Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5ölçek dedğn canm kaç ccKızlar günde kaç defa kaç ölçek mama veriyorsunuz? Ben gümde 3 defa emzirip üzerine 5 ölçek mama veriyorum bitince ağlıyor çok şaşırıyorum demek hiç sütüm yok diyorum
Antalya da değilim ama hayırlısı olsun sağlıklı olsun inşallahMerhaba burda tecrubeli annelersiniz sizden bi yardim isticem antalyada yasayan biri varsa aranizda bana kadin dogum doktoru onerebilir mi? 2.5 aylik evliyim 8 eylulde en son adet oldum dunku beta sonucum 2730 du yarin keseyi ultrasonla gorebilirim sanirim onun icin doktora gidicem tavsiye vericek biri olursa cok sevinirim
Memeyi tuttuğu her saat veya her an emziriyorum mamayı da 4,veya 5 kere günde veriyorum 90 ml veya bazen doymayinca 120 bile oluyorKızlar günde kaç defa kaç ölçek mama veriyorsunuz? Ben gümde 3 defa emzirip üzerine 5 ölçek mama veriyorum bitince ağlıyor çok şaşırıyorum demek hiç sütüm yok diyorum
Günde 3 kere çok az emzirme bir bebek için her uyanık olduğunda meemni ver emsin ve ağlıyorsa mamayı bitirince doymamiştir demekki ağlamanın sebebi bu bir 30 cc yap böyle yaptığı zaman bakalım içiyormu içiyorsa demekki doymadıpı için ağlıyordur ve o mamayı da bitirince anlarsınKızlar günde kaç defa kaç ölçek mama veriyorsunuz? Ben gümde 3 defa emzirip üzerine 5 ölçek mama veriyorum bitince ağlıyor çok şaşırıyorum demek hiç sütüm yok diyorum
150 cc canım5ölçek dedğn canm kaç cc
Yok canım bende sürekli emziriyorum 3 defa da emzirme sonrası mama veriyorum demek istedim. Yani günde nerdeyse 450 cc ye yakın mama içiyorGünde 3 kere çok az emzirme bir bebek için her uyanık olduğunda meemni ver emsin ve ağlıyorsa mamayı bitirince doymamiştir demekki ağlamanın sebebi bu bir 30 cc yap böyle yaptığı zaman bakalım içiyormu içiyorsa demekki doymadıpı için ağlıyordur ve o mamayı da bitirince anlarsın
O zman 24 saat için az canm her öğün başına yanı 3 saatte bir 150 cc düşün günde içmesi gereken 3 kez emzirme çok az ben de mama vetyorm günde 3 kere 100er cc ama nerden Baksan 12-13 kez emzryorm150 cc canım
Canım hıc sutüm yok diye dusunme. Her sey beyinde bitiyor. İYİ dusunelım iyi olsun. Bnmde goguslerımn sertlestiği sütümün aktığı zamanlar cok nadir. Ben de hep sütüm yok diye dusunuyordum. Gunde 1 kere mama veriyordum mamayı bıraktım ilk gece nerdeyse saat bası kalktı snrakı gece 2 saate bır snrakı gece 3..derken baktım artık cok aglamıyor cok erken de kalkmıyor. Emdikce cogaldı. Bir de instegramda anne sütü doktoru var. O da cok moral veriyor paylasımları ile. Onu da takibe al. Sütün artarsa ne mutlu, artmaz ise de nasibi bu kdarmıs dersin. Unutma mutlu anne mutlu cocuk demek. Rabbim büyük sıkıntılardan esirgesin.Tabi emmesi güzel ama süt olmayınca canım bebekte emmiyor istemiyor memeyi çekmek ama süt oluncada bırakmak istemiyor süt olmadığı zaman tutmuyor bunun için napabilirim bilmiyorum
Inanır mısın yatmadan öyle planlıyorum.Emzirmeden tekrar uyutmayi deneseniz. Gazdan uyaniyor olabilir. Ins biran once duzene girer. Uykusuzluk cok kotu.
