- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
gelsinler popolarına popolarına vurucamcanım ümitlerimiz tükenmesin o bebişler gelecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gelsinler popolarına popolarına vurucamcanım ümitlerimiz tükenmesin o bebişler gelecek
evet inş. mikroçip deneyeceğiz bakalımaşılamayı mı yarın olacaksın canım
bende valla hep bunu söylüyorum:)gelsinler popolarına popolarına vurucam
:)) ozaman kıyabilirmiyiz o minnoş boklu popolara bilmiyorum :) deneriz şansımızıbende valla hep bunu söylüyorum:)
SMerhaba kızlar 4 yıllık evliyim 3 yıldır çocuk için uğraşıyoruz. Geçen sene laporoskobi oldum tüplerim kapaliymis açıldı ve tüpüme bağırsak dolanmış ti o da acildi.Ameliyatttan 2 ay sonra hamile kaldım ama 9 haftalık düşük yaptım şuan düşüğün üzerinden 5 ay geçti ve hala olmayınca tekrar doktoruma gittim. Bu ay adetin 5.gunu yani bu sabah klomene başladım sabah akşam kullanacagim 5 gün ve haftaya salı kontrolüm var. Yumurtaların durumuna göre çatlatma iğnesi verip asilama yapacağını söyledi bu yöntem ilk defa uygulanacak çok heyecanlıyım Rabbim hakkımizda hayırlısıni versin❤Benim gibi bu ay asilama olacaklar la beraber bekleyelim inşallah Rabbim bu ay tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ❤
Merhaba bende bu sayfada yeniyim bende bu ay klomen kullanıyorum. Çok şükür yumurtalarım gelişti cumartesi çatlama iğnesi yapicam bende. Dilerim allahtan rabbim tüm anne olmak isteyen arkadaşların kucaklarini doldurur
oyy oyyy Allahım sabır versin inş. mutluluktan hıçkıra hıçkıra ağlayacağın günler olsun. ben o duyguyu bir defa yaşadım tadı damağımda kaldı Allahım isteyen her kadına anneliği tattırsın.Üzme kendini olurmu ne olur Allahın vardır bildiği vardır bir beklediği imtihan dayız hayırlısını diliyoruz inş. en güeli olacak
Merhaba ben bu sayfada yeniyim 30 yaş tan bence hiç korkma canım. Ben 39 yaşındayım bi umut bende bekliyorum.Salı günü yumurta kontrolü var ona göre asılma gününü söyleyecek canım doktor. 28 yaşındayım hatta Eylül de 29 olacağım 30 olmadan bizimki kucağımiza geleydi 30 yaş korkusu var bende
gerçekten canı gönülden amin diyorumİnsanız sonuçta imtihanımız bu demek ki hakkımızda hayırlısı olsun ..
bende 37Merhaba ben bu sayfada yeniyim 30 yaş tan bence hiç korkma canım. Ben 39 yaşındayım bi umut bende bekliyorum.
Rabbim hepimizin kucağını doldursun sen aşılama oldun mu canım?Merhaba ben bu sayfada yeniyim 30 yaş tan bence hiç korkma canım. Ben 39 yaşındayım bi umut bende bekliyorum.
Amin insallah Ben 5 gün klomen kullandım yumurtanın büyüklüğü 8.9 du doktorum birazdaha gelişsin yumurtaların dedi 3 gün daha kullandım bugün ölçüldü 19.8 büyüklüğün deydi bugün bana 2 gün daha kullan hapı cumartesi çatlama iğnesi ol dedi sonrası nasip kısmet insallahRabbim hepimizin kucağını doldursun sen aşılama oldun mu canım?
aslında boyutu yeterliymiş niye direk çatlatmayı yap demedi ki?Amin insallah Ben 5 gün klomen kullandım yumurtanın büyüklüğü 8.9 du doktorum birazdaha gelişsin yumurtaların dedi 3 gün daha kullandım bugün ölçüldü 19.8 büyüklüğün deydi bugün bana 2 gün daha kullan hapı cumartesi çatlama iğnesi ol dedi sonrası nasip kısmet insallah
Tek yumurta oluştu birde yaşımdan dolayı çatlama iğnesini daha uygun gördü. Sen demi tedavi oluyorsunaslında boyutu yeterliymiş niye direk çatlatmayı yap demedi ki?
14. gün test tarihimikızlar başka etiketleyemediğim aşılamasını olup bekleyen varsa yazsın lütfen
Evet canım en garanti 14. Gün benim gibi erkenden yapanlarda olabilri ama önemli olan 14. Gün14. gün test tarihimi
Tamam da canım yumurta zaten büyümüş bugun yada yarın igneyi yap demeliydi ben onu diyorum neyse bı bildiği vardır . Evet bende 2. Aşılama ya başladım hattaTek yumurta oluştu birde yaşımdan dolayı çatlama iğnesini daha uygun gördü. Sen demi tedavi oluyorsun
Bilmiyorumki canım 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim 4 haftalıkken malesef düştü. O zamandan beri biraz değişiklikler oldu bende yumurta oluşuyor ama çatlamıyor o yüzden çatlama iğnesini uygun gördü. Dilerim allahtan sen de güzel sonuçlar alırsınTamam da canım yumurta zaten büyümüş bugun yada yarın igneyi yap demeliydi ben onu diyorum neyse bı bildiği vardır . Evet bende 2. Aşılama ya başladım hatta