- 1 Eylül 2018
- 1.166
- 1.202
Amin canımmm senin 6 haftalık galiba. Kese kalp atışı gördünüz mübence çok iyi canım, hayırlı uğurlu olsun inşallah
canım yok 15 ekime randevu aldım ben , benim geç döllenme galiba çünkü kan değerim çok küçükken öğrendim ben reglim 5 gün geçtiğinde 27ydi , dünde 475 olmuş biraz bekliyorum o yüzden doktora gitmedimAmin canımmm senin 6 haftalık galiba. Kese kalp atışı gördünüz mü
Teşekkürler canım senin de bebişin hayırlı olsun :)))mylittlemiracle_ hayırlı olsun hoş geldin aramıza :)
Feeling07 arkadaşının Allah yardımcısı olsun
Evet liste güzel olurdu ama konu sahibi girmiyor sanırım sayfaya
Hıı geç döllenme olmuş sanki evet :) sağlıkla duy pıtpıtları inşallahcanım yok 15 ekime randevu aldım ben , benim geç döllenme galiba çünkü kan değerim çok küçükken öğrendim ben reglim 5 gün geçtiğinde 27ydi , dünde 475 olmuş biraz bekliyorum o yüzden doktora gitmedim
amin canım hepimiz inşallahHıı geç döllenme olmuş sanki evet :) sağlıkla duy pıtpıtları inşallah
Kaç mm dedi rahim kalınlığı için doktor5+5im canım sata göre. Bak buda ultrason fotom doktor kese yok ama oluşmaya çalışıyor gibi Rahim kalınlaşmış demişti
Mm söylemedi canım devlete gittiğim için ilgilenmedi rahim kalınlaşmış haftaya gözükür dedi sadece. Alttan baksak görürüz dedi ben istemedim o zaman haftaya gel karından bakalım dedi. Özele randevu almıştım Perşembe için doktoru aradım doktor yarın gel bakalım dedi yarın gidicem dua edinKaç mm dedi rahim kalınlığı için doktor
Ultrasonda yazar Canım tam çekmemişsin ben göremedim o yüzden :)Mm söylemedi canım devlete gittiğim için ilgilenmedi rahim kalınlaşmış haftaya gözükür dedi sadece. Alttan baksak görürüz dedi ben istemedim o zaman haftaya gel karından bakalım dedi. Özele randevu almıştım Perşembe için doktoru aradım doktor yarın gel bakalım dedi yarın gidicem dua edin
Canım 14 mm yazıyor aşağıda omukiUltrasonda yazar Canım tam çekmemişsin ben göremedim o yüzden :)
Kızlar bi doktora gitmiştim özelde ona msj attım belki cvp verir diye. Değerim 6381 ama kese gözükmedi dış gebelik olabilir mi diye. Oda olabilir ihmal etmeyin tekrar bakılsın dedi. Peki dış gebelikte yerleşme kanaması olurmu dedim dış gebelikte yerleşme kanaması olmaz dedi. Ve benm yerleşme kanamam oldu kızlar ay içim rahatladı ya öyle demeseydi varya korkudan ölcektimmAy hadi iyi olmuş yarın gitmen bı an önce netleşir aklın kaçta randevun bize muhakkak yaz olur mu
Evet odur CanımCanım 14 mm yazıyor aşağıda omuki
Ben dış gebelik geçirmiştim. Normal adet olmuş ve kanamam 20 gün boyunca durmamıştı ordan şüphelenip test yapmıştım. Çift çizgi çıktı ama sağ kasığımda inanılmaz ağrı vardı. Ama benim beta hcg o dönem 198 lerdeydi.Kızlar bi doktora gitmiştim özelde ona msj attım belki cvp verir diye. Değerim 6381 ama kese gözükmedi dış gebelik olabilir mi diye. Oda olabilir ihmal etmeyin tekrar bakılsın dedi. Peki dış gebelikte yerleşme kanaması olurmu dedim dış gebelikte yerleşme kanaması olmaz dedi. Ve benm yerleşme kanamam oldu kızlar ay içim rahatladı ya öyle demeseydi varya korkudan ölcektimmtasarimcibayan mirkett C cilekreceli_
Yok canım benm adetten 2 gün önce kahve lekelenmelerim oldu doktora sordum yerleşme kanaması olmuş dedi ama dış gebelikte olmuyormuş ona sevindim valla inşallah öyledirBen dış gebelik geçirmiştim. Normal adet olmuş ve kanamam 20 gün boyunca durmamıştı ordan şüphelenip test yapmıştım. Çift çizgi çıktı ama sağ kasığımda inanılmaz ağrı vardı. Ama benim beta hcg o dönem 198 lerdeydi.
Sağol kuzum yarın öğrencez bakalım doğrusunu ama içim çok rahatladı valla.Ay hadi gözün aydın o zaman canımFeeling07
Tek taraflı kasık ağrın, kalp çarpıntın veya omuz ağrın var mı?Yok canım benm adetten 2 gün önce kahve lekelenmelerim oldu doktora sordum yerleşme kanaması olmuş dedi ama dış gebelikte olmuyormuş ona sevindim valla inşallah öyledir
Tek taraflı kasık ağrım vardı ilk hamileliğimi öğrendiğimde ama 1 haftadır hiç ağrım yok çarpıntıda yokTek taraflı kasık ağrın, kalp çarpıntın veya omuz ağrın var mı?
Anladım o ağrı çok aşırı oluyor dış gebelikte heralde öyle birşey olsaydı anlardın ama sen yine de ihmal etme çünkü değerin yüksekTek taraflı kasık ağrım vardı ilk hamileliğimi öğrendiğimde ama 1 haftadır hiç ağrım yok çarpıntıda yok