6 aya kadar mama vermemeyi kafama öyle Kazımısim ki doktorda kilo alımı normal diye vermediği için kafama göre başlayamiyorum.Mama vermeyi denw canm bir defa tam doymuyor olablr ya da burnu tıkalı olablr ondan sa yatamyo bebekler
Benm sütüm de vardı 2.5 ay vermedm mama baktm hiç kilo alamıyor mama başladk bebelac hipp yine alamadı sonra Dr raporla özel mama yazdı onu içiryorm toparlandı biraz ..Gönül istedi 6ay mama vermeym dye çok direndm ağladm ama olmadı ..Uapcak bişey yok..Tavsyem zorda kaldysan mama ver deneyerek bılacaksn belki bebeğn her mamayı yemez aptamil tabsye etmem ama çok şekerli o anne sütünü içmiyo o zman bebek ..Hipp olablr sma ya da.6 aya kadar mama vermemeyi kafama öyle Kazımısim ki doktorda kilo alımı normal diye vermediği için kafama göre başlayamiyorum.
5 aylık olcak nerdeyse.
Hangi mamayi verebilirim acaba
Denemek için versem.
Bir de sünnet ettircem iyice karışcak hatlar
2 saatte bir emziriyorum canım 180-200 ml-cc mama veriyorumKızlar günde kaç defa kaç ölçek mama veriyorsunuz? Ben gümde 3 defa emzirip üzerine 5 ölçek mama veriyorum bitince ağlıyor çok şaşırıyorum demek hiç sütüm yok diyorum
Az tabi bende sürekli emziriyorum zaten 3 defa mama veriyorum canımO zman 24 saat için az canm her öğün başına yanı 3 saatte bir 150 cc düşün günde içmesi gereken 3 kez emzirme çok az ben de mama vetyorm günde 3 kere 100er cc ama nerden Baksan 12-13 kez emzryorm
Ya maşallah Allah daha da artırsın. Dr tavsiyesiyle mi kullandın. Bitkisel mi bende kullanabiliyor muyum? Çok soru sordum cnm kusura bakma benimde sutum az çok yemek yiyorum süt olsun diyeMemlekete gittim orda göğüslerim boşaldı sanki 20 gün kaldım kızım tam doymadı demekki sadece 50 gram almıâtı geri döndüm kullanmaya başladım birkaçgünde 300 gram aldı tesadüf olamaz herhalde lesitin kullanırken rahat emiyordu normalde sağıncada süt gelmiyor lesitin kullanmıyorken pompa çekmiyor kullanırken mübarek su gibi akıyor kızda emmek istese İnanlı süt fışkırıyor hem çabuk dolduğunu hissediyorum mastit olmuştum normalde nerde okursan oku kesilen göğüsten süt gelmesi tıkanıklık sebebiyle daha biter gelmez ama benimki arttı inan 5 CC çıkmıyordu göğsümden şimdi düzeldi hamdolsun kız emmeye yetiştirmektir şuan süt ağzına gözüne fışkırıyor nasıl komikebir görsen normal zamanda süt koyudur pek akmaz şişse bile akamaz bu mucize gibi birşey
Doktorların haberi yok canım bitllkisel soya lesitini diye geçiyor yurt dışı araştırmalarında buldum Türkiye'de de öneriliyor süt akışını hızlandırıyor çok rahaysüt sagardm 20 dk siren sağma işi 5 dk ya inmişti eğlenceli hal almıştı hemde öncesinde parmaklarım ağrıyordu sağarkenYa maşallah Allah daha da artırsın. Dr tavsiyesiyle mi kullandın. Bitkisel mi bende kullanabiliyor muyum? Çok soru sordum cnm kusura bakma benimde sutum az çok yemek yiyorum süt olsun diye
Teşekkür ederim cnm❤Doktorların haberi yok canım bitllkisel soya lesitini diye geçiyor yurt dışı araştırmalarında buldum Türkiye'de de öneriliyor süt akışını hızlandırıyor çok rahaysüt sagardm 20 dk siren sağma işi 5 dk ya inmişti eğlenceli hal almıştı hemde öncesinde parmaklarım ağrıyordu sağarken
Geceleri saat başı kalkmaktan harap oldum.
Süt az görünmüyor.
Neden olabilir acaba ya.
Kafayı Sıyırmama ramak kaldı
Ben de aynen senin gibiyim canım. Uykuya hasret kaldim resmen. Gece uyandığında emzirmeden uyutayim diyorum gazını çıkarmaya çalışıyorum ama ellerini ağzına basıyor emmeden uyumuyorInanır mısın yatmadan öyle planlıyorum.
Uyku arasında ağlayınca emzirip yatırıyorum.
Uykusuzluktan unutuyorum sanırım.
Bir gece deliksiz uyusam normale döncem de şimdilik hayal gibi