- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 43
- 30
Merhaba insallah en kisa zamanda melegine kavusursun bende kayseriliyim ve gokalp bey gercekten cok iyi bir insan ben sehir disinda oldugum icin gidemiyorum cok isterdim gokalp beyde tedavi olmayi ama olamadim malesef insallah sizin yuzunuzu guldurur ve inaniyorum bunaHerkese merhabalar uzunsuzunsuredir takip ediyorum sonunda bende üye oldum.
1.5 yildir evliyim 2 kimyasal gebelik geçirdim eşimle bütün tahlillerimiz normal çıktı yani sebepsiz infertilite durumundayız. Kayseride yasiyorum birçok hastaneye ve doktora gittim ama Acıbadem de Gökalp Öner beyden memnun kaldım ve tedaviyi onunla yaptırmaya karar verdim.adetin 2. Günü gonalf igneye başladım 5 gün sonra kontrole gittiğimde 14mm olmuş yumurtam pazartesi tekrar gidicem çatlama ignesi için çarşambada aşılamam olacak Allah izin verirse. Çok zor bir süreç bu birbirimize destek olup herp birlikte güzel sonuçlar alırız inşallah.
bi aksilik cikmazsa bu carsamba aşılamam yapilacak seniinkibellimi caniimAnladım canım inşallah pozitif sonucu alırsın bu aybende 2. Aşılama için başladım ilacımi kullanıyorum önceden bir düşüğüm oldu bakalım hakkımızda hayırlısı olsun ❤
valla canım gökalp beyde ümitlikonustu ilk yumurta kontrolünde sizden gebelik elde edeceğimizi düşünüyorum dedi.ama neye göre dediğini bende bilmiyorum. Öte yandan gerçekten super bir doktor.özelliklede tüp bebekte tam bir uzman. İyi dileklerinicin çok sağol.inşallah hepimizin asilamasi tutarMerhaba insallah en kisa zamanda melegine kavusursun bende kayseriliyim ve gokalp bey gercekten cok iyi bir insan ben sehir disinda oldugum icin gidemiyorum cok isterdim gokalp beyde tedavi olmayi ama olamadim malesef insallah sizin yuzunuzu guldurur ve inaniyorum buna ❤
Gokalp bey dediyse olur Allahin izniyle ben klomen kullaniyorum bu ay diger ay bulundugum sehirde asilama yaptiracagiz eger olmazsa bi sonra ki asilamam da gokalp beye gidecegim kesinliklevalla canım gökalp beyde ümitlikonustu ilk yumurta kontrolünde sizden gebelik elde edeceğimizi düşünüyorum dedi.ama neye göre dediğini bende bilmiyorum. Öte yandan gerçekten super bir doktor.özelliklede tüp bebekte tam bir uzman. İyi dileklerinicin çok sağol.inşallah hepimizin asilamasi tutar
Yarın sabah ilk idrarla tekrarlıyacağım inşallah silikleşmez11. Güne iğne etkisi kalmaz canım ama bazen 12. Güne kadar etkisini gösterenler oluyormuş kişinin bünyesine göre değişebiliyor yani ama yarın yaparsan bundan koyu çıkarsa kesin olur❤
İnşallah bakalım,pazartesi kan testiyle kesinleşir.Değildir insss
Yok canım kontrole gideceğim bayramdan önce yapmaya çalışacak doktorbi aksilik cikmazsa bu carsamba aşılamam yapilacak seniinkibellimi caniim
Aynen canım başladım ama bayram dan önce yetiştirmeye çalışacak doktor da yetismeyedebikir bakalım hayırlısı olsun canım hakkımızdaYarın sabah ilk idrarla tekrarlıyacağım inşallah silikleşmezsende başlamışsın herhalde aşılamaya. Benimde 2.aşılamam inşallah hayırlı haberler alırız bu ay,isteyen herkesle beraber
21.05.2019 da yaptırdım 3 gün önce YaniNe zaman yaptırmıştın canım uzun süre geçti mi?
