2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çok sağol kuzum öyle yapıyorum zaten sadece yakın arkadaşım bunu yaşayınca süreklide konuşuyoruz üzülüyorum o yüzden bu kdr kafama taktım durduk yere strese girmezdim yoksa :KK43:
Ben 1 gün kalmıştım o da iğne mide bulantısı yan etki yapar diye onların değerleri baya yüksekmiş arkadaşının belirtisi yok muydu bak şimdi bende korktum

Ben 1 gün kalmıştım o da iğne mide bulantısı yan etki yapar diye onların değerleri baya yüksekmiş arkadaşının belirtisi yok muydu bak şimdi bende korktum
Hiç bi belirtisi yoktu canım göğüs hassasiyeti sadece. Allahım kimseye göstermesin, onun tüplerine yapışmış :KK43:

Evet canım 7. Hafta da çağırdı sanırım hem kalp atışı hem de kesenin içine bakılacak
Hadi bakalim hayırlı haberler alalım inşallah benim de 5+3 gibi gözüküyor heralde 2 hafta falan benim de sabretmem gerekecek çok zor beklemek

aysegul34 aysegul34 evet canım iki haftaya yakin beklemen gerekecek. çok zor oluyor beklemem hele de olumsuz bazı deneyimleri okuyunca insan endişeleniyor

Aynen okumayayım diyorum bağımlılık yaptı girmeden de duramiyorum:) hakkımızda hayirlisi

Ay psikolojik mi bilmiyorum sağ kasığım ağrıyor sanki korktum çok
Korkma canım ağrıması iyi bişey bence sonuçta hamileyiz belirtiler olabilir benimde sızı oluyor kasıklarımda arada bir. Hayırlısıyla keselerimizi görürüz inşallah bende yarını iple çekiyorum bakalımm.

Iyi aksamlar kizlar, umarim hepimiz saglikli bi sekilde bebisleri aliriz kucagimiza, Benimde Cok korkularim var, affedersiniz benim hamilelikden Cok önce kasinti ve yanma baslamisdi alt tarafda daha doktora gitmeden Hamile kaldim acaba bebege bi zarari olmusmudur?

X