• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herkese merhabalar uzunsuzunsuredir takip ediyorum sonunda bende üye oldum.
1.5 yildir evliyim 2 kimyasal gebelik geçirdim eşimle bütün tahlillerimiz normal çıktı yani sebepsiz infertilite durumundayız. Kayseride yasiyorum birçok hastaneye ve doktora gittim ama Acıbadem de Gökalp Öner beyden memnun kaldım ve tedaviyi onunla yaptırmaya karar verdim.adetin 2. Günü gonalf igneye başladım 5 gün sonra kontrole gittiğimde 14mm olmuş yumurtam pazartesi tekrar gidicem çatlama ignesi için çarşambada aşılamam olacak Allah izin verirse. Çok zor bir süreç bu birbirimize destek olup herp birlikte güzel sonuçlar alırız inşallah.
Merhaba insallah en kisa zamanda melegine kavusursun bende kayseriliyim ve gokalp bey gercekten cok iyi bir insan ben sehir disinda oldugum icin gidemiyorum cok isterdim gokalp beyde tedavi olmayi ama olamadim malesef insallah sizin yuzunuzu guldurur ve inaniyorum buna ❤️

Merhaba insallah en kisa zamanda melegine kavusursun bende kayseriliyim ve gokalp bey gercekten cok iyi bir insan ben sehir disinda oldugum icin gidemiyorum cok isterdim gokalp beyde tedavi olmayi ama olamadim malesef insallah sizin yuzunuzu guldurur ve inaniyorum buna ❤
valla canım gökalp beyde ümitlikonustu ilk yumurta kontrolünde sizden gebelik elde edeceğimizi düşünüyorum dedi.ama neye göre dediğini bende bilmiyorum. Öte yandan gerçekten super bir doktor.özelliklede tüp bebekte tam bir uzman. İyi dileklerinicin çok sağol.inşallah hepimizin asilamasi tutar

valla canım gökalp beyde ümitlikonustu ilk yumurta kontrolünde sizden gebelik elde edeceğimizi düşünüyorum dedi.ama neye göre dediğini bende bilmiyorum. Öte yandan gerçekten super bir doktor.özelliklede tüp bebekte tam bir uzman. İyi dileklerinicin çok sağol.inşallah hepimizin asilamasi tutar
Gokalp bey dediyse olur Allahin izniyle ben klomen kullaniyorum bu ay diger ay bulundugum sehirde asilama yaptiracagiz eger olmazsa bi sonra ki asilamam da gokalp beye gidecegim kesinlikle

11. Güne iğne etkisi kalmaz canım ama bazen 12. Güne kadar etkisini gösterenler oluyormuş kişinin bünyesine göre değişebiliyor yani ama yarın yaparsan bundan koyu çıkarsa kesin olur🙏🤗
Yarın sabah ilk idrarla tekrarlıyacağım inşallah silikleşmez :dua: sende başlamışsın herhalde aşılamaya. Benimde 2.aşılamam inşallah hayırlı haberler alırız bu ay,isteyen herkesle beraber:anneadayı::dua:

Yarın sabah ilk idrarla tekrarlıyacağım inşallah silikleşmez :dua: sende başlamışsın herhalde aşılamaya. Benimde 2.aşılamam inşallah hayırlı haberler alırız bu ay,isteyen herkesle beraber:anneadayı::dua:
Aynen canım başladım ama bayram dan önce yetiştirmeye çalışacak doktor da yetismeyedebikir bakalım hayırlısı olsun canım hakkımızda 🙏🤗❤️ düşükte de sadece klomen kullandım çatlatma iğnesi bile olmadan hamile kalmıştım yine öyle deneriz olmadi

Adetimin 10. günü yumurta boyutum 15 mm - fostimon 0.75- 7 kutu kullandım.8. son kutuyu ölçümden sonra bugün vurundum. Rahim kalınlığım 7.8 nasıl arkadaşlar?

