2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Arkadaşlar bana ara öğün önerisinde bulunur musunuz atıştırmalık.
Canim Ben ara öğünde bazen meyve yiyorum bazende kuru yemişler . Birde artık yatmadan önce yoğurt yiyecem çok iyiymiş.

Ben birinde muz ve süt içiyorum diğerinde de kuru yemiş yani badem fındık kuru üzüm kuru kayısı leblebi vs yiyorum canım sade soda içiyorum bide muhakkak günde 1 tane :)
canim maden suyu ıyi geliyor mu ki

Canim Ben ara öğünde bazen meyve yiyorum bazende kuru yemişler . Birde artık yatmadan önce yoğurt yiyecem çok iyiymiş.

canim maden suyu ıyi geliyor mu ki
Canım ben hamile kalmadan öncede hep içerdim şimdide içiyorum çok faydalı tabiki magnezyum potasyum vitaminleri var içinde. Beypazarının sodasını içiyorum ben çok güzel.

İnşallah ya
Eşim geldi sabah şehir dışından
Sıkıştırıyor,
Söylemedim
Söylesem mi acaba
Söyle tabi. Adamın önüne düşüp bayılsan hastaneye gitseniz hamile olduğunu bilmiyor. Doktor sorsa yok der. Allah korusun bir iğne yaparlar ilaç verirler bebeğe zararı olur.

Canım ben hamile kalmadan öncede hep içerdim şimdide içiyorum çok faydalı tabiki magnezyum potasyum vitaminleri var içinde. Beypazarının sodasını içiyorum ben çok güzel.
O zaman arada bende içeyim sade hiç sevmezdim limonlu içerdim ama artık alışkanlıklarımizi hep terkediyoruz valla:)

Kizlar aranizda kan sulandirici igne kullanan var mi?? Ne zaman basladiniz?? Bilgi verirmisiniz??
Ben kullanıyorum canım. İdrar testinde pozitif görünce hemen gittim doktora söyledim brnde puhtılaşma olduğunu bana dediki kese görünmeden yazamam sana iğne. Tabi böyle olunca bende eşimde çok tedirgin olduk doktorumu değiştirdim özele başladım doktor banada dediki iyiki gelmişsin hrmen önlemimizi alalım dedi direk yazdı iğneyi.

Benimde cok yeni daha kese gorunmeden yazdi igneyi doktorum. Adetin gecikmesinden 2 gun sonra baslamis oldum. Kan pihtilasmasi bende de cikti. Kayip yasadigim icin tedirginim aslinda.

Kan pıhtılaşması sorunum yok canım ama tüp bebekle hamile kaldım transfer olduğum gün den beri vuruyorum kan sulandırıcı
Hayirli olsun sizede. Tup bebekte mutlaka kullaniliyor igne. Bende pihtilasma cikti. Umarim ise yarar bu igne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…