2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Anladım o ağrı çok aşırı oluyor dış gebelikte heralde öyle birşey olsaydı anlardın ama sen yine de ihmal etme çünkü değerin yüksek
Evet canım ama gerçekten kişiden kişiye değişiyor bunu anladım arkadaşımın 340bin çıkmış değeri doktor keseyi görmüş ama çok zor gördüm demiş değere 6+6 bide gayet gözükmesi gerekiyo değere görede ama demekki çok değişiyor böyle şeyler

Bizim korkularımı kaygılarımız geçmez valla ben de keseyi gördüm şimdi de boş gebelik olabilir mi diye korkuyorum kesenin içini görmeden kaygım geçmeyecek herhalde

Tek taraflı kasık ağrım vardı ilk hamileliğimi öğrendiğimde ama 1 haftadır hiç ağrım yok çarpıntıda yok

Merhaba kızlar bende yazdıklarını okudum canım senin değerin banada yüksek geldi bende dış gebelik geçirmiştim Ama yarına ayarlamışsın zaten randevuyu hayırlısı olsun inşallah

Dış gebelikte değer yüksek mi oluyor C cilekreceli_
Benim kanamam olduğu için sürekli farkettiğimde 198 di sonra düştü giderek. Metotreksat ile sonlandırıldı.
Ama yüksek değer olup hiç belirtisi olmayanlar da oluyor belki benimki de yüksekti farkeden kadar ama kanama ile azalmıştı öyle düşünüyorum çünkü farkettiğimde 6 haftalıktı

Kanaman olması büyük şans gerçekten.. şimdi sağlıklı bir gebelik olsun inşallah sağlıkla kavuş yavruna

Kanaman olması büyük şans gerçekten.. şimdi sağlıklı bir gebelik olsun inşallah sağlıkla kavuş yavruna
Evet ve doktorlar anlamadı. Kimyasal diyorlardı hep. Ben dış gebelik bu diye gezdim durdum tüm doktorları sonunda birisi teşhisi koyup tedavi etti sağolsun. Amin inşallah canım :)

Merhaba kızlar bende yazdıklarını okudum canım senin değerin banada yüksek geldi bende dış gebelik geçirmiştim Ama yarına ayarlamışsın zaten randevuyu hayırlısı olsun inşallah
Öylemi canım çok geçmiş olsun. Sizin kaç çıkmıştı değeriniz? Ama yerleşme kanaması yaşadım doktor yerleşme kanaması dış gebelikte olmaz dedi kafam karıştı şimdide.

Fazla yükselmiş ben senin dış gebelik olduğunu sanmıyorum Canım içini rahat tut dış gebelikte orantısız artıp düşüyor
Çok sağol canım bende dış gebelikte düştüğünü duymuştum ama arkadaşım şuan hastanede dış gebelikmiş kan almışlar doktor dua et az çıksın bizim için ne kdr az o kdr iyi demiş 14bin çıkmış değeri yani çok yüksek tuhaf değilmi sizcede

Öylemi canım çok geçmiş olsun. Sizin kaç çıkmıştı değeriniz? Ama yerleşme kanaması yaşadım doktor yerleşme kanaması dış gebelikte olmaz dedi kafam karıştı şimdide.

Canım kafanı karıştırma ben 7 sene önce yaşadım dış gebeliği zaten yarın kontrole gidiyorsun stres yapma şimdi

Ay inanmıyorum ilk defa duydum o kadar yüksek

Benimde yüksek çıkmıştı

Canim inşallah hayırlı haber alırsın yarın. Valla okuyup okuyup benimde için e kurt düşüyor çok stres öldüm bende yarin gidicem inşallah. Hayırlı haberler aliriz

Canim inşallah hayırlı haber alırsın yarın. Valla okuyup okuyup benimde için e kurt düşüyor çok stres öldüm bende yarin gidicem inşallah. Hayırlı haberler aliriz
İnşallah canım benim dua edelim birbirimize, senin yerleşme kanaman olmuşmuydu?

Burculu nun dediği gibi sen kafana takma canım inşallah yarın güzel haberler alacaksın iyi düşün moralini dusurme Feeling07
Çok sağol kuzum öyle yapıyorum zaten sadece yakın arkadaşım bunu yaşayınca süreklide konuşuyoruz üzülüyorum o yüzden bu kdr kafama taktım durduk yere strese girmezdim yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…