2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar bana yaşınızı, son adet tarihinizi, bebeğin muhtemel doğucak olan tarihini, başlangıç kilonuzu, kaçıncı bebek olucağını, yaşadığınız şehri. Yazın lütfen :) eklemek istediğiniz kategori varsa belirtin.
Merhaba :)
29 yaşındayım
Sat 25 ağustos
2 haziran doğum inşallah
73 kilo
Ilk bebek
Istanbul

Ay kıyamam ya inşallah devam etmez aslında mide bulantısı sağlıklı olduğunu gösteriyomuş ama ben başka yerim ağrısın ama kusmayım diyorum :KK43: bu arada benimde akşam bulandı dün ve geceleri tuvalete kalkınca bulanıyor genelde.

:KK43: dun gece daha kotu oldum, bende iki gundur gece yarisi istifra ama dun daha kotu oldu. bencede kusmayalim bende artik istemiyorum.

Ben de kahvaltı olsun akşam yemeği olsun yedikten sonra migdem bulanıyor ama böyle hafif hafif . Açken daha iyiyim valla :)

Off kızlar bende çok fena kabızlık çekiyorum şimdi uykumdan yandım fena bi sancıyla uyku hali bebeğe bir şey oluyo sandım kalktım ki bağırsaklarım karnım ağrıyor kabızdan dolayı kasıklarımda böyle yanıyo gibi bi ağrı ne nerden ağrıyo anlamdım valla ama 2 gündür bu midem beni uykumdan uyandırıp duruyo :KK43:

bende de kabizlik var canim buyuk wc cikinca mutlu oluyom ama ıkınmak beni korkutuyo başka turlu nasil ciksinki

:KK43: dun gece daha kotu oldum, bende iki gundur gece yarisi istifra ama dun daha kotu oldu. bencede kusmayalim bende artik istemiyorum.
Canım kıyamam sana ya benimde geceleri bulanıyor 2de uyudum dün ama kusmuyorum ben allaha şükür. Doktora gittiğinde kesin söyle hap falan verir. Benim sabah öğlen hiç bişey yok akşamları geç vakit başlıyor geceye kadar ara ara bulanıyo.

Kızlar bana beslenme düzeninizle ilgili bilgiler verir misiniz ?
Sabah kahvaltı mı protein ağırlıklı yapıyorum canım 1 yada 2 haşlanmış yumurta ceviz kesinlikle yiyorum 1 bardak süt eşliğinde . Ekmek yada hamur işi çok yemiyorum. Haftada 1 muhakkak balık günüm hatta az önce çupra aldım geldim akşam için. Ara öğünlerim de 1 avuç kuruyemiş gün kurusu 1 dilim ananas yada avakado o tarz şeyler yiyorum . Sebze ve protein ağırlıklı listem

X