2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
@bilgecehersey canim bugun kontrolum vardi. Doktorumdan 3 tane isim aldim. Medline hastanesi Ayse Patlakgumus
Güzelyali hastanesi Nezihi Kurtoglu
Ortadogu Hastanesi Levent Toköz
Bu doktorlarin hepsine gonul rahatligiyla gidebilirsin dedi.
kesinlikle nezihi kurtoğluna gitmemelisin. ben gittim ve ilgisizliğinden bebeğimi kaybettım 30. hafta gelmiş bir bebeğimi. gidersen de farkedeceksın ilgisizliğini. çok fazla hastası olduğu için oyle 15 dk bakıp geçiyor. para kazanmak için bu yapılmamalıdır.

Benm sütüm de vardı 2.5 ay vermedm mama baktm hiç kilo alamıyor mama başladk bebelac hipp yine alamadı sonra Dr raporla özel mama yazdı onu içiryorm toparlandı biraz ..Gönül istedi 6ay mama vermeym dye çok direndm ağladm ama olmadı ..Uapcak bişey yok..Tavsyem zorda kaldysan mama ver deneyerek bılacaksn belki bebeğn her mamayı yemez aptamil tabsye etmem ama çok şekerli o anne sütünü içmiyo o zman bebek ..Hipp olablr sma ya da.
Valla en son ihtimal mamayı deniycem. Yoksa kafayı yemek üzereyim.
Allah razı olsun fikir için

Canım hıc sutüm yok diye dusunme. Her sey beyinde bitiyor. İYİ dusunelım iyi olsun. Bnmde goguslerımn sertlestiği sütümün aktığı zamanlar cok nadir. Ben de hep sütüm yok diye dusunuyordum. Gunde 1 kere mama veriyordum mamayı bıraktım ilk gece nerdeyse saat bası kalktı snrakı gece 2 saate bır snrakı gece 3..derken baktım artık cok aglamıyor cok erken de kalkmıyor. Emdikce cogaldı. Bir de instegramda anne sütü doktoru var. O da cok moral veriyor paylasımları ile. Onu da takibe al. Sütün artarsa ne mutlu, artmaz ise de nasibi bu kdarmıs dersin. Unutma mutlu anne mutlu cocuk demek. Rabbim büyük sıkıntılardan esirgesin.
Amin inşallah canım

6 aya kadar mama vermemeyi kafama öyle Kazımısim ki doktorda kilo alımı normal diye vermediği için kafama göre başlayamiyorum.
5 aylık olcak nerdeyse.
Hangi mamayi verebilirim acaba
Denemek için versem.
Bir de sünnet ettircem iyice karışcak hatlar😂
Ben şuan sma mamadan memnunum canım

Benm sütüm de vardı 2.5 ay vermedm mama baktm hiç kilo alamıyor mama başladk bebelac hipp yine alamadı sonra Dr raporla özel mama yazdı onu içiryorm toparlandı biraz ..Gönül istedi 6ay mama vermeym dye çok direndm ağladm ama olmadı ..Uapcak bişey yok..Tavsyem zorda kaldysan mama ver deneyerek bılacaksn belki bebeğn her mamayı yemez aptamil tabsye etmem ama çok şekerli o anne sütünü içmiyo o zman bebek ..Hipp olablr sma ya da.
Bende aptamil mama kullanıyordum kızıma ama memnun kalmadım kilo çok az alıyordu bıraktım

Hanımların bunu okuyun bugün geciken kalça muayenemizi olduk biri diğerinden 5mm daha az biri 60 diğeri 65 mm dedi doktor 60 ve üzeri normal karşılıyoruz diyor kalça çıkıkpığı olabilirmiş birde attığım linkteki tavsiyelere bakın sizde uygulayın ben geniş bezlerin uygun olmıycağını duydum hep ama başkaymış durum
Ayy gerçekten çok bilgi verici bir yazı çok fazla yanliş hatalarımız var teşekkürler paylaştın için canım

Kızlar merhaba

Bilenler vardır belki benim kız 3 ayı bitene kadar zor emdi ağlaya ağlaya hoplata ziplata gazdan dolayı 3 ay bitti çok şükür sadece yatarak da olsa çok güzel emiyordu . 5 ay lik olmamiza 1 hafta var

