- 1 Eylül 2018
- 1.166
- 1.202
Hayırlı olsuun pıtpıtlar :)Selam kızlar sanırım topiğin ilk kalp atışı göreni ben oldum alırım bi hayırlı olsundoktorum gorebildiklerimizi dinlemek istemiyoruz çünkü doppler zarar verebilir dedi haberiniz olsun sanırım sonrası için gelişim sıkıntısı yapıyormuş bebeğin kalbinde . Allah hepinize nasip etsin inşallah sağlıkla alırız kucaklarimiza
Benim de folidoceKızlar günaydın nasılsınız bakalım? Folik asitlerinizin adı ney merak ettim. Folidoce içen varmı?
Benim eşim de ikiZler, şimdi bebekler de iki taneyse ve ikizler burcu olacaklarsa evde 3 tane ikizlerle başbaşa kalıcam :)))İkizler olması herkesin endişesi :)))) günaydın kızlar mutlu pazarlar
Sen ne zaman içiyosun canım? Ben gece içiyodum çok fazla uykusuzluk yaptı ya 3te anca uyuyordum.Benim de folidoce
Ben sabah kahvaltıdan sonra içiyorum canım.Sen ne zaman içiyosun canım? Ben gece içiyodum çok fazla uykusuzluk yaptı ya 3te anca uyuyordum.
Bi ben gece içiyomuşumBen sabah kahvaltıdan sonra içiyorum canım.
Sen de sabah dene bakalım biraz uykusuzluk geçecek mi
Geçmiş olsun canım çok sevindim inş herşey yolunda gidecek bol dinlenmek lazım :)Toplu alıntılama nasıl yapılıyor bilmiyorum arkadaşlar
Sonuçtan bilgi veriyorum şuan
Değerim normal artış olarak ilerliyor
Progesteron u bi tık düşük buldu dr
Ben vajinal balın dedim baktı
Kese gördü çok çok küçük dedi
Bariz bi sıkıntı YOk ama takip altında olman gerek dedi
Kaşığımda ki sancı olmasa ben çok takmayacağım ama sancım var resmen
Takip edelim dedi salı günü gel dedi
Yine de şükür çok çok anormal bi durum görünmüyor arkadaşlar .... ağrım da geçse idi .... bu dr un İnstagram ı var , bugün gitmeden önce çok denk gelmiştim inst da , nasıl sevecen Doğum yaptırıyor , ama yüzü yüze öyle bulamadım , karşısında üç kaybı olan bi hasta var gayet donuk kendim dünden beri kullandıklarımı iyi ki de kullanmışım .....
Neyse inş bu süreçte gönlümüze göre dr lara denk geliriz
Canım korkma kasık ağrısı normalmiş inşallah kötü bişey yoktur kese gözükmüşmüydü senin?Gece o kadar kasıklarım ağrıdı ki korktum sabah ilk isim doktora gitmek olacak
İnşallaj canım teşekkür ederimGeçmiş olsun canım çok sevindim inş herşey yolunda gidecek bol dinlenmek lazım :)
Kasık ağrısı herzaman bendede var hafif hafif Ama bugün belden vurup kasıkdan çıkan çok fena bir ağrım vardı eşimle sahilde yürüyelim biraz diye çıktık ayy ilk günden naz da yapıyor diyecek diye birşey de demedim az gurur yaptım galiba :)resmen karnıma yumruk yemişim gibi acıdı karnımın içiİnşallaj canım teşekkür ederim
Ağrım devam ediyor
Bekleyelim görelim ...
Bu kan vermeler çok geriyo insanı demi sınav sonucu bekler gibi bekledim hepsini ben de :) çok şükür atlatmışsın inşallah keseyi kalp atışını da görürsün en yakın zamandaKızlar bende çok şükür son kez kan verdim değerlerim 27 - 54 -200 - 1402.4 bi daha kan vermiycem artık az önce son sonucumu da aldım cumartesi günü de muaneye gidicez InşAllah keseyi görürüz
Aynen canım 1 saat bekliyorum ya sonucu bana sor nasıl geçiyo. Allahım ya düştüyse naparım diyorum bi neler geçiyo aklımdan nelerBu kan vermeler çok geriyo insanı demi sınav sonucu bekler gibi bekledim hepsini ben de :) çok şükür atlatmışsın inşallah keseyi kalp atışını da görürsün en yakın zamanda
Benim kaşıktan bacağa ve bele vuruyor , öyle birşey mi senin kisi deKasık ağrısı herzaman bendede var hafif hafif Ama bugün belden vurup kasıkdan çıkan çok fena bir ağrım vardı eşimle sahilde yürüyelim biraz diye çıktık ayy ilk günden naz da yapıyor diyecek diye birşey de demedim az gurur yaptım galiba :)resmen karnıma yumruk yemişim gibi acıdı karnımın içi
Hepimİz ayni durumdayız İnanAynen canım 1 saat bekliyorum ya sonucu bana sor nasıl geçiyo. Allahım ya düştüyse naparım diyorum bi neler geçiyo aklımdan neler
Canım korkma kasık ağrısı normalmiş inşallah kötü bişey yoktur kese gözükmüşmüydü senin?
Normaldir canım beta hcg kaç çıkmıştı? Yarın sağlık ocağında tekrar kan verebilirsin yükseldiyse için rahat eder en azından.Yok canım benim ben çok erken gitmiştim 11 i ne Perşembe gunune randevu verdi.O zaman görünür dedi..
İşte iki üç gündür kasıklarım çok ağrıyor 5+4 oldum inşallah normaldir ondan tedirgin oldum bayağı
Normaldir canım beta hcg kaç çıkmıştı? Yarın sağlık ocağında tekrar kan verebilirsin yükseldiyse için rahat eder en azından.
Toplu alıntılama nasıl yapılıyor bilmiyorum arkadaşlar
Sonuçtan bilgi veriyorum şuan
Değerim normal artış olarak ilerliyor
Progesteron u bi tık düşük buldu dr
Ben vajinal balın dedim baktı
Kese gördü çok çok küçük dedi
Bariz bi sıkıntı YOk ama takip altında olman gerek dedi
Kaşığımda ki sancı olmasa ben çok takmayacağım ama sancım var resmen
Takip edelim dedi salı günü gel dedi
Yine de şükür çok çok anormal bi durum görünmüyor arkadaşlar .... ağrım da geçse idi .... bu dr un İnstagram ı var , bugün gitmeden önce çok denk gelmiştim inst da , nasıl sevecen Doğum yaptırıyor , ama yüzü yüze öyle bulamadım , karşısında üç kaybı olan bi hasta var gayet donuk kendim dünden beri kullandıklarımı iyi ki de kullanmışım .....
Neyse inş bu süreçte gönlümüze göre dr lara denk geliriz