2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Cnm lesitin le ilgili bi soru soracam sana. Goguslerin dolu olduğu halde mi süt akmıyor yani sertleşmiş durumdayken mi lesitin kullanmak gerek. Bi yerde sütümü de artırdı demiştin. Benim de sütum az ama goguslerim boş. Hangi durumda kullanmak gerek

İlk zamanlar bestlak damla kullandım faydasını gordum. Kullandığım zaman daha fazla süt üretimi oluyordu. Su an hıc bırsey kullanmıyorum. Kızım emdikçe süt arttı.

İlk zamanlar bestlak damla kullandım faydasını gordum. Kullandığım zaman daha fazla süt üretimi oluyordu. Su an hıc bırsey kullanmıyorum. Kızım emdikçe süt arttı.
Tabi emmesi güzel ama süt olmayınca canım bebekte emmiyor istemiyor memeyi çekmek ama süt oluncada bırakmak istemiyor süt olmadığı zaman tutmuyor bunun için napabilirim bilmiyorum

Memlekete gittim orda göğüslerim boşaldı sanki 20 gün kaldım kızım tam doymadı demekki sadece 50 gram almıâtı geri döndüm kullanmaya başladım birkaçgünde 300 gram aldı tesadüf olamaz herhalde lesitin kullanırken rahat emiyordu normalde sağıncada süt gelmiyor lesitin kullanmıyorken pompa çekmiyor kullanırken mübarek su gibi akıyor kızda emmek istese İnanlı süt fışkırıyor hem çabuk dolduğunu hissediyorum mastit olmuştum normalde nerde okursan oku kesilen göğüsten süt gelmesi tıkanıklık sebebiyle daha biter gelmez ama benimki arttı inan 5 CC çıkmıyordu göğsümden şimdi düzeldi hamdolsun kız emmeye yetiştirmektir şuan süt ağzına gözüne fışkırıyor nasıl komikebir görsen normal zamanda süt koyudur pek akmaz şişse bile akamaz bu mucize gibi birşey

Biz 4 aylik olduk dun. Cok kusmaya basladik. Sanirim reflu olduk. Yarin doktora gidecegiz. Her içtiğini kusuyor. Fiskirarak kusuyor. Boyle gidersek kilo da alamayacagiz. Gece uykulariniz nasil sizin. Biz 3-4 saatte uyaniyiruz. Emip tekrar uyuyoruz.

Kızlar hafta sonları eşlerinizle nerelerw gidiyorsunuz Avm dışında
Biz İstanbuldayız bugun Avmye gittik kalabalıktan birbirimizi kaybedıyorduk neredeyse siz neler yapıyorsunuz ? :)

Merhaba hanımlar bizde 8 inde 4 aylık olduk doğumdan sonra süt artsın diye sitiltea diye gir çay aldormıştım yanında 4. Aydan itibaren verilebilir yazan rezene çayı ile gece çayını vermeye başladım baya keyifle içiyor :) sanki biraz daha huzurlu uyuyor rezene gazada iyi geliyor akşam 11 gibi uyuyor 4 saat kalmıyor sonra karnını doyurup yatıyor uyanık kalmıyor hiç yanında olursam öğlene kadar uyuyoruz emip gülüp tekrar yatıyor nedense bende halsizim daha dün bir ev dolusu misafirim vardı kızım gün içinde pek uyuyamamıştı bende garibim eşimden geçti yorgunluktan perişan düşmüşüm iyiki gece uyuyor miniğim birde buralar çok kuru havası burunonun burun açan okyanus suyunu sık sık vermem gerekiyor burnu açık olunca hemen uyuyor sizler neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor annelik ben kızımın uyumasını izlemeye doyamıyorum hele oyun halısındaki halleri onun o keyifli halleri çok güzel oyun halımız sayesinde hareketleri çok değişti gelişti herşeyi rahat uzanıp tutuyor basmaya da başladı bacak kasları gelişti piyanosuna vurması sayesinde oyun halımız piyanolu demeyi unutmayım da şimdi ayakta tutuyorum nerdeyse adım atıyor poşet sesine çok heyecanlanıyor :) çok ağlaması yok giren kedi gibi miyavlıyor nekasysessiz diyor nazar değmesin kuzuma

Merhaba burda tecrubeli annelersiniz sizden bi yardim isticem antalyada yasayan biri varsa aranizda bana kadin dogum doktoru onerebilir mi? 2.5 aylik evliyim 8 eylulde en son adet oldum dunku beta sonucum 2730 du yarin keseyi ultrasonla gorebilirim sanirim onun icin doktora gidicem tavsiye vericek biri olursa cok sevinirim

Betaya gire daha gurmezsiniz 6 bin civarı olması lazım 5 bin civarında sır yinede erken girme ihtimaliniz var tabi inşaallah sağlıklı bir hamileliktir kalp atışında duyduğunuz zamanları görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…