- 16 Ağustos 2018
- 270
- 155
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş hayırlı olur kan testi sonucu görmeden sevinmek istemiyorum, yarın kan verecemVar gibi görünüyor canım hayırlı olsun şimdiden yarın bı kan testi ver bence
Kan verdin mi canım merak ettim bende haber verirsinİnş hayırlı olur kan testi sonucu görmeden sevinmek istemiyorum, yarın kan verecem
Malesef pazartesiye kaldıKan verdin mi canım merak ettim bende haber verirsin
Bende aynısını yaşıyorum 6 gün geçti adetim acaba ilaçlardan mi dedim ben test yapmadmKızlar mayıs ayında aşılama yaptırdım tutmamış tı hazirandanda yaptırmadım, bu ayda adetim geçikti test yaptım, anında çift çizgi çıktı çok heyecenlandım yarın kan verecem
Bende 15 mayısta aşılama yaptırdım 31 mayısta adet gördümKızlar mayıs ayında aşılama yaptırdım tutmamış tı hazirandanda yaptırmadım, bu ayda adetim geçikti test yaptım, anında çift çizgi çıktı çok heyecenlandım yarın kan verecem
Kızlar bu ayda olmadı galiba asilamanin 12 iğnenin 13. Günü
[/QUOTE
Canım sende adet düzensizliği oldu mu aşılamadan sonraki ay
Pazartesi kan verecem salı belli olur ben var gibi hissediyorum hayırlısı olsunBende 15 mayısta aşılama yaptırdım 31 mayısta adet gördüm
Pazartesi kan verecem salı belli olur ben var gibi hissediyorum hayırlısı olsun
Belirtiler nelerdiPazartesi kan verecem salı belli olur ben var gibi hissediyorum hayırlısı olsun
Fena kasık ağrım var, ara ara batma tarzında bir ağrı oluyor gögüslerim patlayacak zaten ağrıdan ilk hamileliğim dede böyle olmuştu hatırlıyorum bakalım hayırlısıBelirtiler nelerdi
Hm bende sadece bel ağrısı var göğüslermde hiç ağrı yok hiç Bi de kaç gün geçiyor adetnzFena kasık ağrım var, ara ara batma tarzında bir ağrı oluyor gögüslerim patlayacak zaten ağrıdan ilk hamileliğim dede böyle olmuştu hatırlıyorum bakalım hayırlısı
6 gün geciktiHm bende sadece bel ağrısı var göğüslermde hiç ağrı yok hiç Bi de kaç gün geçiyor adetnz
Sonucumu öğrendim çok şükür hamileyim beta 6447 çıktı bu ay hiç kafama takmamıştım psikoloji çok önemli demekki
Sağolun amin allah isteyen herkese nasip etsin inşTebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin bize de dua edin
Bak ben gibilerde var canm kendiliğimden adet goruyorm tedaviye yenı başladım merional 75 le başladık 5 gun e 2 bakıldı 5 çıktı değerim sonra 150 başladık oda bitti 5 gun e2 bakıldı yine 5 çıktı folukul yok bugun 225 mg yükselti 5 gun bqkalm cvp verecekmiş yyımrtalıklar kaç gun kullanılıyor bu ilaçlar onuda bılmıyrm doktor vajınal utrasona gerek duymuyor hıpolı olduğumdan100le basladim 6 gun kullandim sonra 2 gun 125 vuruldm smdide 150 vurul dedi p.tsi gidicem cnm. Senin 150ylemi buyuyor benim anca 10 olmus cok moralm bozuk bu ay asilama olucak diye kurmuştum kendmi. Doktor buyurse gene yapariz dedi ama blmiyorum
Merhaba. Durumunuz nedir acaba, gebe kalabildiniz mi? Tekrar aşılama yaptırdınız mı? Tekirdağ da nereye gitmeliyim?Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin bize de dua edin