Üşümüş olabilir normalde sakin bir bebek mi ?Kizlar gunde 1 defa anca kaka yapan oglum sabah 7den beri dolu dolu 3 defa kaka yapti. Yesil yesil rengi. Cok da huysuz yine durdugu yerde durmuyor bi sikinti olabilir mi
Hayir hic sakin bir bebek degil kolik bebek. Ama daha iyi bu aralar derken yine cok huysuz. Doktorumuza yazdik normal dedi. Dis sikintisi mi bilemiyorum kiÜşümüş olabilir normalde sakin bir bebek mi ?
bay sonunda sağlık ocağında kontrolümüz var ona soracağım inşallahBence bi doktora sorun derim bende merak ettim ogrenirseniz bisey paylasirsaniz sevinirim
belirli zaman dilimi yok yemek yerkende yerkende oluyor otururken falan . Kol bacak titremesi yok çok şükürAcıktığı zaman mı oluyor bu titreme? Doktor söylemişti şeker rahatsızlığı ya da yatkınlığı olan bebeklerde acıkınca titreme düzensiz kol bacak hareketleri olurmuş.. Bi doktora danış istersen inşallah önemsiz birşeydir
benimde sürekli aklında eeg2 nedir bu arada. Bir de hastaneye gittiğiniz de sonucu yazarsanız sevinirimCanım oğlum 22 haziran dogumlu
4 ayliktan itibaren anlattigin sekilde titriyo
Fark ettigimin 2.günü hemen doktora götürdük
Doktor çok önemsemedi bebeklerde olur dedi
Başka doktora daha gittik oda oyle dediama iciniz rahat edicekse eeg cekeriz dedi
20 gün kadar durmuştu o titremesi son 10 gündür yine başladı
En yakın zaman da gidip eeg çektiricez
Yoksa kafayı yiyebilirim ben niye oluyo diye düşünmekten
Yok dikkat ettim . Hep birbirinden bağımsız zamanlar da yapıyor. Acaba diyorum kansızlık falan mı var var üşüme mi geliyor . Bu ay sonu kan tahlili yapacak sağlık ocağı bakalim ordan bir şey çıkacak miÇişini yapıyo olabilir mi o sırada?
Genel de koyu2 yeşil kakaya karnı ağrımış derler . Ben biraz daha sıcak giydiriyorum ayağını sırtını. Ertesi gün geçmiş oluyorHayir hic sakin bir bebek degil kolik bebek. Ama daha iyi bu aralar derken yine cok huysuz. Doktorumuza yazdik normal dedi. Dis sikintisi mi bilemiyorum ki
Diş gelicektir bence. Çünkü diş çıkcağı zaman hem sık hem yeşil kaka yaparlarmış damağına baksana şişmişse patlaması yakındırKizlar gunde 1 defa anca kaka yapan oglum sabah 7den beri dolu dolu 3 defa kaka yapti. Yesil yesil rengi. Cok da huysuz yine durdugu yerde durmuyor bi sikinti olabilir mi
Canım, bebeğiniz uykuyu çok sevecek kitabı ve YouTube’da uyku eğitimi ile ilgili videolar izleyebilirsiniz. Ben mesela 5 aylıkken yarım kundak yapıp pış pış müziği açıp uyutuyodum ama şuan diş çıkarıyor ve düzen bozuldu inşallah tekrar bi düzen oturturuzSevgili Feeling, bu süreçte okuduğun kitaplar ve izlediğin videolardanda bahseder misin?
Uyku eğitimi vermek isteyenlere bir yardımı dokunur belki
Görünürde bisey gozukmuyor ama bende oyle tahmin ediyorum. Tum dis belirtilerini gosteriyor. Bi patlasaydi şu dis oglumda rahatlasaDiş gelicektir bence. Çünkü diş çıkcağı zaman hem sık hem yeşil kaka yaparlarmış damağına baksana şişmişse patlaması yakındır
Sadece ek olarak yoğurt mu veriyorsun canım son günlerde farklı bişey verdin mi ?en iyisi tabiki alerji bölümüne gitmek en azından nedenini öğrenip tedbirini alırsın onunla geçmiş olsun canımKızlar bebeğimin kakasında kan var alerji sonradan da olabilen bişey mi. 5 aylıktan beri yoğurt veriyorum. Sadece mamayla beslenen bi bebek 7 aylık şuan 2 gündür kan var. Alerji bölümü randevuyu 3 şubata veriyo. Cuma günü tekrar gidicem üniversite hastanesine
Yani şu son günlerde farklı olarak tek labne vermiştim ondan sonra oldu. Mamayla besleniyo ay ne yapacağımı şaşırdım. Şimdi 3üne kadar beklemek zorunda kalırsam bişey olur muSadece ek olarak yoğurt mu veriyorsun canım son günlerde farklı bişey verdin mi ?en iyisi tabiki alerji bölümüne gitmek en azından nedenini öğrenip tedbirini alırsın onunla geçmiş olsun canım
Olmaz inşallah canım Allah’a emanetler onlar beklemekten başka seçenek yok mu çocuk dr götürsen alerji gününü bekleme sürecinde o daha iyi ve doğru bilgi verir canım rabbim korusun hepimizin kuzucuğunuYani şu son günlerde farklı olarak tek labne vermiştim ondan sonra oldu. Mamayla besleniyo ay ne yapacağımı şaşırdım. Şimdi 3üne kadar beklemek zorunda kalırsam bişey olur mu
Bugün çocuk doktorumuza gittik kaka tahlili yapıldı parazit enfeksiyon gizli kan çıkmadı. Ama alerji doktorları da kolay kolay bulunmuyor bulunan da işte ayın 3üne randevu veriyor.Olmaz inşallah canım Allah’a emanetler onlar beklemekten başka seçenek yok mu çocuk dr götürsen alerji gününü bekleme sürecinde o daha iyi ve doğru bilgi verir canım rabbim korusun hepimizin kuzucuğunu
Şükür onlar temiz çıkmış canım sende kalbini ferah tut acillik bi durum olsa çocuk dr da uyarırdı zatenBugün çocuk doktorumuza gittik kaka tahlili yapıldı parazit enfeksiyon gizli kan çıkmadı. Ama alerji doktorları da kolay kolay bulunmuyor bulunan da işte ayın 3üne randevu veriyor.
Cocuk doktoru ne dedi peki. Bu arada gecmis olsun canımBugün çocuk doktorumuza gittik kaka tahlili yapıldı parazit enfeksiyon gizli kan çıkmadı. Ama alerji doktorları da kolay kolay bulunmuyor bulunan da işte ayın 3üne randevu veriyor.
Benlik bişey yok kanla alakalı alerji doktoru baksın dediCocuk doktoru ne dedi peki. Bu arada gecmis olsun canım
Anladim canim. Bakalim alerji doktoru ne diyecekBenlik bişey yok kanla alakalı alerji doktoru baksın dedi
Hastalık durumunuz ne oldu canım doktora gittiniz mi ? Bizimde dişimiz cıktı hemde hasta oluyoruz galiba öksürük ve kusma varKızlar 3 4 gündür ana oğul çok hastayız ateş balgam kusma öksürük hepsi varmaalesef balgam ve öksürük için önerileriniz var mı gece sabaha kadar bi taraftan o bi taraftan ben öksürmekten bi hal olduk havalar baya etkiliyor çocukları