2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhabalar herkese sağlıklı rahat hamilelikler diliyorum
yenice bende aranıza katıldım dün kan tahlili 346 idi ama benim anlayamadığım birşey var

Sat 10 eylül normalde 15. Gün yumurtlama 29. Gün adet hep böyledir ama bu ay aşılama yapıldı iğnelerden dolayı yumurtalar erken büyüdüğü için 11. Gün aşılama gerçekleşti bu ay 25. Gün beklenen adet tarihimdi
Son adet tarihini girince Doğum 17 haziran
Gebe kalınan tarihi girince Doğum 13 haziran
Ben kendimi hangisine göre değerlendireceğim

Birde kızlar kese ve kalp atışı kan değeri kaç olunca görülüyor
Dr bat dan bir hafta sonraya randevu verdi kalp atışı için erken değilmi

Ben birinde muz ve süt içiyorum diğerinde de kuru yemiş yani badem fındık kuru üzüm kuru kayısı leblebi vs yiyorum canım sade soda içiyorum bide muhakkak günde 1 tane :)

Gebelik öncesi yemek düzenim o kadar kötüydü ki nadir yerdim şimdi fazla yükleniyorum gibi geliyor :KK70:
Bağırsakları bozmaktan korkuyorum
Ama meyve bende alayım ona pek özen gostermedim doğrusu.

Ben bir ara öğünde meyve yiyorum birinde badem ceviz fındık falan ya sabah ya da akşam da muhakkak ballı süt içiyorum kocaman bı bardak :) herşey bebişler için onların sağlığı için

Merhabalar bende katıldım aranıza hepimizde sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah benim SAT 2 eylül dün kan verdim sonucu pazartesi alacağım hayırlısıyla

Merhabalar herkese sağlıklı rahat hamilelikler diliyorum
yenice bende aranıza katıldım dün kan tahlili 346 idi ama benim anlayamadığım birşey var

Sat 10 eylül normalde 15. Gün yumurtlama 29. Gün adet hep böyledir ama bu ay aşılama yapıldı iğnelerden dolayı yumurtalar erken büyüdüğü için 11. Gün aşılama gerçekleşti bu ay 25. Gün beklenen adet tarihimdi
Son adet tarihini girince Doğum 17 haziran
Gebe kalınan tarihi girince Doğum 13 haziran
Ben kendimi hangisine göre değerlendireceğim
Bence 5 gün çok farketmez sen yine sat a göre değerlendir ilerleyen zamanlarda doğum zamanı belli oluyormuş haftası geriden mi ileriden mi benimde muhtemelen geç döllenme 1-2 hafta geri diye düşünüyorum önemli değlmiş ama yani :)

Kizlar aranizda kan sulandirici igne kullanan var mi?? Ne zaman basladiniz?? Bilgi verirmisiniz??

henüz doktor ve hastane kararı vermedim. karataş ta bir doktor önerdiler, hatta 2 doktor adı verdiler. ama onlar pzt boş değildi. çiğdem kukula randevu aldım gidicem bakalım. pzt akşamı doktor görüşümü yazarım. sen kime gideceksin

Ben şu anda kent hastanesi Orçun beye gidiyorum..
İzmir olunca merak ettim o yüzden sordum umarım dilediğiniz gibi bir hekim çıkar.
Ama yinede goruslerinizi iletirseniz çok sevinirim aklımda bulunsun.. )

Bence 5 gün çok farketmez sen yine sat a göre değerlendir ilerleyen zamanlarda doğum zamanı belli oluyormuş haftası geriden mi ileriden mi benimde muhtemelen geç döllenme 1-2 hafta geri diye düşünüyorum önemli değlmiş ama yani :)
İlerleyen günlerde farketmez belki ama şimdi kese görünecekmi kalp atışını ne zaman duyucam sabırsızlanıyorum sanırım

Arkadaşlar Merhaba;

İstanbul içi doktor arayışı olan arkadaşlarımız olur ise kendi doktorum Opr.Dr.Ümit Kaya'yı tavsiye ederim. Kendisi çok ilgili ve yaklaşımı iyi bir doktor, ben de kontrollerimi onda yaptırıyorum çok memnunum

X