• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bilmiyorumki canım 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim 4 haftalıkken malesef düştü. O zamandan beri biraz değişiklikler oldu bende yumurta oluşuyor ama çatlamıyor o yüzden çatlama iğnesini uygun gördü. Dilerim allahtan sen de güzel sonuçlar alırsın 🙏
Amin canım hepimiz alırız inşallah 🙏❤️

yumurta büyüklüğü nekadr olması gerekiyor benim sol 24 sağdaki 25 ve 21 di adetin 12.günüydü bu büyüklükler gecesinden çatlama iğnesi vuruldum yarın aşılamam var toplamda 5 gü n femara kullandım benim yumoşlarda çok büyümüş sanki dün gece oldum iğneyi yani acayip sancım var:(
Canım aslinda 25mm kadar normalmiş galiba 3 tane mı yumurtan vardı yani çok güzel 👍🤗 Rabbim hayırlısıyla pozitif sonuçlar almanı nasıp etsin 🙏❤️🤗

yumurta büyüklüğü nekadr olması gerekiyor benim sol 24 sağdaki 25 ve 21 di adetin 12.günüydü bu büyüklükler gecesinden çatlama iğnesi vuruldum yarın aşılamam var toplamda 5 gü n femara kullandım benim yumoşlarda çok büyümüş sanki dün gece oldum iğneyi yani acayip sancım var:KK43:
Aslında 18 'le 21 büyüklüğü ideal büyüklük diye biliyorum benim 19 cıktı bugün doktorum çok iyi olduğunu ama biraz daha büyümesi için 2 gün ilaç kullanmamı söyledi yani senin ideal büyüklükte 😊 rabbim hayırlısını nasip etsin insallah

Evet canım en garanti 14. Gün benim gibi erkenden yapanlarda olabilri ama 🙈önemli olan 14. Gün 🤗
Benim asilamanin 14. Günü 28 mayıs a denk geliyor kuzum. Ilk asilamam bu arada insallah guzel haberler aliriz. Ama goguslerimde az aci kaldi bazen belim agiriyo hep degil. Yani belirtilerim azaldi diyebilirm pek umidim kalmadi :) genede nasip allahtan umit kesilmez

Merhaba arkadaşlar Rabbim öncelikle saglıklı hamilelikler versin cümlemize bizlerde versin hamile olanlara Rabbim tamamına erdirsin bizlerinde tez vakitte hayırlısıyla hamile olup o güzel mucize ize kavuşturur ve yaşayıpkucaklarımızı doldurmayı saglıklı anne olmamızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah😃

Benim asilamanin 14. Günü 28 mayıs a denk geliyor kuzum. Ilk asilamam bu arada insallah guzel haberler aliriz. Ama goguslerimde az aci kaldi bazen belim agiriyo hep degil. Yani belirtilerim azaldi diyebilirm pek umidim kalmadi :) genede nasip allahtan umit kesilmez
Belirtilere takılma canım 🤗 hadi 5 günün kalmış az kalmış inşallah pozitif sonuç alacaksın 🙏🤗❤️

Canım senin yaş kaçtı yaş lari da ekliyorum da🤗
Benim ilk aşılamam bu inş son olur🙏😁daha 9 gün var test yapmama beklemedeyim

Merhaba kızçeler benimde 15 yıldır rahmin yok demişlerdi geçen ay çift rahmimin olduğunu öğrendim rabbimin bir mucizesiydi bana doktorum sağolsun bu ay aşılama yapalım dedi yarın adetimin 3.günü hastaneye gideceğim ilaç raporum çıkacak 5. günde ilaçlara başlayacağım çok heyecanlıyım Rabbim isteyen herkesede bizede hayırlı sağlıklı evlat yada evlatlar nasip etsin ben inanıyorum ki hepimiz en yakın zamanda anne olacağız Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın kucaklarımız boş kalmasın.

Merhaba kızlar 4 yıllık evliyim 3 yıldır çocuk için uğraşıyoruz. Geçen sene laporoskobi oldum tüplerim kapaliymis açıldı ve tüpüme bağırsak dolanmış ti o da acildi.Ameliyatttan 2 ay sonra hamile kaldım ama 9 haftalık düşük yaptım 😔 şuan düşüğün üzerinden 5 ay geçti ve hala olmayınca tekrar doktoruma gittim. Bu ay adetin 5.gunu yani bu sabah klomene başladım sabah akşam kullanacagim 5 gün ve haftaya salı kontrolüm var. Yumurtaların durumuna göre çatlatma iğnesi verip asilama yapacağını söyledi bu yöntem ilk defa uygulanacak çok heyecanlıyım 😊🙏Rabbim hakkımizda hayırlısıni versin🙏❤Benim gibi bu ay asilama olacaklar la beraber bekleyelim inşallah Rabbim bu ay tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🙏:emir_bebek::nazar:
Anne AdaylarıKaçıncı Aşılama14.günSonuç:)Doğum Tarihiyaş
S srplmtmtk 2?28
K Kerevizsalatasi
@Rengin0724
@Kader26
S Sehergk
ebruliank19 ebruliank19 101.06.2019
@gzd2050ckl
Morzirhli Morzirhli 128.05.2019
@mihracee1?37
E Emel DGE 139
Aaa listede yokum

Merhaba kızçeler benimde 15 yıldır rahmin yok demişlerdi geçen ay çift rahmimin olduğunu öğrendim rabbimin bir mucizesiydi bana doktorum sağolsun bu ay aşılama yapalım dedi yarın adetimin 3.günü hastaneye gideceğim ilaç raporum çıkacak 5. günde ilaçlara başlayacağım çok heyecanlıyım Rabbim isteyen herkesede bizede hayırlı sağlıklı evlat yada evlatlar nasip etsin ben inanıyorum ki hepimiz en yakın zamanda anne olacağız Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın kucaklarımız boş kalmasın.
Amin canım inşallah hayırlı uğurlu olsun inşallah tedavin🤗🙏

Bende 25 yaşındayım canım ilk aşılamam oldu. Aşılamanın 14. Günü 1 haziran oluyor. Inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz 🙏 beklemek çok zor

Back