He aynen ondan fark ediyo demek ki canım çok sağol bilgilendirdiğin için bende oraya gideyim bari biraz zamandan sonra.
Benim aşılamam tutarsa mutlaka bilgi veririm
İsmim bahar 😊 özelden sana telefon numaramı da atabilirim whatsapp dan yazabilirim 🙋🏻‍♀️

Gokalp bey dediyse olur Allahin izniyle ben klomen kullaniyorum bu ay diger ay bulundugum sehirde asilama yaptiracagiz eger olmazsa bi sonra ki asilamam da gokalp beye gidecegim kesinlikle
bu ay olur inşallah canım gerçi her ay bu ay olur diye ümit ediyoruz bazen yoruluyoruz ama ümit olmadanda olmuyor:işsiz:

:sinirli:
kızlar başka etiketleyemediğim aşılamasını olup bekleyen varsa yazsın lütfen
Ben dün çatlama iğnesini yaptım. 25 mayıs da
7 haziran 14 Gün olacak kısmetse inşallah bu sefer olur müjdeli haber almak nasip ol
Merhaba kızlar 4 yıllık evliyim 3 yıldır çocuk için uğraşıyoruz. Geçen sene laporoskobi oldum tüplerim kapaliymis açıldı ve tüpüme bağırsak dolanmış ti o da acildi.Ameliyatttan 2 ay sonra hamile kaldım ama 9 haftalık düşük yaptım 😔 şuan düşüğün üzerinden 5 ay geçti ve hala olmayınca tekrar doktoruma gittim. Bu ay adetin 5.gunu yani bu sabah klomene başladım sabah akşam kullanacagim 5 gün ve haftaya salı kontrolüm var. Yumurtaların durumuna göre çatlatma iğnesi verip asilama yapacağını söyledi bu yöntem ilk defa uygulanacak çok heyecanlıyım 😊🙏Rabbim hakkımizda hayırlısıni versin🙏❤Benim gibi bu ay asilama olacaklar la beraber bekleyelim inşallah Rabbim bu ay tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🙏:emir_bebek::nazar:
Anne AdaylarıKaçıncı Aşılama14.günSonuç:)Doğum Tarihiyaş
S srplmtmtk 2?28
@Lagaan227.05.201933
@Rengin0724
@Kader26
@Sehergk101.06.201925
M Merabd 128.05.201922
@ebruliank19101.06.201929
@gzd2050ckl
@Morzirhli128.05.201924
@mihracee211.06.201937
E Emel DGE 107.06.201939
Merhaba kızlar 4 yıllık evliyim 3 yıldır çocuk için uğraşıyoruz. Geçen sene laporoskobi oldum tüplerim kapaliymis açıldı ve tüpüme bağırsak dolanmış ti o da acildi.Ameliyatttan 2 ay sonra hamile kaldım ama 9 haftalık düşük yaptım 😔 şuan düşüğün üzerinden 5 ay geçti ve hala olmayınca tekrar doktoruma gittim. Bu ay adetin 5.gunu yani bu sabah klomene başladım sabah akşam kullanacagim 5 gün ve haftaya salı kontrolüm var. Yumurtaların durumuna göre çatlatma iğnesi verip asilama yapacağını söyledi bu yöntem ilk defa uygulanacak çok heyecanlıyım 😊🙏Rabbim hakkımizda hayırlısıni versin🙏❤Benim gibi bu ay asilama olacaklar la beraber bekleyelim inşallah Rabbim bu ay tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🙏:emir_bebek::nazar:
Anne AdaylarıKaçıncı Aşılama14.günSonuç:)Doğum Tarihiyaş
S srplmtmtk 2?28
@Lagaan227.05.201933
@Rengin0724
@Kader26
@Sehergk101.06.201925
M Merabd 128.05.201922
@ebruliank19101.06.201929
@gzd2050ckl
@Morzirhli128.05.201924
@mihracee211.06.201937
E Emel DGE 107.06.201939