2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bencede çok iyi olur yaa canım konu sahibi girmediği için kazenle konuşalımda sana devretsin diyorlar :KK49:

@tugbagnn hoş geldin hayırlı olsun değerin düşüklüğüne takılma onemli olan iki günde iki katı olacak şekilde artış hatta sanırım iki katı değil %70artış bile normal kabul ediliyor o yüzden takma değerin düşüklüğünü iki gün sonra tekrar test yaptır ama onu ihmal etme :KK66:

Feeling07 Feeling07 şimdi şöyle arkadaş dedi ki konu sahibi sayfada etkin değil ya kazenle konuşalım aktif biri konu sahibi olsun dedi ben de seni önerdim çünkü ikinizin de konusu vardı onunki önce açıldığı için seninki ona dahil olmuştu ya o yüzden sanki eğer böyle bişey yapılabilecekse sen olmalısın gibi geldi :KK66:

@tugbagnn hoş geldin hayırlı olsun değerin düşüklüğüne takılma onemli olan iki günde iki katı olacak şekilde artış hatta sanırım iki katı değil %70artış bile normal kabul ediliyor o yüzden takma değerin düşüklüğünü iki gün sonra tekrar test yaptır ama onu ihmal etme :KK66:

Feeling07 Feeling07 şimdi şöyle arkadaş dedi ki konu sahibi sayfada etkin değil ya kazenle konuşalım aktif biri konu sahibi olsun dedi ben de seni önerdim çünkü ikinizin de konusu vardı onunki önce açıldığı için seninki ona dahil olmuştu ya o yüzden sanki eğer böyle bişey yapılabilecekse sen olmalısın gibi geldi :KK66:
Sağolun canım bana uyar zaten açtığım konulara gidince burası çıkıyor sadece adım yazmıyor devredilebiliyosa edilsin :)

merhaba hanımlar. benim döllenme adetten bi hafta önce oluştu diye tahmin ediyorum. yumurtlamadan 11 gün sonra yani dün kan tahlilinde beta hcg 45 çıktı. siz ilk öğrendiğinizde kaç çıkmıştı değerleriniz?
benimde geç döllenme olmuş galiba bat ı 5 gün geçince 27 çıktı değerim canım.
Noldu kızlaar anlamadım bişey :KK64:
canım konu sahibi sen olsan daha iyi olur tablo fln yaparız ilk sayfaya dedik :)

Sen şu an ne kadarlıksın peki ? Devlet hastanesi galiba gittigin yer ben bu sağlık personellerinin nasıl bu kadar ruhsuz olabildiklrini anlamıyorum ben de dün sağlık ocağında bı sıkıntı yaşamıştım fırsatın var mı bilmiyorum ama özele gidebilirsen çok daha iyi hissedersin kendini
özele gidicem
perinataolog buldum ama yine de bi kan vermek sitedim,
bi de elim ayağım titredi iki gündrü anlamadım,
onu hiç duymadı bile,
sen kan ver de dedi
Ben gördüm canım dün ama bebişi göremedik haftayada onun için gitcez.
kaç günlükken gördünüz

yok canım karından baktı ilk bebeğim sezeryandı bi sezeryan yerine bakalım dedi hem resim istedim eşime göstermek için biz zor gördük resme çıkmaz dedi bakalım hayırlısı çok heyecanlanmak istemiyorum bende ama atı alan üsküdarı geçti hesabı herkesler duydu :skandal:

özele gidicem
perinataolog buldum ama yine de bi kan vermek sitedim,
bi de elim ayağım titredi iki gündrü anlamadım,
onu hiç duymadı bile,
sen kan ver de dedi

kaç günlükken gördünüz
5+6yken anca gördük canım geçen hafta kese falan yoktu çok korktum hatta ama doktor normal bazılarında 6-7 haftalıkken gözüküyor dedi.

Merhaba arkadaşlar bende 5+1 im. Pazartesi günü doktora gittim
Doktorum henüz çok daha yeni olduğunu gorunmesi için erken olduğunu söyledi haftaya Perşembe tekrar gideceğim.
Folik asit basladim.

Çok endişeleniyorum bazen umarım en güzel bir şekilde bunun üstesinden gelebilirim..

Umarım burada güzel dostluklar elde ederiz sevgiler

Hayırlı olsun canım umarım hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza :) hep bi tedirginlik var tabi içini ferah tut Rabbim nasip ettiyse herşey yerini yolunu bir şekilde buluyor zaten:)

Amin canım evet birde ilk kez olunca endişe çok çok katlanıyor..
Sürekli herkese soru sorup bu zararlı mı yararlı mı diye kafalarını şişirmeye basladim..
Allah'ın izniyle diye başlıyorum her cümleme..
İnsanı maneviyata Rabbine yakınlaştıran bir şeymiş bu gerçekten şimdi daha iyi inanıyorum..

Bugün muaneye gittim devlete kızlar tövbe Ya Rabbim Allah doktoru bildiği gibi yapsın içeri girdim direk karnını aç yat dedi hocam durumumu belirtmedim dememe kalmadı gene tekrarladı yat diye . Göbeğimi açtım yattım bakıyo ultrasonla ekrana sıkıntın ne dedi. hamileyim pazartesi günü değerim 54 dü iki gün sonra yenilenmesini istediler onun için geldim dedim . Bi azarladı doktor niye baştan demiyosun diye bi sinirlendim SIZ SORMAZSANIZ BEN NE DIYEYIM DIREK YAT DEDİN KONUŞMAMA IZIN MI VERDIN DEDİM. Sinir oldum kalktım kana bakalım bi daha dedi kağıdımı aldım çıktım. Eşimi de almadılar odaya garibim oda ilkimiz ya hevesine sırf izin aldı işten ilk muanem olucaktı diye. Giremedi. Siirt devlet hastanesinin kadın doğum polikliniklerinde mahremiyet sıfır asla gitmem bi daha. Degerimede sistemden baktım 54 den 200 e yükselmiş. Doktoru da şikayet edicem birazdan

X