3 gün önce annemler de kaldim evleri soğuktu kalın giydirdim ama ondan mi dışarı çıkarttım 2 defa kendi evime geldiğim gibi ben rahatsız oldum eşim baktı cocuga ince pamuk döşek var onun üzerinde çok tutmuş ondan mi kalabalık bi ortama girdik ağladı emmeye çalışırken hep seslerden dolayı yarim kaldı ağladı ondan strese mi girdi bilmiyorum 3 gündür gene meme reddi yaşıyoruz ayakta ağlaya ağlaya zor emiyor memeyi görmek dahi istemiyor emme pozisyonu al8nca direk ağlıyor. Şaşırdım kaldim

Zaten bu meme reddi beni 3 ay psikolojimi bitirmiş şimdi aynı şeyleri yaşayınca ağlamaya başlıyorum sabrım bitiyor pes edip mamaya geçmek de istemiyorum süt varken ne yapicam bilmiyorum var mi brnzer seyler yasayan duyup bilen kizlar

Kızlar merhaba

Bilenler vardır belki benim kız 3 ayı bitene kadar zor emdi ağlaya ağlaya hoplata ziplata gazdan dolayı 3 ay bitti çok şükür sadece yatarak da olsa çok güzel emiyordu . 5 ay lik olmamiza 1 hafta var

3 gün önce annemler de kaldim evleri soğuktu kalın giydirdim ama ondan mi dışarı çıkarttım 2 defa kendi evime geldiğim gibi ben rahatsız oldum eşim baktı cocuga ince pamuk döşek var onun üzerinde çok tutmuş ondan mi kalabalık bi ortama girdik ağladı emmeye çalışırken hep seslerden dolayı yarim kaldı ağladı ondan strese mi girdi bilmiyorum 3 gündür gene meme reddi yaşıyoruz ayakta ağlaya ağlaya zor emiyor memeyi görmek dahi istemiyor emme pozisyonu al8nca direk ağlıyor. Şaşırdım kaldim

Zaten bu meme reddi beni 3 ay psikolojimi bitirmiş şimdi aynı şeyleri yaşayınca ağlamaya başlıyorum sabrım bitiyor pes edip mamaya geçmek de istemiyorum süt varken ne yapicam bilmiyorum var mi brnzer seyler yasayan duyup bilen kizlar
Merhaba, benimki de 4,5 aylığı geçti ve 2. Ayından beri meme reddi yaşıyorum. İlk oğlumdada yaşamamıştım ama tuttursana kadardı bu bebeğimde inan sinir krizi geçiriyorum artık. Koluma yatırdığım an memeyi gördüğü an hıyanet kopuyor asla emmiyor ağzına koymaya çalıştığımda ağzını kapanıyor düşün. Bende ayakta hoplaya hoplaya emzirdim ama onda da 1 dk emip bırakıyor tekrar uğraş tekrar 1 dk 5 dk emdiği sayılıdır. ilk zaman yatarak emziriyordum onu da bıraktı. Sağıp verdim geçen ay çoğu zaman ama hiç kilo almayınca mamaya başladık bu ay. Çok inat ettiği zamanlar tam doyacağı kadar değil ama az biraz yapıyorum günde birkaç kez. Sütümde olmasına rağmen çok üzülüyorum ama benim psikolojimde iyice bozulmaya başlamıştı artık. Seni çok iyi anlıyorum.

