- 6 Eylül 2011
- 3.371
- 928
Ederim inşallah canim benim yerleşme kanamam olmadi adet 6 gün geçince 2125 cıktı benimdeİnşallah canım benim dua edelim birbirimize, senin yerleşme kanaman olmuşmuydu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ederim inşallah canim benim yerleşme kanamam olmadi adet 6 gün geçince 2125 cıktı benimdeİnşallah canım benim dua edelim birbirimize, senin yerleşme kanaman olmuşmuydu?
Ben 1 gün kalmıştım o da iğne mide bulantısı yan etki yapar diye onların değerleri baya yüksekmiş arkadaşının belirtisi yok muydu bak şimdi bende korktumÇok sağol kuzum öyle yapıyorum zaten sadece yakın arkadaşım bunu yaşayınca süreklide konuşuyoruz üzülüyorum o yüzden bu kdr kafama taktım durduk yere strese girmezdim yoksa
Hiç bi belirtisi yoktu canım göğüs hassasiyeti sadece. Allahım kimseye göstermesin, onun tüplerine yapışmışBen 1 gün kalmıştım o da iğne mide bulantısı yan etki yapar diye onların değerleri baya yüksekmiş arkadaşının belirtisi yok muydu bak şimdi bende korktum
Seninde değerin iyi canım yarın kaçta gitceksin ben 2:45e aldım bakalım çok heycanlıyım.Ederim inşallah canim benim yerleşme kanamam olmadi adet 6 gün geçince 2125 cıktı benimde
Allah yardımcısı olsun benim karın boşluğundaydı yaşayamadılar iç kanama geçirmiştimHiç bi belirtisi yoktu canım göğüs hassasiyeti sadece. Allahım kimseye göstermesin, onun tüplerine yapışmış
Canim kalp atışı için sen 7.haftada mi gidiceksinHepimiz bı endişelendik valla Allah hiç birimize yaşatmasın dua edelim bol bol
Canim kalp atışı için sen 7.haftada mi gidiceksin
Kontrolde Rahmi kalınlaşmış görünüyor muydu pekiHiç bi belirtisi yoktu canım göğüs hassasiyeti sadece. Allahım kimseye göstermesin, onun tüplerine yapışmış
Hadi bakalim hayırlı haberler alalım inşallah benim de 5+3 gibi gözüküyor heralde 2 hafta falan benim de sabretmem gerekecek çok zor beklemekEvet canım 7. Hafta da çağırdı sanırım hem kalp atışı hem de kesenin içine bakılacak
Bişey dememiş kuzum ben sordum ona bana doktor rahmin kalınlaşmış kese oluşmaya çalışıyor demişti çünkü ona bişey dememiş.Kontrolde Rahmi kalınlaşmış görünüyor muydu peki
Bizi haberdar et canım inşallah kalp atışını dahi duyarsın.Sabah 9. 50 'de devlet hastanesi ilk randevum bakalim ne olacak doktor nasıl biri çok merak ediyorum
Ederim insallah canim ay keske ikisi birarada olsa çok sevinirim . Sende yaz mutlakaBizi haberdar et canım inşallah kalp atışını dahi duyarsın.
Ben de öyle valla alıştım girmeden duramıyorumAynen okumayayım diyorum bağımlılık yaptı girmeden de duramiyorum:) hakkımızda hayirlisi
Ay psikolojik mi bilmiyorum sağ kasığım ağrıyor sanki korktum çokBişey dememiş kuzum ben sordum ona bana doktor rahmin kalınlaşmış kese oluşmaya çalışıyor demişti çünkü ona bişey dememiş.
Korkma canım ağrıması iyi bişey bence sonuçta hamileyiz belirtiler olabilir benimde sızı oluyor kasıklarımda arada bir. Hayırlısıyla keselerimizi görürüz inşallah bende yarını iple çekiyorum bakalımm.Ay psikolojik mi bilmiyorum sağ kasığım ağrıyor sanki korktum çok