2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Spora başlayan var mı? Ben spor salonuna başlamak istiyorum hatta sauna da girmek istiyorum ama zararı olur mu bilmiyorum
Fazla yormadan baslayabilirsin fazla egzersiz sütü etkiliyormuş bende 14 inden sıra diyete başlıycam evde 3 mill diye bir video var üçgündür onu yapıyorum sağına taytomda var fazla yormadan böyle devam edicen

Kızlar GALOCTAGO die bir damla var süt arttırıcıymış internette okudum iyi gelenlerde var kullan varmı yada kullanıp memnun kaldığından heberiniz vramu bir yakınımız, benim sütüm çok az
Eğer dediği gibi bir damlaysa almak isterdim

Bunun hakkında bi fikrim yok ama ben bestlak damla kullanmıştım ilk zamanlar araştırabilirsin beslenmenin de çok etkisi var bence süt artımı için

Bunun hakkında bi fikrim yok ama ben bestlak damla kullanmıştım ilk zamanlar araştırabilirsin beslenmenin de çok etkisi var bence süt artımı için
Peki süt artırımı oldumu kullandığın damlanın vede canım inan süt artsın die yapmadığım şey kalmadı malesef yinede gittikçe azaldı

İnternette okumuştum bestlak ama pek bir yorum güvencesi alamayınca kararsız kaldım sende nasıl bir farklılık veya nasıl artığı hakkında fikir verirmisin

Bende kullandım onun amacı su tüketmek içinde doğal özler var kullan mutlaka işe yarar

Slm kızlar, solomombaby kanguru kullanan var mı aranızda? Nasıl memnun musunuz?

Canım sürekli emzir süt gelmese bile bebek memede Dursun bir süre sonra artıyor vücut daha çok süt üretmeye başlıyor
Sıkıntı süt olmadığı için kızım memeyi tutmuyor süt olmadığı zaman o zaman da emmiyor ve ağlıyor mecbur mama yapmak zorunda kalıyorum canım malesef

Peki süt artırımı oldumu kullandığın damlanın vede canım inan süt artsın die yapmadığım şey kalmadı malesef yinede gittikçe azaldı
Çok şey denediğim için aynı anda tam bi fikrim yok etkisi hakkında canım ama deneyebilirsin diye düşünüyorum yine bi araştir istersen bi de lactamil var emziren anneler için karışık bitki çayı büyük marketlerde rahatlıkla bulabilirsin oda iyi diye düşünüyorum dene istersen Migros’tan almıştım ben

Annelerin en büyük sorunu sut herhalde benimde sutum yetmiyor sürekli emzirmek gerekli ama çocuk bos diye ağzını bile açmıyor ağlıyor bu sefer mama veriyorsun bende 4 kutu humana still çayı aldım ise yararmi bilmem ama denemeye deger

Kızlar bebek dogal olarak boş memede durmaz emmiyosa sizde süt gelmesi için günde 3-4 kere sağın ilk zamanlar gelmemesi normal ama zamanla çoğalır göğsü uyarmis olursunuz buna rağmen gelmiyosa da böylesi hayırlısı diyip bebeklerimizi mamayla büyutcez.Bide instagramda emzirenanne diye bi hesap var bi bakın belki işinize yarar bi şeyler bulabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…