- 2 Nisan 2018
- 831
- 708
58 yazdım canım :)Feeling07 canım yaşadığım şehir izmir. 55-60 arası geziyordum şuan kaç kiloyum bilmiyorum
Ben birinde muz ve süt içiyorum diğerinde de kuru yemiş yani badem fındık kuru üzüm kuru kayısı leblebi vs yiyorum canım sade soda içiyorum bide muhakkak günde 1 tane :)Arkadaşlar bana ara öğün önerisinde bulunur musunuz atıştırmalık.
Ben birinde muz ve süt içiyorum diğerinde de kuru yemiş yani badem fındık kuru üzüm kuru kayısı leblebi vs yiyorum canım sade soda içiyorum bide muhakkak günde 1 tane :)
Feeling07 canım yaşadığım şehir izmir. 55-60 arası geziyordum şuan kaç kiloyum bilmiyorum
Bence 5 gün çok farketmez sen yine sat a göre değerlendir ilerleyen zamanlarda doğum zamanı belli oluyormuş haftası geriden mi ileriden mi benimde muhtemelen geç döllenme 1-2 hafta geri diye düşünüyorum önemli değlmiş ama yani :)Merhabalar herkese sağlıklı rahat hamilelikler diliyorum
yenice bende aranıza katıldım dün kan tahlili 346 idi ama benim anlayamadığım birşey var
Sat 10 eylül normalde 15. Gün yumurtlama 29. Gün adet hep böyledir ama bu ay aşılama yapıldı iğnelerden dolayı yumurtalar erken büyüdüğü için 11. Gün aşılama gerçekleşti bu ay 25. Gün beklenen adet tarihimdi
Son adet tarihini girince Doğum 17 haziran
Gebe kalınan tarihi girince Doğum 13 haziran
Ben kendimi hangisine göre değerlendireceğim
Hoş geldin aramıza hayırlı olsunMerhabalar bende katıldım aranıza hepimizde sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah benim SAT 2 eylül dün kan verdim sonucu pazartesi alacağım hayırlısıyla
O haftada benimde ağrıdı. Sonra lekw görünce korktum ama o lekeden sonra ağrı geçti meğer ortaya doğru gidip yerleşmiş.:) korkma sendeSol tarafım baya ağrıyor walla
İnsan paranoyak gibi oluyor ya
Hep yaşanmışlıklardan ....
Hoşbuldum canım :)
henüz doktor ve hastane kararı vermedim. karataş ta bir doktor önerdiler, hatta 2 doktor adı verdiler. ama onlar pzt boş değildi. çiğdem kukula randevu aldım gidicem bakalım. pzt akşamı doktor görüşümü yazarım. sen kime gideceksinDoktorunuz kim acaba ?
henüz doktor ve hastane kararı vermedim. karataş ta bir doktor önerdiler, hatta 2 doktor adı verdiler. ama onlar pzt boş değildi. çiğdem kukula randevu aldım gidicem bakalım. pzt akşamı doktor görüşümü yazarım. sen kime gideceksin
İlerleyen günlerde farketmez belki ama şimdi kese görünecekmi kalp atışını ne zaman duyucam sabırsızlanıyorum sanırımBence 5 gün çok farketmez sen yine sat a göre değerlendir ilerleyen zamanlarda doğum zamanı belli oluyormuş haftası geriden mi ileriden mi benimde muhtemelen geç döllenme 1-2 hafta geri diye düşünüyorum önemli değlmiş ama yani :)
İnşallah yaO haftada benimde ağrıdı. Sonra lekw görünce korktum ama o lekeden sonra ağrı geçti meğer ortaya doğru gidip yerleşmiş.:) korkma sende
Kan pıhtılaşması sorunum yok canım ama tüp bebekle hamile kaldım transfer olduğum gün den beri vuruyorum kan sulandırıcıKizlar aranizda kan sulandirici igne kullanan var mi?? Ne zaman basladiniz?? Bilgi verirmisiniz??