- 29 Ocak 2018
- 2.238
- 4.112
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy canım bebişler ikiz mi masallahBenim eşim de ikiZler, şimdi bebekler de iki taneyse ve ikizler burcu olacaklarsa evde 3 tane ikizlerle başbaşa kalıcam :)))
Aminn teşekkürlerMerhaba hoşgeldiniz
Ben de 2014 Aralık annesiyim hatta topiğin Son dogurani bendim.
Allah bağışlasın ogluslarimizi
Ben de 37 yaşındayım
İlkinde kaç kg hamile kaldınız
Ben 74 le kaldım 86 ile doğurdum
Şimdi 77 kgyum
Uykusuzdum ama hamilelik ve heyecana yoruyordum
Bu akşam içmeyerek denemiş olacağız
Hadi maşallah inşallah iyi haberlerini alırız
Merhaba ayni kilodayiz
Kim soyledi size kilo vermenizi ben de mi doktora gitmeliyim bu konuda
Günlerimiz de ayni
İlk 3 ay anneden beslenmeyip nasil besleniyormuş emnriyo? Biliyor musunuz? Merak ettim de
Benim de hep sol kasıkta belli bir yerde sancı var. Sancı hoşolmasa da orada bebek varmış gibi düşünmek mutlu ediyorİnsan bir garip oluyor değil mi :)
Benim ki hep ayni noktada
Solda
Belli bi yet var orası resmen zonkluyor
Bugünümüze de şükür İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız ya ...
Benim hiç bi gebeliğim ilerlemedi
Anladım canım bende öyle yapayım ozaman.Ben kontrol etmiyorum hemen cekiyorum igneyi. Kanama olmadi hergun ayni yerlere denk getirerek vurmaya calisiorum
Ben ilk gebeliğimde 58 ile hamile kaldım 72 kiloyla doğuma girdim yani toplam 14 kilo aldım. Ama doğumdan 6 ay sonra aynı kiloma geri döndüm. Bundada 58 ile hamile kaldım bakalım bu nasıl olacak :)Bende kilo almaktan korkuyorum kızlar 71im şimdi elimden geldiğince az yiyip bebeğime faydalı olan şeyleri yiyorum ama buraya bi yazıyolar 9 ay boyunca 15 kilo aldım 25 kilo aldım böyle olmak istemiyorum kilo almaya çok meyilli vücudum
Sen keseyi gördün mü pekiBenim de hep sol kasıkta belli bir yerde sancı var. Sancı hoşolmasa da orada bebek varmış gibi düşünmek mutlu ediyor
Yok daha görmedim. Benim çok küçük. 15 Ekim de anca görülür dedi doktorSen keseyi gördün mü peki
Kızlar ya bu kan sulandırıcı iğneyi yaparken derinizin altına geçtikten sonra iğnenin ucu,çekip kontrol ediyormusunuz kan geliyormu gelmiyormu diye. Benim doktorum ilk gün yaptı bana dediki kontrol etti nadirde olsa damara denk geliyor dedi. ama ben ipne içeri girer girmez korkuyorum hemen iğneyi yapıyorum bide ben göbekde pek damar olduğunu düşünmüyorum. Onu doktorum galiba kol için filan söyledi. Bilemedim
Bakalım çarşamba ne diyecek doktor inşallah güzel şeyler duyarız :)İyi bari canım ben akşamları içiyodum hiç uyutmuyodu ya artık bende kahvaltıdan sonra içiyorum. Bakalım Çarşamba günü randevumuz var :)
Çok geçmiş olsun canım çok dikkat et inşallah sağlıkl kucağına alırsın bebeğiniToplu alıntılama nasıl yapılıyor bilmiyorum arkadaşlar
Sonuçtan bilgi veriyorum şuan
Değerim normal artış olarak ilerliyor
Progesteron u bi tık düşük buldu dr
Ben vajinal balın dedim baktı
Kese gördü çok çok küçük dedi
Bariz bi sıkıntı YOk ama takip altında olman gerek dedi
Kaşığımda ki sancı olmasa ben çok takmayacağım ama sancım var resmen
Takip edelim dedi salı günü gel dedi
Yine de şükür çok çok anormal bi durum görünmüyor arkadaşlar .... ağrım da geçse idi .... bu dr un İnstagram ı var , bugün gitmeden önce çok denk gelmiştim inst da , nasıl sevecen Doğum yaptırıyor , ama yüzü yüze öyle bulamadım , karşısında üç kaybı olan bi hasta var gayet donuk kendim dünden beri kullandıklarımı iyi ki de kullanmışım .....
