Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin canım hepimiz alırız inşallah

Canım aslinda 25mm kadar normalmiş galiba 3 tane mı yumurtan vardı yani çok güzel Rabbim hayırlısıyla pozitif sonuçlar almanı nasıp etsin

Aslında 18 'le 21 büyüklüğü ideal büyüklük diye biliyorum benim 19 cıktı bugün doktorum çok iyi olduğunu ama biraz daha büyümesi için 2 gün ilaç kullanmamı söyledi yani senin ideal büyüklükte rabbim hayırlısını nasip etsin insallah

Evet canım en garanti 14. Gün benim gibi erkenden yapanlarda olabilri ama önemli olan 14. Gün
Benim asilamanin 14. Günü 28 mayıs a denk geliyor kuzum. Ilk asilamam bu arada insallah guzel haberler aliriz. Ama goguslerimde az aci kaldi bazen belim agiriyo hep degil. Yani belirtilerim azaldi diyebilirm pek umidim kalmadi :) genede nasip allahtan umit kesilmez

Merhaba arkadaşlar Rabbim öncelikle saglıklı hamilelikler versin cümlemize bizlerde versin hamile olanlara Rabbim tamamına erdirsin bizlerinde tez vakitte hayırlısıyla hamile olup o güzel mucize ize kavuşturur ve yaşayıpkucaklarımızı doldurmayı saglıklı anne olmamızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Belirtilere takılma canım hadi 5 günün kalmış az kalmış inşallah pozitif sonuç alacaksın

Canım senin yaş kaçtı yaş lari da ekliyorum da
Benim ilk aşılamam bu inş son olurdaha 9 gün var test yapmama beklemedeyim

Merhaba kızçeler benimde 15 yıldır rahmin yok demişlerdi geçen ay çift rahmimin olduğunu öğrendim rabbimin bir mucizesiydi bana doktorum sağolsun bu ay aşılama yapalım dedi yarın adetimin 3.günü hastaneye gideceğim ilaç raporum çıkacak 5. günde ilaçlara başlayacağım çok heyecanlıyım Rabbim isteyen herkesede bizede hayırlı sağlıklı evlat yada evlatlar nasip etsin ben inanıyorum ki hepimiz en yakın zamanda anne olacağız Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın kucaklarımız boş kalmasın.

Aaa listede yokum

Amin canım inşallah hayırlı uğurlu olsun inşallah tedavin

Bende 25 yaşındayım canım ilk aşılamam oldu. Aşılamanın 14. Günü 1 haziran oluyor. Inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz beklemek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…