2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim teyzemde ilk çocuğunu dünyaya getirdikten 1 sene sonra kaybetti tam 13 sene uğraştı bu süreçte denemediği hiç bir tedavi kalmamiştı ama şimdi çok şükür 3 evladı var B BYV sıkma canını umarım en kısa zamanda gönlündekini rabbim verir

Merhaba tecrübeli anneler
Park yatakla ilgili ne düşünüyorsunuz?

Biz de park yatak aldık, ilk aylarında her odaya taşıyabilmek işimize yarıyordu. Dört beş aylik olduğunda uyandığı zaman üzerinde sallanan oyuncaklarla oynuyordu. Tavsiye ederim ben de. Gündüz kullanıyoruz genelde gece yanımda yatıyor. Neredeyse Yarım saatte bir uyandığı için sürekli almaktan yoruldum, yanımda yatırıyorum. :)
Bizde 8 bucuk aylik olduk hala yok. 4. Aydan beri ha cikacak ha cikacak diye perisan olduk. Cok kasiniyor cok huzursuz ediyir ama cikamadi bir türlü
Bizim de dördüncü aydan beri Kaşıntı, salya çok fazlaydı. Daha geçen hafta çıktı ikisi birkaç gün arayla. Sizinki de yakındır inşallah

Ben ikinci dönem okula başladım, gündüz haberleşmek dışında hiç elime alamıyorum telefonu, anca gece oğlan uyuduğu zaman bakabili yorum, o da yarım saat anca. Telefonum bebeğim doğduğundan beri sessizde yarın tatil diye biraz bakinayim dedim uzun zamandır girmiyordum siteye, 5 sayfacik birikmiş :) işimiz gücümüz bebişle er oldu.

Şehitlerimizin haberlerini şimdi okuyabildim.. sonra buraya bakayım dedim.
Ne zorluklarla büyütüluyotmus evlat, insan uykusuz, aç, yorgun kalmaya evlattan sonra alışıyorMuş.. yeter ki o iyi olsun her türlu fedakarlık yapılıyormus. Şimdi evladı için ağlayan analar dolu vatanımda... Allah'ım kimseye evlat acısı göstermesin. sevmeye kıyamadıgin evladı toprağa vermek ne kadar zordur ne büyük acıdır. Allah'ım sabırlar versin şehit ailelerimize...

Kızlar benim yüzüm çok zayıfladı ve kırışıklar oldu baya çöktü bu şekilde olan veya bildiğiniz güzel bir krem varmı
Canım nemsiz kaldı vücudumuz bol su iç benimde ellerim ayaklarım yüzüm pullanma kuruma tabi kırışıklık gibi görüntü vardı şimdi kantaron yağı sürüyorum banyodan önce yarım saat falan bekliyorum ellerime ayaklarıma sürüyorum biraz düzeldi gibi lavanta kürü yapıyordum arada içiyorum da cilde baya iyi geliyor dene istersen

Hamilelik öncesi kiloma gelmedim ama bir 8 kilo gitti tabi daha 7 kilo kaldı da bu süreçte yüzüm çok çöktü ve zayıfladı eski güzelim suratımı istiyorum yaaa
Uykusuzluk ve yeteri kadar su içmeme yeteri kadar beslenmeme gibi sorunların olabilir protein ağırlıklı beslen vitaminlerini baktır

Öyle mi canım onu bilmiyodum doktorunuz mu söyledi ?
Önceden 9. Ayda aşı yokmuş, kızamık vakaları görülüyor diye eklemişler. Sağlık ocağından bu bilgiyi verdiler. 12. Ay aşılarının arasında kızamık, kabakulak, kızamıkçık var zaten. Ben eski düzene uyup 1 aşı yeter mantığıyla yaptırmadım. Sağlık ocağındaki ebemiz 9 da ve 12 de yapılan aşıların birbirini pekiştireceğini söylüyor

Bilgi verdiğin için sağol canım bu hafta doktora gitmeyi düşünüyorum ona da sorarım

Ayy konuştuktan 2-3 gün sonra sabah 2 diş alttaydı. Ama bir önceki gece kabus gibi geçti.
Çok geçmiş olsun size de. Şükür bizde ateş olmadı

Ayy tabi haber ederim teşekkür ederim. Valla konuşmadan 3 gün sonra 2 diş aynı anda geldi ama önceki gecesi çok kötü geçti.

Kızlar sizden başka içimi dökeceğim kimse yok. Bana bi çıkar yol gösterin.
Biliyorsunuz benim bebe 7. Ayındayken hamile kalmışım. Şu an 8 aylık zeynep.
Sezeryan olduğum için çok korkuyorum. Bana bir şey olur da evlâdım yalnız kalır diye. Evet hiç doğru bir düşğnce değil belki ama aldırmayı dahi düşünüyorum.
Ne yapacağımı, nasıl yapacağımı şaşırdım.
Bana kızmadan anlayarak bi akıl verin.

Canım kendi icinde hep tekrarla rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş bu bebeği benim aileme gönderdiyse ben bunun da üstesinden gelirim inşallah diye. Allahın izniyle hic bişey olmaz bu ara herkes öyle pes peşe doğuruyo yarın öbür gün aldırırsan o vicdan azabını düşünsene nasıl üzülürsün nasil merak edersin onu , nasil zeynep senin yavrunsa o da senin yavrun hakkına girme bence.

Ya belki de 2. Bebe hiç düşünmeden pat diye gelşnce bu kadar korku sardı benç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…