Canim Ben ara öğünde bazen meyve yiyorum bazende kuru yemişler . Birde artık yatmadan önce yoğurt yiyecem çok iyiymiş.Arkadaşlar bana ara öğün önerisinde bulunur musunuz atıştırmalık.
canim maden suyu ıyi geliyor mu kiBen birinde muz ve süt içiyorum diğerinde de kuru yemiş yani badem fındık kuru üzüm kuru kayısı leblebi vs yiyorum canım sade soda içiyorum bide muhakkak günde 1 tane :)
Canım ben hamile kalmadan öncede hep içerdim şimdide içiyorum çok faydalı tabiki magnezyum potasyum vitaminleri var içinde. Beypazarının sodasını içiyorum ben çok güzel.Canim Ben ara öğünde bazen meyve yiyorum bazende kuru yemişler . Birde artık yatmadan önce yoğurt yiyecem çok iyiymiş.
canim maden suyu ıyi geliyor mu ki
Ben de çokİlerleyen günlerde farketmez belki ama şimdi kese görünecekmi kalp atışını ne zaman duyucam sabırsızlanıyorum sanırım
Hangisini kullanıyorsunKan pıhtılaşması sorunum yok canım ama tüp bebekle hamile kaldım transfer olduğum gün den beri vuruyorum kan sulandırıcı
Oksapar canımHangisini kullanıyorsun
Söyle tabi. Adamın önüne düşüp bayılsan hastaneye gitseniz hamile olduğunu bilmiyor. Doktor sorsa yok der. Allah korusun bir iğne yaparlar ilaç verirler bebeğe zararı olur.İnşallah ya
Eşim geldi sabah şehir dışından
Sıkıştırıyor,
Söylemedim
Söylesem mi acaba
O zaman arada bende içeyim sade hiç sevmezdim limonlu içerdim ama artık alışkanlıklarımizi hep terkediyoruz valla:)Canım ben hamile kalmadan öncede hep içerdim şimdide içiyorum çok faydalı tabiki magnezyum potasyum vitaminleri var içinde. Beypazarının sodasını içiyorum ben çok güzel.
Görünür inşallah canım5+3 oldum ben canım
Sol taraf ağırınca kız olur derler:) benim de sol tarafta ağrı oluyor arasıraSol tarafım baya ağrıyor walla
İnsan paranoyak gibi oluyor ya
Hep yaşanmışlıklardan ....
Kalp stışı için de kese için de erken sanki canımBirde kızlar kese ve kalp atışı kan değeri kaç olunca görülüyor
Dr bat dan bir hafta sonraya randevu verdi kalp atışı için erken değilmi
Ben kullanıyorum canım. İdrar testinde pozitif görünce hemen gittim doktora söyledim brnde puhtılaşma olduğunu bana dediki kese görünmeden yazamam sana iğne. Tabi böyle olunca bende eşimde çok tedirgin olduk doktorumu değiştirdim özele başladım doktor banada dediki iyiki gelmişsin hrmen önlemimizi alalım dedi direk yazdı iğneyi.Kizlar aranizda kan sulandirici igne kullanan var mi?? Ne zaman basladiniz?? Bilgi verirmisiniz??
Yaa kese de mi görünmez 6. Haftada olucam bat dan 9 gün sonra olacakKalp stışı için de kese için de erken sanki canım
Kese betahcg değerin 1200 civarı olunca gözüküyormuş canım.Yaa kese de mi görünmez 6. Haftada olucam bat dan 9 gün sonra olacak
Kalp atışı için değerin kaç olması gerekirKese betahcg değerin 1200 civarı olunca gözüküyormuş canım.
Arkadaşım kalp atışı genelde 6+ olunca duyulur.en güzeli 6+3 ye gitmekKalp atışı için değerin kaç olması gerekir
Kese için 1300 olması gerektiğini doktorum söyledi. Ama kalp atışı içinde 6000 olması gerektiğini kendim araştırıp buldum internetten.Kalp atışı için değerin kaç olması gerekir
Teşekkürler daha çok varmış o zamanKese için 1300 olması gerektiğini doktorum söyledi. Ama kalp atışı içinde 6000 olması gerektiğini kendim araştırıp buldum internetten.
Sabırsızlanıyor insan gerçekten. Günlerde geçmek bilmiyor.Teşekkürler daha çok varmış o zaman
Benimde cok yeni daha kese gorunmeden yazdi igneyi doktorum. Adetin gecikmesinden 2 gun sonra baslamis oldum. Kan pihtilasmasi bende de cikti. Kayip yasadigim icin tedirginim aslinda.Ben kullanıyorum canım. İdrar testinde pozitif görünce hemen gittim doktora söyledim brnde puhtılaşma olduğunu bana dediki kese görünmeden yazamam sana iğne. Tabi böyle olunca bende eşimde çok tedirgin olduk doktorumu değiştirdim özele başladım doktor banada dediki iyiki gelmişsin hrmen önlemimizi alalım dedi direk yazdı iğneyi.
Hayirli olsun sizede. Tup bebekte mutlaka kullaniliyor igne. Bende pihtilasma cikti. Umarim ise yarar bu igneKan pıhtılaşması sorunum yok canım ama tüp bebekle hamile kaldım transfer olduğum gün den beri vuruyorum kan sulandırıcı