok güzelRabbim hayırlısıyla pozitif sonuçlar almanı nasıp etsin ❤
Değildir insssKızlar çatlatma iğnesinin 11. günü sizce iğne etkisi mi ??
Allah'ım hayirli sonuçlar verir insHerkese merhabalar uzunsuzunsuredir takip ediyorum sonunda bende üye oldum.
1.5 yildir evliyim 2 kimyasal gebelik geçirdim eşimle bütün tahlillerimiz normal çıktı yani sebepsiz infertilite durumundayız. Kayseride yasiyorum birçok hastaneye ve doktora gittim ama Acıbadem de Gökalp Öner beyden memnun kaldım ve tedaviyi onunla yaptırmaya karar verdim.adetin 2. Günü gonalf igneye başladım 5 gün sonra kontrole gittiğimde 14mm olmuş yumurtam pazartesi tekrar gidicem çatlama ignesi için çarşambada aşılamam olacak Allah izin verirse. Çok zor bir süreç bu birbirimize destek olup herp birlikte güzel sonuçlar alırız inşallah.
Aminnnn cümlemiz guzelhaberler alırız inşallah sen asilamani oldunmu pekiAllah'ım hayirli sonuçlar verir ins
Anladım canım inşallah pozitif sonucu alırsın bu ayEvet canım hsg de dahil bütün testlerim yapıldı herşey iyi çıktı sadece kan pıhtılaşmasına meyilliymisim insallah asilama tutarsa ondan sonra da onun tedavisine başlıcaz.sen neDurumdasin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?