Bunlar bi beni kazıkladı o zaman ya nasıl iş bu herkese farklı fiyat veriyolar ki21.05.2019 da yaptırdım 3 gün önce Yani
Ben yaşam Hastanesinde yaptırdım amaBunlar bi beni kazıkladı o zaman ya nasıl iş bu herkese farklı fiyat veriyolar ki
He aynen ondan fark ediyo demek ki canım çok sağol bilgilendirdiğin için bende oraya gideyim bari biraz zamandan sonra.Ben yaşam Hastanesinde yaptırdım ama
Sanırım genesis daha lüks bir hastane
Benim aşılamam tutarsa mutlaka bilgi veririmHe aynen ondan fark ediyo demek ki canım çok sağol bilgilendirdiğin için bende oraya gideyim bari biraz zamandan sonra.
İnşallah tutar canım benimBenim aşılamam tutarsa mutlaka bilgi veririm
İsmim baharözelden sana telefon numaramı da atabilirim whatsapp dan yazabilirim
bu ay olur inşallah canım gerçi her ay bu ay olur diye ümit ediyoruz bazen yoruluyoruz ama ümit olmadanda olmuyorGokalp bey dediyse olur Allahin izniyle ben klomen kullaniyorum bu ay diger ay bulundugum sehirde asilama yaptiracagiz eger olmazsa bi sonra ki asilamam da gokalp beye gidecegim kesinlikle
insallah bayramsekerleri midemizden haric gobuslerimizdede olur ☺Yok canım kontrole gideceğim bayramdan önce yapmaya çalışacak doktor
İnşallah canıminsallah bayramsekerleri midemizden haric gobuslerimizdede olur ☺
Ben dün çatlama iğnesini yaptım. 25 mayıs dakızlar başka etiketleyemediğim aşılamasını olup bekleyen varsa yazsın lütfen
Merhaba kızlar 4 yıllık evliyim 3 yıldır çocuk için uğraşıyoruz. Geçen sene laporoskobi oldum tüplerim kapaliymis açıldı ve tüpüme bağırsak dolanmış ti o da acildi.Ameliyatttan 2 ay sonra hamile kaldım ama 9 haftalık düşük yaptımşuan düşüğün üzerinden 5 ay geçti ve hala olmayınca tekrar doktoruma gittim. Bu ay adetin 5.gunu yani bu sabah klomene başladım sabah akşam kullanacagim 5 gün ve haftaya salı kontrolüm var. Yumurtaların durumuna göre çatlatma iğnesi verip asilama yapacağını söyledi bu yöntem ilk defa uygulanacak çok heyecanlıyım Rabbim hakkımizda hayırlısıni versin ❤Benim gibi bu ay asilama olacaklar la beraber bekleyelim inşallah Rabbim bu ay tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ❤
Anne Adayları Kaçıncı Aşılama 14.gün Sonuç:) Doğum Tarihi yaş S srplmtmtk 2 ? 28 @Lagaan 2 27.05.2019 33 @Rengin0724 @Kader26 @Sehergk 1 01.06.2019 25 M Merabd 1 28.05.2019 22 @ebruliank19 1 01.06.2019 29 @gzd2050ckl @Morzirhli 1 28.05.2019 24 @mihracee 2 11.06.2019 37 E Emel DGE 1 07.06.2019 39
Merhaba kızlar 4 yıllık evliyim 3 yıldır çocuk için uğraşıyoruz. Geçen sene laporoskobi oldum tüplerim kapaliymis açıldı ve tüpüme bağırsak dolanmış ti o da acildi.Ameliyatttan 2 ay sonra hamile kaldım ama 9 haftalık düşük yaptımşuan düşüğün üzerinden 5 ay geçti ve hala olmayınca tekrar doktoruma gittim. Bu ay adetin 5.gunu yani bu sabah klomene başladım sabah akşam kullanacagim 5 gün ve haftaya salı kontrolüm var. Yumurtaların durumuna göre çatlatma iğnesi verip asilama yapacağını söyledi bu yöntem ilk defa uygulanacak çok heyecanlıyım Rabbim hakkımizda hayırlısıni versin ❤Benim gibi bu ay asilama olacaklar la beraber bekleyelim inşallah Rabbim bu ay tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ❤
Anne Adayları Kaçıncı Aşılama 14.gün Sonuç:) Doğum Tarihi yaş S srplmtmtk 2 ? 28 @Lagaan 2 27.05.2019 33 @Rengin0724 @Kader26 @Sehergk 1 01.06.2019 25 M Merabd 1 28.05.2019 22 @ebruliank19 1 01.06.2019 29 @gzd2050ckl @Morzirhli 1 28.05.2019 24 @mihracee 2 11.06.2019 37 E Emel DGE 1 07.06.2019 39
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?