2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben şu anda kent hastanesi Orçun beye gidiyorum..
İzmir olunca merak ettim o yüzden sordum umarım dilediğiniz gibi bir hekim çıkar.
Ama yinede goruslerinizi iletirseniz çok sevinirim aklımda bulunsun.. )
tamam canım sen kent hastanesinden memnun musun? ayrıca doktorundan..? karataş için çok akrışık bi hastane diyolar. ama bir de ücretleri uygunmuş. muayene 75 ve 85 tl. doktora göre değişiyormuş. doğum da çok pahalı değilmiş diğer hastaneler gibi. Bana ordaki aysel zabit taşeri önerdiler. bakalım bir dahakine ona gitmeye çalışıcam

Merhaba bende bugün ögrendim kan testimde
İnsallah aranizdayim
10 gün sonra doktora gideceğim
Cok tecrübem yok
Kese mi görünüyor bu muayenede?
kese kitabi bir bilgi olarak kan değeriniz 1500-2000 arasındayken karından ultrasonda görülebilir. Bu da tahmini 5. haftanın sonu ya da 6. haftaya takabül eder. Tabi ki beta 3000 oldu kesin görücem diye birşey yok. Annenin karındaki yağ dokusu bile etkiler sonucu.
Keseden sonra yolk'u ve sonrası kalp atışı var. bunlar için toplamda bi 10000 hcg lazım. ölme eşşeğim ölme yani bizim iş:KK70:

Tamam canım minnos26 minnos26
Baya güzel anlattin kese görülüyor yani 5. Hafta sonunda
Teşekkür ederim

Cok fazla koku hassasiyetim var herseyin kokusu çok fazla geliyo burnuma
Sizde de öyle mi

Merhaba bende bugün ögrendim kan testimde
İnsallah aranizdayim
10 gün sonra doktora gideceğim
Cok tecrübem yok
Kese mi görünüyor bu muayenede?
Merhaba hosgeldin hayırlı olsun:) Ben 5+4 ken gittim hastaneye kese gözüktü karından ama çok küçük dedi 7 mm 2 hafta sonra kalp atışı için gel dediler .

Tamam canım minnos26 minnos26
Baya güzel anlattin kese görülüyor yani 5. Hafta sonunda
Teşekkür ederim

Cok fazla koku hassasiyetim var herseyin kokusu çok fazla geliyo burnuma
Sizde de öyle mi
Ben sabah kahvaltılarından sonra çok rahatsız oluyorum migdem bulanıyor bugün öğlen 2 de kahvaltı yaptım gene rahatsız oldum. Onun dışında göğüs hassasiyeti arada kasık ağrısı başka bir şey yok simdilik

bugün 4+5'deyim. Cuma günü yani 4+4 iken dayanamadım yakınımdaki bi devlet hastanesine gidiverdim. Keseyi göremedik, kan verdim ama sonuçlar pzt çıkarmış. İzmir'in merkezindeki hastaneye bak. yuh yani...
neyse pzt yine randevum var. karataş hastanesine gidicem.
bu arada bende bi iştahsızlık var. canım hiç bişi çekmiyo. ben normal günlerde bile daha çok aşerirdim. :KK70: sadece çok sık tuvalete çıkıyorum. Bir de akşam en geç 9 dedim mi yatıyorum. Başka da bir belirti yok. Haydi sağlıcakla kalın.:KK15:

tamam canım sen kent hastanesinden memnun musun? ayrıca doktorundan..? karataş için çok akrışık bi hastane diyolar. ama bir de ücretleri uygunmuş. muayene 75 ve 85 tl. doktora göre değişiyormuş. doğum da çok pahalı değilmiş diğer hastaneler gibi. Bana ordaki aysel zabit taşeri önerdiler. bakalım bir dahakine ona gitmeye çalışıcam

Ben uzun zamandır her konuda kente gittim.Tum rahatsızlıklarimda felan..Doktor bir kaç tane vardı arkadaşımın arkadaşı ebe ona danistik Orçun beyi tavsiye etti öylece tercih etmiş oldum..

Ama fiyatlar maalesef çok yüksek.
Normal muayene 350 TL
Ben özel sigortalı olduğum için tahliller vs 180 odedim..
Ki yine de tuzlu geldi bana..

Belirtmeyi unutmuşum ama harika bir hastane gerçekten çok iyi

Umarım sağ salim nasip olur canım kucağımiza almak

Son düzenleme:
kese kitabi bir bilgi olarak kan değeriniz 1500-2000 arasındayken karından ultrasonda görülebilir. Bu da tahmini 5. haftanın sonu ya da 6. haftaya takabül eder. Tabi ki beta 3000 oldu kesin görücem diye birşey yok. Annenin karındaki yağ dokusu bile etkiler sonucu.
Keseden sonra yolk'u ve sonrası kalp atışı var. bunlar için toplamda bi 10000 hcg lazım. ölme eşşeğim ölme yani bizim iş:KK70:
Ayy kalbini duyana kadar allah bize sabır versin hep aklımda başka bişey düşünemiyorum

bugün 4+5'deyim. Cuma günü yani 4+4 iken dayanamadım yakınımdaki bi devlet hastanesine gidiverdim. Keseyi göremedik, kan verdim ama sonuçlar pzt çıkarmış. İzmir'in merkezindeki hastaneye bak. yuh yani...
neyse pzt yine randevum var. karataş hastanesine gidicem.
bu arada bende bi iştahsızlık var. canım hiç bişi çekmiyo. ben normal günlerde bile daha çok aşerirdim. :KK70: sadece çok sık tuvalete çıkıyorum. Bir de akşam en geç 9 dedim mi yatıyorum. Başka da bir belirti yok. Haydi sağlıcakla kalın.:KK15:
e nabızdan sonuçları görebilirsiniz

Aynen birlikte bekleyelim bakalım

Benim bazen baya batma gibi oluyor ayağa kalktığımda

Yerleşme kanamasıdir. Kırmızı olduğunda korkmak gerekiyor diye biliyorum

Allah razı olsun paylaştıklariniz için

Allah kolaylık versin sağlıkla nasip etsin

Hoşgeldiniz hayırlı olsun, Benimde oğlum 4 yaşında. Allah bağışlasın hepsini

Yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz
Allah bağışlasın insallah hoş buldum:anne:

X