• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kızlar 4 yıllık evliyim 3 yıldır çocuk için uğraşıyoruz. Geçen sene laporoskobi oldum tüplerim kapaliymis açıldı ve tüpüme bağırsak dolanmış ti o da acildi.Ameliyatttan 2 ay sonra hamile kaldım ama 9 haftalık düşük yaptım 😔 şuan düşüğün üzerinden 5 ay geçti ve hala olmayınca tekrar doktoruma gittim. Bu ay adetin 5.gunu yani bu sabah klomene başladım sabah akşam kullanacagim 5 gün ve haftaya salı kontrolüm var. Yumurtaların durumuna göre çatlatma iğnesi verip asilama yapacağını söyledi bu yöntem ilk defa uygulanacak çok heyecanlıyım 😊🙏Rabbim hakkımizda hayırlısıni versin🙏❤Benim gibi bu ay asilama olacaklar la beraber bekleyelim inşallah Rabbim bu ay tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🙏:emir_bebek::nazar:
Anne AdaylarıKaçıncı Aşılama14.günSonuç:)Doğum Tarihiyaş
S srplmtmtk 2?28
K Kerevizsalatasi 227.05.201933
@Rengin0724
K Kader26
@Sehergk101.06.201925
M Merabd 128.05.201922
@ebruliank19101.06.201929
@gzd2050ckl
@Morzirhli128.05.201924
@mihracee211.06.201937
E Emel DGE 139
Bende çatlama iğnesini dün oldum 14 günün 07.06.2019 hayırlısı inşallah. 🙏

14 günü yaklaşan arkadaşlar var gelişmeleri paylaşın lutfen😊

Hayırlı olsun arkadaşlar inşallah asilamalariniz tutar bende yarin sabah kontrole gidicem herşey yolundaysa çatlama ignemi olucam. Birde merak ettigim birşey var aşılama olduktan sonra tavsiyeleriniz varmı.tutunmaya yardımcı olan birseyler varmi acaba?

Hayırlı olsun arkadaşlar inşallah asilamalariniz tutar bende yarin sabah kontrole gidicem herşey yolundaysa çatlama ignemi olucam. Birde merak ettigim birşey var aşılama olduktan sonra tavsiyeleriniz varmı.tutunmaya yardımcı olan birseyler varmi acaba?
Inşallah senin içinde herşey yolunda dır canım. 😊 kafan rahat olsun stres yapma yeter . Ben aşılama uygulamasını daha denemedim yurt dışında yasıyorum ben 8 gün klomen kullandım 9 cü gün çatlama iğnesi kullandım doktorum sadece 36 saat içinde ilişkiye girin dedi . Kafaniza karıştırmak istemem çoğu yerde 36 saat sonra cinsel ilişki yazıyor benim doktorum bana bu şekilde tavsiyede bulundu kendi doktoruna sor bence o seni dogru şekilde yönlendirecektir

Valla canım bugün idrar testi yaptım negatif olsa çıkardı artık. muhtemelen yarına adet olurum olöazsam salı kan verim diyorum
Yaaa canım valla çok yakın zamanda aynı şeyi yaşadığım için ne desem boş her negatif den sonra yeni ümitler başlıyor çok yorucu bu süreç ama sonucuna değer bence🤗🙏❤️😘

Yaaa canım valla çok yakın zamanda aynı şeyi yaşadığım için ne desem boş her negatif den sonra yeni ümitler başlıyor çok yorucu bu süreç ama sonucuna değer bence🤗🙏😘
Sağol canım sizler için hayırlı olur sonuçlar inşallah🙏 pes etmek yok günü geldiğinde hepimiz olumlu sonuçlar alacağız inanıyorum😊😘

kızlar bende ayın 23 ünde aşılama oldum rabbim bekleyişlerimiz, hayırla sonlandırsın inşallah
Ben 23.05 te oldum bekliyorum
Belirtilerin var mı?
Benim iğneden midir bilmiyorum
Çok ayakta kalırsam
Karnımda iğne batması elektrik çarpması
Gerilme hissi gibi değişik ağrılar oluyor

Inşallah senin içinde herşey yolunda dır canım. 😊 kafan rahat olsun stres yapma yeter . Ben aşılama uygulamasını daha denemedim yurt dışında yasıyorum ben 8 gün klomen kullandım 9 cü gün çatlama iğnesi kullandım doktorum sadece 36 saat içinde ilişkiye girin dedi . Kafaniza karıştırmak istemem çoğu yerde 36 saat sonra cinsel ilişki yazıyor benim doktorum bana bu şekilde tavsiyede bulundu kendi doktoruna sor bence o seni dogru şekilde yönlendirecektir
malesef simdilik pek yolundagitmiyor bu sabah kontrolüm vardı yumurta sayisi 3 e çıkmış ama boyut olarak nerdeyse hic büyümemiş. 75 vuruyodum 100 e çıkardı iğneyi 3 gün sonra tekrar çağırdı. Üzüldüm biraz.herşeyin hayırlısı . Senin sonucun ne zaman çıkacak canim? BU arada bende yurtdışında yasıyordum 3 yıl önce kesin dönüş yaptım.

malesef simdilik pek yolundagitmiyor bu sabah kontrolüm vardı yumurta sayisi 3 e çıkmış ama boyut olarak nerdeyse hic büyümemiş. 75 vuruyodum 100 e çıkardı iğneyi 3 gün sonra tekrar çağırdı. Üzüldüm biraz.herşeyin hayırlısı . Senin sonucun ne zaman çıkacak canim? BU arada bende yurtdışında yasıyordum 3 yıl önce kesin dönüş yaptım.
Üzülme bence canım 3 günde çok şey değişir. Benim haziran 7 belli olacak

Ben 23.05 te oldum bekliyorum
Belirtilerin var mı?
Benim iğneden midir bilmiyorum
Çok ayakta kalırsam
Karnımda iğne batması elektrik çarpması
Gerilme hissi gibi değişik ağrılar oluyor
Ya valla bilmiyom.ki gogus haassasiyetim var ara ara da kasiklarimda batma oluyo o kadar benim.ikinci asilamam bu diğerinden cok agrim falan. Oluyodu bunda masallah turp gibiyim 😊

Kızlar bugün yumurta kontrolune gittim sağda daha cok yumurtam gelişmiş Çarşamba tekrar gideceğim kesin o zaman kaç tane olduğu belli olur ve büyük ihtimalle cuma aşılama olurum hakkımızda hayırlısı inşallah 🙏❤️🤗

Benim bu 2. Aşılamam kizlar ben 1. De hiç birşey hissetmedim ağrıları yada kanamaları olan oluyormuş bu sefer bakalım nasıl geçecek

Back