Bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda. Miniğim bize el salladı. çok güzel bir şey ya
Allah a çok şükür.
Lekeler içinde iğneye ilaca devam dedi.
İdrar yolunda iltihap var galiba dedim. Tahlil verdim ve böbrek için ultrasona girecem onu bekliyoruz.

Maşallah canım gözün aydın :) Bende dayanamazsam yarın gidicem.

Hadi gözünaydın canım.
Ne kadarlık olmuş bebek.
İnşallah diğer tahlillerden de iyi haberler alırsın..

Günaydın kızlar
Benim yattıkça yatasım geliyor valla. Uyumasamda çıkamıyorum yataktan sürekli oturmaktan sanırım.

Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah.. Benim abimin adı Ömer. O yüzden ayrı bir yeri var bende..
Oğlum olursa selim kız olursa mevsim derin olacak inşallah kızı ben oğlanı eşim seçti

KEVOK bende yaren ismini düşünüyorum kız olursa :)

Benim bulantılar geçti ama dün akşam kendini gösterdi mide bulantısı. arada oluyor gidiyor :)

merhaba arkadaşlar , 8+3 ikinci gebeliğim 5,5 yaşında bir oğlum var. Kız istiyorum ama erkek olacak gibi geliyor bana tüm belirtiler oğlumun hamileliğiyle aynı sizler ne hissediyorsunuz ?

KEVOK bende yaren ismini düşünüyorum kız olursa :)

Benim bulantılar geçti ama dün akşam kendini gösterdi mide bulantısı. arada oluyor gidiyor :)
Eskiden ikiz öğrencilerim vardı. Biri kız biri erkek. İsimleri Yaren ile Yarkın dı. Çok severdim onları. Yaren soyadımızla çok uyumlu o yüzden hoşuma gidiyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…