Neyse inş bu süreçte gönlümüze göre dr lara denk geliriz
Merhaba hayırlı olsun ilk üç ayı duyunca çok şaşırdım inşallah dilediğimiz gibi olur kilo olayları :)Merhabalar herkese
Bir 2019 Nisan annesi adayı olarak aranıza yeni katıldım
4,5 yaşında bir oğlum var. O dönemde 2014 Nisan anneleri grubundaydım ve orada hala devam eden güzel dostluklar kurduk, umarım bu forumda da çok güzel paylaşımlarımız olur.
Cuma günü regl günümde beta hcg değerim 42 ydi, dün tekrar ölçtürdüm 107 çıktı. Haftaya cumartesi tekrar gideceğim. Şimdilik folidoceye başlattı doktor, 'bu çok iyi içinde b vitamini de var' dedi.
Şuanki en büyük sıkıntılarımdan biri 87 kg hamile kalmam ilk 3 ay çocuk anneden beslenmediği için 10 kg verip sonraki süreçte de o 10 kg yu geri alıp 87 ile doğuma girmek hedefimiz, umarım kalan 2 ayımda başarabilirim bunu.
Bir diğer konu da ikizler burcu mevzusu :) ama yükselen de önemli tabiii...
Bilgilerimi de yazayım...
SAT:09.09.2018
Beklenen Tarih: 17.06.2019
2. bebeğim olacak
İstanbul'da yaşıyorum
kg:87
listeye eklenmeyi sabırsızlıkla bekliyorum
Ben de iğne kullanıyorum ama hiç öyle bir şey duymadım da yapmadımda. Netten damar yerlerine baktım ona göre vuruyorum. Bazen deriye zor batıyor çıkarıpta tekrar batırırsam ne hale gelirim bilmemKızlar ya bu kan sulandırıcı iğneyi yaparken derinizin altına geçtikten sonra iğnenin ucu,çekip kontrol ediyormusunuz kan geliyormu gelmiyormu diye. Benim doktorum ilk gün yaptı bana dediki kontrol etti nadirde olsa damara denk geliyor dedi. ama ben ipne içeri girer girmez korkuyorum hemen iğneyi yapıyorum bide ben göbekde pek damar olduğunu düşünmüyorum. Onu doktorum galiba kol için filan söyledi. Bilemedim
Hangi iğneyi kullanıyorsunuzGöbeğe direk yapiyorum batirip cikarmiyorum
İlk gunler kanadi evet
Artik kan gelmiyo pek
Ama göbek mosmor bu arada
Geri cektigimde bi kısmı geri cikiyo sizdede oluyomu oyle
Ben ne yesem midem bulanıyo özellikle yağlı birşey yediğimde ama çok da acıkıyorum ne yapsam bilemedimÇok sevdiğim kahveyi içemedm ben Canm kötü kokuyı her şey bana artık hormonların etkisi işte sen ne yiyemedin
Dinlemek zararlımıymış canım? Biz ne yapalım dinlemeyelim mi yani acabaTatlım 6+3de gördük :) yani belli ediyor ya kalp atışı kendini doktor sesini dinlemek zararlı olabilir dedi sadece ultrasonda görmüş olduk :)
Ya ben çok kilo almaktan çok korkuyorum ama yaklaşık 2 aydır evden çıkmıyorum halim yok uyuyorum uyanıyorum yemek yiyorum tekrar uyuyorumArkadaşlar banu çiftçi ve gamze şanlı nın beslenme videoları var izleyin youtube dan
Ben başladım izlemeye
kilolari hiç dert etme şimdiden ben 18 kilo aldım hepsini verdim bir yıl içinde hemde sezeryan doğum yapmışdım.Ya ben çok kilo almaktan çok korkuyorum ama yaklaşık 2 aydır evden çıkmıyorum halim yok uyuyorum uyanıyorum yemek yiyorum tekrar uyuyorum
Hayırli olsunHayırlı akşamlar kizlar, herkesin gebeliği hayırlı olsun sağlıkla doğsun bebişler inşallah.
Benimde sat 27 ağustos şuan 5+6 geçtiğimiz pazartesi evde test yapıp ögrendim salı günü saglik ocagina gittim kan verdim 249 cikti.Biraz büyüsünde keseyi gorelim diye bekliyorum ama değerlerim ne durumda çok merak ediyorum.Sabah tekrar sağlık ocağında kan testi yaptırıp ona göre randevu alıcam bu hafta için.
Bu arada bende Bursa'dan.