Kızlar merhaba

Süt fışkırması var mı tazyikli mi geliyor sütün canm belki ondan almuordur

Merhaba, benimki de 4,5 aylığı geçti ve 2. Ayından beri meme reddi yaşıyorum. İlk oğlumdada yaşamamıştım ama tuttursana kadardı bu bebeğimde inan sinir krizi geçiriyorum artık. Koluma yatırdığım an memeyi gördüğü an hıyanet kopuyor asla emmiyor ağzına koymaya çalıştığımda ağzını kapanıyor düşün. Bende ayakta hoplaya hoplaya emzirdim ama onda da 1 dk emip bırakıyor tekrar uğraş tekrar 1 dk 5 dk emdiği sayılıdır. ilk zaman yatarak emziriyordum onu da bıraktı. Sağıp verdim geçen ay çoğu zaman ama hiç kilo almayınca mamaya başladık bu ay. Çok inat ettiği zamanlar tam doyacağı kadar değil ama az biraz yapıyorum günde birkaç kez. Sütümde olmasına rağmen çok üzülüyorum ama benim psikolojimde iyice bozulmaya başlamıştı artık. Seni çok iyi anlıyorum.
Süt fışkırması var mı tazyikli mi geliyor sütün canm belki ondan almuordur
1 buçuk aydır ne güzel emiyordu anlamadım cevredekielr de pes etme 5 ay bitsin düzelir belki dışı geliyordur falan diyor yarim sağlık ocağına götürücem pek yararı olur mu bilmiyorum.

Göğsümü sağarken biraz tazyikli tazyikli geliyor ama daha önce emerken sorun olmuyordu .

1 buçuk aydır ne güzel emiyordu anlamadım cevredekielr de pes etme 5 ay bitsin düzelir belki dışı geliyordur falan diyor yarim sağlık ocağına götürücem pek yararı olur mu bilmiyorum.

Göğsümü sağarken biraz tazyikli tazyikli geliyor ama daha önce emerken sorun olmuyordu .
Sütünün tadına baktn mı peki tadı değşk olablr mi belki ilaç kullanyosan ya da mastit olduysan tadını değştrmş olablr

Sütünün tadına baktn mı peki tadı değşk olablr mi belki ilaç kullanyosan ya da mastit olduysan tadını değştrmş olablr
Baktım şekerli normal güzel tadı var göğüslerim çok dolu dolu değil mastit olduğunu da sanmıyorum . Ilac da kullanmiyorum . Elimle sagip kaşıkla verdim öyle güzel ictiki o şekilde verince .

Kızlar merhaba

Seni çok iyi anlıyorum. Bebim kızım 4 buçuk aylık. Yaklaşık 10 gündür bu konudan dertliyim bende. Gündüz kesinlikle emmiyor. Koluma yatırınca kendini gerip çığlık çığlığa ağlıyor. Yatarak deniyorum yine tutmuyor. Bazen kucakta hoplatarak 1 2 dk emiyor. Biberon dan çok iyi içiyor. Gece uykusunda az da olsa emiyor. Çok zor Bi durum sağarak vermeye çalışıyorum ama emmeye göre çok az geliyor. Çalıştığım için stok yapmıştım böyle emmeyince onlarda bitti. Geçici bir süreç atak döneminde vs diyorlar sakin kalmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum. :KK43:

Kızlar GALOCTAGO die bir damla var süt arttırıcıymış internette okudum iyi gelenlerde var kullan varmı yada kullanıp memnun kaldığından heberiniz vramu bir yakınımız, benim sütüm çok az
Eğer dediği gibi bir damlaysa almak isterdim
Ben kullandım ama gözle görülür bi fark olmadı ne yazıkki

Kızlar benim oğlan yüzüstü başını yan çevirip uyumak istiyor. Gece öyle uyumasın diye yatağının yanlarına yastık koydum. Şimdi koltukta uyudu kaldı 1 saattir uyuyo normal sırt üstü yatmış olsa şimdiye uyanırdı ama çok korkuyorum böyle uyumasından

Kızlar merhaba

Canım benimki bugün tam 4 aylık oldu bu AA bizde de var o emme pozisyonuna geçince çok ağlıyor zır sakinleşiyor sonra emip uyuyor sanki kucağımda iğne var yatınca batıyor 🤣o tepkiyi veriyor bende şaşkınım gaz sancısı desen o da değil sanki anlamadım

Kızlar benim oğlan yüzüstü başını yan çevirip uyumak istiyor. Gece öyle uyumasın diye yatağının yanlarına yastık koydum. Şimdi koltukta uyudu kaldı 1 saattir uyuyo normal sırt üstü yatmış olsa şimdiye uyanırdı ama çok korkuyorum böyle uyumasından
Ben kırkı çıktığından beri sürekli yüzüstü yatırıyorum ilk başlarda çok korkuyordum ama bir şey olmadığını gördükçe rahatladım.

X