Merhaba tecrübeli anneler
Park yatakla ilgili ne düşünüyorsunuz?
Bizim de dördüncü aydan beri Kaşıntı, salya çok fazlaydı. Daha geçen hafta çıktı ikisi birkaç gün arayla. Sizinki de yakındır inşallahBizde 8 bucuk aylik olduk hala yok. 4. Aydan beri ha cikacak ha cikacak diye perisan olduk. Cok kasiniyor cok huzursuz ediyir ama cikamadi bir türlü
Ben ikinci dönem okula başladım, gündüz haberleşmek dışında hiç elime alamıyorum telefonu, anca gece oğlan uyuduğu zaman bakabili yorum, o da yarım saat anca. Telefonum bebeğim doğduğundan beri sessizdeKızlar napıyonuz nasılsınız telıfon ve internetle alakalı bir sıkıntı vardı giremiyordum şimdi okudum sayfaları gerçi çok fazla sayfa dolmuştur dedim ama 3 sayfa tek bebişler bütün herşeyi ele geçirdiler
Canım nemsiz kaldı vücudumuz bol su iç benimde ellerim ayaklarım yüzüm pullanma kuruma tabi kırışıklık gibi görüntü vardı şimdi kantaron yağı sürüyorum banyodan önce yarım saat falan bekliyorum ellerime ayaklarıma sürüyorum biraz düzeldi gibi lavanta kürü yapıyordum arada içiyorum da cilde baya iyi geliyor dene istersenKızlar benim yüzüm çok zayıfladı ve kırışıklar oldu baya çöktü bu şekilde olan veya bildiğiniz güzel bir krem varmı
Uykusuzluk ve yeteri kadar su içmeme yeteri kadar beslenmeme gibi sorunların olabilir protein ağırlıklı beslen vitaminlerini baktırHamilelik öncesi kiloma gelmedim ama bir 8 kilo gitti tabi daha 7 kilo kaldı da bu süreçte yüzüm çok çöktü ve zayıfladı eski güzelim suratımı istiyorum yaaa
4 gün sonra gidicez biz böbrek kontrollerinde var onlarada gitmemiz lazımKızlar 9.ay aşısını oldunuz mu ?
Bizide bilgilendirir misin canım bizde 2 hafta sonra gidicez acaba ateş falan yapar mı merak ediyorum.4 gün sonra gidicez biz böbrek kontrollerinde var onlarada gitmemiz lazım
Tamam canım haberdar ederim tabikiBizide bilgilendirir misin canım bizde 2 hafta sonra gidicez acaba ateş falan yapar mı merak ediyorum.
9. Ay kızamık aşısı isteğe bağlıymış, ben yaptırmadım. Zaten 12. Ayda da kızamık aşısı varKızlar 9.ay aşısını oldunuz mu ?
Öyle mi canım onu bilmiyodum doktorunuz mu söyledi ?9. Ay kızamık aşısı isteğe bağlıymış, ben yaptırmadım. Zaten 12. Ayda da kızamık aşısı var
Önceden 9. Ayda aşı yokmuş, kızamık vakaları görülüyor diye eklemişler. Sağlık ocağından bu bilgiyi verdiler. 12. Ay aşılarının arasında kızamık, kabakulak, kızamıkçık var zaten. Ben eski düzene uyup 1 aşı yeter mantığıyla yaptırmadım. Sağlık ocağındaki ebemiz 9 da ve 12 de yapılan aşıların birbirini pekiştireceğini söylüyorÖyle mi canım onu bilmiyodum doktorunuz mu söyledi ?
