- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.586
Yaa korktum şimdi gargara dan bişey olmaz diye düşünmüştüm
Evet Bal çok iyi bir antiseptik o aklıma gelmemiş sağol canım
günaydın canim migde bulantısı var hafiften onunla uğraşıyorum. Ben folic us kullanıyorumKızlar günaydın nasılsınız bakalım? Folik asitlerinizin adı ney merak ettim. Folidoce içen varmı?
Benimkide folidoce canımKızlar günaydın nasılsınız bakalım? Folik asitlerinizin adı ney merak ettim. Folidoce içen varmı?
Ne zaman içiyosun canım? Ben geceleri içiyodum yatmadan önce ama hep 2de 3de uyuyabiliyodum meğersem yan etkisiymiş uykusuzluk sende yaptımı canım?Benimkide folidoce canım
Benim bulantım akşamları oluyo canım öğlen olmuyo inşallah artmaz ya bulantılarımız çünkü bebişlerimiz için beslenmek zorundayızgünaydın canim migde bulantısı var hafiften onunla uğraşıyorum. Ben folic us kullanıyorum
Canım ben kahvaltıdan sonra içiyorum aç karna içmek bulantı yapıyormuş o güzden uyku problemim olmadıNe zaman içiyosun canım? Ben geceleri içiyodum yatmadan önce ama hep 2de 3de uyuyabiliyodum meğersem yan etkisiymiş uykusuzluk sende yaptımı canım?
İyi bari canım ben akşamları içiyodum hiç uyutmuyodu ya artık bende kahvaltıdan sonra içiyorum. Bakalım Çarşamba günü randevumuz var :)Canım ben kahvaltıdan sonra içiyorum aç karna içmek bulantı yapıyormuş o güzden uyku problemim olmadı
Yavrum benim ya ağladım ben de okurkenKızlar bence okadarda kötü değil bence ikizler burcu çocuğu.okurken bile güldüm
Evet benim de tüp bebek oldu diyarbakır da tedavi gördüm nasip oldu çok şükürMutlu huzurlu saglikli olalimda gurbette olsakta gidip görürüz insallahSizi diger konularda da görmüştüm sizinde tup bebek degil mi ? O nedenle bir ortak noktamiz daha cikti dedim. Benimde tup bebek.
Bende çok takılmıyorum ikizlere. Bide bunun yükselen burcu var bakalım o ne olacak. :)Yavrum benim ya ağladım ben de okurken
İkizler burcu bana çok da korkunç gelmiyor nedense
Kendim de hava grubundan olduğumdan sanırım
Canım benim doktorum Denizli de o gunleri görür nasip olursa aile açısından Isparta da doğum daha uygun olacak ama henüz bir doktor ayarlamadim kendi doktoruma devam ediyorum. Kalp atışlarını duyarsak hayirlisiyla ayarlayinca haberlesiriz yineEvet benim de tüp bebek oldu diyarbakır da tedavi gördüm nasip oldu çok şükürhangi doktora gidiyosunuz memnun olduğunuz bi kadın doğumcu var mı uzun kalacağım için memlekette bi antalyada bide ısparta da kontrole gitme durumum var doktor araştırıyorum
Benim genelde hafif bulantı bütün gün devam ediyor . Sütten yumurta ve peynirden 10 gündür yemekten migdem almadi bugün hiçbirini yiyemedim . Inşallah geçer de rahat rahat yeriz .Benim bulantım akşamları oluyo canım öğlen olmuyo inşallah artmaz ya bulantılarımız çünkü bebişlerimiz için beslenmek zorundayız
Geçmiş olsun canim . Inşallah bebegim sıkı sıkı tutunur hep güzel haberlerini alırız. Ekstra dikkat et kendine yat dinlen insallahToplu alıntılama nasıl yapılıyor bilmiyorum arkadaşlar
Sonuçtan bilgi veriyorum şuan
Değerim normal artış olarak ilerliyor
Progesteron u bi tık düşük buldu dr
Ben vajinal balın dedim baktı
Kese gördü çok çok küçük dedi
Bariz bi sıkıntı YOk ama takip altında olman gerek dedi
Kaşığımda ki sancı olmasa ben çok takmayacağım ama sancım var resmen
Takip edelim dedi salı günü gel dedi
Yine de şükür çok çok anormal bi durum görünmüyor arkadaşlar .... ağrım da geçse idi .... bu dr un İnstagram ı var , bugün gitmeden önce çok denk gelmiştim inst da , nasıl sevecen Doğum yaptırıyor , ama yüzü yüze öyle bulamadım , karşısında üç kaybı olan bi hasta var gayet donuk kendim dünden beri kullandıklarımı iyi ki de kullanmışım .....
Neyse inş bu süreçte gönlümüze göre dr lara denk geliriz
Yarın iş başıBenim genelde hafif bulantı bütün gün devam ediyor . Sütten yumurta ve peynirden 10 gündür yemekten migdem almadi bugün hiçbirini yiyemedim . Inşallah geçer de rahat rahat yeriz .
Geçmiş olsun canim . Inşallah bebegim sıkı sıkı tutunur hep güzel haberlerini alırız. Ekstra dikkat et kendine yat dinlen insallah
canım öncelikle çok sevindim. hadi geçmiş olsun bundan sonra da iyi gider inşallah.Toplu alıntılama nasıl yapılıyor bilmiyorum arkadaşlar
Yine de şükür çok çok anormal bi durum görünmüyor arkadaşlar .... ağrım da geçse idi .... bu dr un İnstagram ı var , bugün gitmeden önce çok denk gelmiştim inst da , nasıl sevecen Doğum yaptırıyor , ama yüzü yüze öyle bulamadım , karşısında üç kaybı olan bi hasta var gayet donuk kendim dünden beri kullandıklarımı iyi ki de kullanmışım .....
Allah yardımcın olsun tatlim kendini çok yormamaya çalış inşallahYarın iş başı
Reklam yapsın sıkıntı Yokcanım öncelikle çok sevindim. hadi geçmiş olsun bundan sonra da iyi gider inşallah.
ya sorma artık doktorlar da reklam yapar oldu. Hatta ebeler var onlar bile instagramda hesap açıp, reklamlarını yapıyor. para pul kaygısı işte napıcan.. ben doktor olsam ben de yapardım diye düşünüyorum
Canım geçmiş olsun bence eşine söyle bi dahaki geldiğinde ve ilişki yaşamayın 3 ay geçene kadar nolur olmaz. Keşke iş yerinden rapor alabilsen evde dinlensen şu süreçte ne güzel olur.Toplu alıntılama nasıl yapılıyor bilmiyorum arkadaşlar
Evet rapor çok çok güzel olur daCanım geçmiş olsun bence eşine söyle bi dahaki geldiğinde ve ilişki yaşamayın 3 ay geçene kadar nolur olmaz. Keşke iş yerinden rapor alabilsen evde dinlensen şu süreçte ne güzel olur.
Ben de bulantı olsa içim rahatlıcak sanki :)) inşallah bugünleri aramayız tabiiyok canım bulantı değil olsa yemek falan bile yaptırmıyor inşallah böyle devam eder bakalım bir yandan da olsunda kendini hissettirsin diyorum :/ 6 haftalık olduk tık belirti yok
canımm hayırlı olsunn darısı bize ama dediğini hiç duymamıştım her ultrasonda da dinleniyor diye biliyorum