• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bu grupta enerji eksik pozitif düşünelim lütfen😉😃🤗 o bebisler elbet bir gün gelecek ya bu ay yada başka bir ay gelecek yani negatif testler bizim enerjimizi düşüremez💪👊🤗😉🙏❤️

Kızlar yazanları ekledim listeye eksik bilgiler varsa yazabilirsiniz bana buradan yada özelden 🤗

Gerçekten mi 😥 Ya ben tekirdağ genesiste yaptırdım belki ismini duymuşsunuzdur ümit ekmen doktorumun adı. Bir kutu gonal f 450 6 şırınga 700 tl ben iki kullandım 1400 tl oldu. Bir tane çatlatma iğnesi 100 lira ve her muayenede 200 tl ödedim. Aşılama ücreti 3500 tl aldılar. Kontrole bile gitsem muayene ücreti alıyolar benden 😭 Öyleyse bi saat daha uzağa gideyim istanbulda yapayım ben bu işin devamını. Burda bu kadar para neden vereyim dimi ama hem istanbul da daha iyi doktorlar var. Sizin özel mi? Tekirdağda devlet hastaneleri aşılama yapmıyoda.
Yaşam Hastanesinde Dr Esengül Can yaptı aşılamamı femera tb inofolic combi ve ovitrelle İçin 230 ₺ ilk muayene için sgksız 140₺ aşılama İçin 1500₺ ödedik 2000₺ maloldu bize yani

Kızlar çatlatma iğnesinin 11. günü sizce iğne etkisi mi ??

Eklentiler

• 14B90C07-A88A-4938-AB9B-74FCFE6C7BC6.jpeg
    14B90C07-A88A-4938-AB9B-74FCFE6C7BC6.jpeg
    37,1 KB · Görüntüleme: 59
Herkese merhabalar uzunsuzunsuredir takip ediyorum sonunda bende üye oldum.
1.5 yildir evliyim 2 kimyasal gebelik geçirdim eşimle bütün tahlillerimiz normal çıktı yani sebepsiz infertilite durumundayız. Kayseride yasiyorum birçok hastaneye ve doktora gittim ama Acıbadem de Gökalp Öner beyden memnun kaldım ve tedaviyi onunla yaptırmaya karar verdim.adetin 2. Günü gonalf igneye başladım 5 gün sonra kontrole gittiğimde 14mm olmuş yumurtam pazartesi tekrar gidicem çatlama ignesi için çarşambada aşılamam olacak Allah izin verirse. Çok zor bir süreç bu birbirimize destek olup herp birlikte güzel sonuçlar alırız inşallah.

Kızlar çatlatma iğnesinin 11. günü sizce iğne etkisi mi ??
11. Güne iğne etkisi kalmaz canım ama bazen 12. Güne kadar etkisini gösterenler oluyormuş kişinin bünyesine göre değişebiliyor yani ama yarın yaparsan bundan koyu çıkarsa kesin olur🙏🤗❤️

1.5 yildir evliyim 2 kimyasal gebelik geçirdim eşimle bütün tahlillerimiz normal çıktı yani sebepsiz infertilite durumundayız. Kayseride yasiyorum birçok hastaneye ve doktora gittim ama Acıbadem de Gökalp Öner beyden memnun kaldım ve tedaviyi onunla yaptırmaya karar verdim.adetin 2. Günü gonalf igneye başladım 5 gün sonra kontrole gittiğimde 14mm olmuş yumurtam pazartesi tekrar gidicem çatlama ignesi için çarşambada aşılamam olacak Allah izin verirse. Çok zor bir süreç bu birbirimize destek olup herp birlikte güzel sonuçlar alırız inşallah.
Evet çok zor bir süreç canım sen hsg yani rahîm filmi cekildin mı acaba? İnşallah asilamani hayırlısiyla olursun ve pozitif sonuçlanır inşallah ❤️🙏🤗

Evet canım hsg de dahil bütün testlerim yapıldı herşey iyi çıktı sadece kan pıhtılaşmasına meyilliymisim insallah asilama tutarsa ondan sonra da onun tedavisine başlıcaz.sen neDurumdasin canim

Son düzenleme:
Allah'ım hayirli sonuçlar verir ins

Evet canım hsg de dahil bütün testlerim yapıldı herşey iyi çıktı sadece kan pıhtılaşmasına meyilliymisim insallah asilama tutarsa ondan sonra da onun tedavisine başlıcaz.sen neDurumdasin canim
Anladım canım inşallah pozitif sonucu alırsın bu ay 🤗 bende 2. Aşılama için başladım ilacımi kullanıyorum önceden bir düşüğüm oldu bakalım hakkımızda hayırlısı olsun ❤️🙏🤗

Back