2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar bugün doktora gittim 5+6 günlük, kese göründü ama kalp atışları duyulmadı :KK43: doktor kadınların %70inde duyuluyor dedi.
Ultrason görüntüsü de böyleydi.
Çok gerildim kalp atışları hiç bir zaman duyulmayacak gibi geliyor
Canım negüzel bebeğinin ilk resmini gördün
Gerilme çünkü kalp atımı genelde 6haftanın bitiminde duyulur yani gebeliği öğrendikten sonra iki haftaya ihtiyaç var bir dahaki randevun ne zaman

Canım negüzel bebeğinin ilk resmini gördün
Gerilme çünkü kalp atımı genelde 6haftanın bitiminde duyulur yani gebeliği öğrendikten sonra iki haftaya ihtiyaç var bir dahaki randevun ne zaman
Önümüzdeki hafta çağırdı tekrar.
1 hafta ağır iş yapma tutunmaya çalışıyor dedi

Kızlar bugün doktora gittim 5+6 günlük, kese göründü ama kalp atışları duyulmadı :KK43: doktor kadınların %70inde duyuluyor dedi.
o nasıl yaaa
bizim keseler daha görünmüyor doğru düzgün
sizde kalp atışı nasıl bekliyor dr.....
ne kadar karışık süreçler ya
benim hcg m daha dün 1600 lerdeydi....

kesen göründüğünde betan kaçtı ilk
Geçen Pazartesi görülmedi 3000 deyken vajinal bakmak istediler baktırmadım. daha önce dış gebelik geçirmiştim. Ondan çok korkuyordum bugün dış gebelik olmadığını öğrendim şimdi de kalp atışı yok. Ay cidden çok stresli bir süreç

[QUOTben de dün zorla kendm istediE="cilekreceli_, post: 57518959, member: 878720"]Geçen Pazartesi görülmedi 3000 deyken vajinal bakmak istediler baktırmadım. daha önce dış gebelik geçirmiştim. Ondan çok korkuyordum bugün dış gebelik olmadığını öğrendim şimdi de kalp atışı yok. Ay cidden çok stresli bir süreç[/QUOTE]
ben de dün zorla kendm isteidm vajinal bakmasını,
kasık ağrı çok çok fazla idi korktum dış gebelikten
vajinaj kesin çözüm
ama bu süreç hep sabır isttiyor işte
8 haftalığa kadar hiç bişey net değil maalesef....
benm üç kaybım var

Geçen Pazartesi görülmedi 3000 deyken vajinal bakmak istediler baktırmadım. daha önce dış gebelik geçirmiştim. Ondan çok korkuyordum bugün dış gebelik olmadığını öğrendim şimdi de kalp atışı yok. Ay cidden çok stresli bir süreç
önceden dış gebelik tecrübene rağmen vajinal baktırmaman büyük cesaret gerçekten

Günaydın herkeze. Bende dün durduk yere bi duygusallastim canim sıkılıyor daralıyor bir şey yapmak istemiyorum ağlayasım geliyor eşim de internetten okuyup mu etkileniyor sun diyor ona da kizdim:) hafif migde bulandım d3vam ediyor canim bir şey yemek istemiyor . Neyse bebeğim tutunsun da sıkıntı yok katlanırım.

Kızlar az önce komşumuzu gördüm rüyasında beni bi kız çocuğuyla görmüş eve götürüyomuşum ve hamile olduğumu eşim ve sizden başka kimse bilmiyor sizce mağlum mu oldu ve acaba kızım mı olucak :21:
Valla canim bende rüyamda dün oğlum olduğunu gördüm emziriyor dum falan bende sagliklı sıhhatli kiz evlat istiyorum ama nasip herkes oğlun olacak diye tahmin ediyor :)

Kızlar merhaba bende dondurulmuş embriyo transferimi oldum dün inşâAllah bende haziran annesi olabilirim dua edin lütfen tutunsun meleğim❤️:dua:
Canim inşallah bebegin tutunur sende aramıza katılırsın. Sağlıkla insallah

Canim bende 5+4 te gittim daha çok küçük kese 2 hafta sonra gel dedi . Bir şey yoktur inşalla h hafta Ya gorursun

Tabi ki duyacaksin mercimek o daha azcik nohut olsun.guzel dusun guzel olur ins

Canım niye öyle düşünüyosun ben 5+6da gittim bırak kalp atışını bebek dahi gözükmedi haftaya gözükür bebek dedi demekki kişiden kişiye değişiyor lütfen pozitif düşünelim pozitif olsun

Canım niye öyle düşünüyosun ben 5+6da gittim bırak kalp atışını bebek dahi gözükmedi haftaya gözükür bebek dedi demekki kişiden kişiye değişiyor lütfen pozitif düşünelim pozitif olsun
Öyle miydi. Sen duyabilmiş miydin kalp atışlarını keseyi gördüğünü hatırlıyorum da.

X