Bilgi verdiğin için sağol canım bu hafta doktora gitmeyi düşünüyorum ona da sorarımÖnceden 9. Ayda aşı yokmuş, kızamık vakaları görülüyor diye eklemişler. Sağlık ocağından bu bilgiyi verdiler. 12. Ay aşılarının arasında kızamık, kabakulak, kızamıkçık var zaten. Ben eski düzene uyup 1 aşı yeter mantığıyla yaptırmadım. Sağlık ocağındaki ebemiz 9 da ve 12 de yapılan aşıların birbirini pekiştireceğini söylüyor
Gittikten sonra öğrendiklerini yazarsan sevinirimBilgi verdiğin için sağol canım bu hafta doktora gitmeyi düşünüyorum ona da sorarım
Amin INŞALLAHHayırlısı olsun sağlıcakla gelsin
Ayy konuştuktan 2-3 gün sonra sabah 2 diş alttaydı. Ama bir önceki gece kabus gibi geçti.Bizde 8 aylık ta 2 diş birden çıktı ve çok kötü ateşi çıktı hastalandı anlatamam serumla günde 3,4 defa ılık banyolar mu desem ıslah havluyla vücünunun ateşini düşürüp sabahlara kadar yatmadıpımı mı anlatsam çok zordu bizim için şimdi yavaş yavaş düzeliyor bu arada hiç bişey ye iyordu dilden dolayı ve zayıfladı
Ayy tabi haber ederim teşekkür ederim. Valla konuşmadan 3 gün sonra 2 diş aynı anda geldi ama önceki gecesi çok kötü geçti.canim geçmiş olsun . Bebisin2 biran önce kilosunu alır güzel güzel yemeklerini yer inşallah. Rabbim şifa versin
ben aldım ama 1 kere bile yatamadı. Ilk zamanlar kolikti çok ağlıyordu. Koynumda yatınca uyuyabiliyordu. Şimdi de bizle yatıyor:))
beklemek zordur bilirim. Allah şifa versin . Tez zaman da gelir inşallah bir prenses
benim kız gündüz de uyumuyor ya kucağımda ya ayağımda hiç bırakamıyorum malesef. Gece de 2 3 saatte bir kalkıyor. Diyorum uyusunda 2 3 saatte kalksın ben ona bile razıyım şuan :)
Valla benim eşimde biraz dikkatsiz. Ha hamile kaldim kalıcam diye geceleri kabus görüyordum sürekli:) ama Allah dağına göre kar verirmiş. Aslında bende 2. 'yi hemen istiyorum çocukları sokağa falan bırakamıyorsun çevrede park yok bişey yok yanında arkadaşı olur diye düşünüyorum. Ama ilk 6 ayı düşününce çok korkuyorum . Bu arada hayırlısı olsun . Sağlıkla doğum yaparsin inşallah cinsiyeti öğrenince de haber verirmisin:)
Benim kızın da ilk dışı 7.5 Ay lik ken cıktı. 2 . Side 8.5 ken geldi
Canım kendi icinde hep tekrarla rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş bu bebeği benim aileme gönderdiyse ben bunun da üstesinden gelirim inşallah diye. Allahın izniyle hic bişey olmaz bu ara herkes öyle pes peşe doğuruyo yarın öbür gün aldırırsan o vicdan azabını düşünsene nasıl üzülürsün nasil merak edersin onu , nasil zeynep senin yavrunsa o da senin yavrun hakkına girme bence.Kızlar sizden başka içimi dökeceğim kimse yok. Bana bi çıkar yol gösterin.
Biliyorsunuz benim bebe 7. Ayındayken hamile kalmışım. Şu an 8 aylık zeynep.
Sezeryan olduğum için çok korkuyorum. Bana bir şey olur da evlâdım yalnız kalır diye. Evet hiç doğru bir düşğnce değil belki ama aldırmayı dahi düşünüyorum.
Ne yapacağımı, nasıl yapacağımı şaşırdım.
Bana kızmadan anlayarak bi akıl verin.
Canım kendi icinde hep tekrarla rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş bu bebeği benim aileme gönderdiyse ben bunun da üstesinden gelirim inşallah diye. Allahın izniyle hic bişey olmaz bu ara herkes öyle pes peşe doğuruyo yarın öbür gün aldırırsan o vicdan azabını düşünsene nasıl üzülürsün nasil merak edersin onu , nasil zeynep senin yavrunsa o da senin yavrun hakkına girme bence.