- 3 Ağustos 2019
- 110
- 33
- 36
sezeryan mı oldunuz bn sezeryan oldum doktorum 6 ay kontrolundn sonra baslayabılırsn dedıSpora başlayan var mı? Ben spor salonuna başlamak istiyorum hatta sauna da girmek istiyorum ama zararı olur mu bilmiyorum
Hayırlı olsun sağlıklıda alın inşallah kucağınıza bizim bebişler de yaşına girecek o zmanArtik bende varim.Bebişim haziran ayında doğacak galiba. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ❣
Fazla yormadan baslayabilirsin fazla egzersiz sütü etkiliyormuş bende 14 inden sıra diyete başlıycam evde 3 mill diye bir video var üçgündür onu yapıyorum sağına taytomda var fazla yormadan böyle devam edicenSpora başlayan var mı? Ben spor salonuna başlamak istiyorum hatta sauna da girmek istiyorum ama zararı olur mu bilmiyorum
Bende kalça ve karın kası egzersiziyle başlamak istiyorum bakalımSpora başlayan var mı? Ben spor salonuna başlamak istiyorum hatta sauna da girmek istiyorum ama zararı olur mu bilmiyorum
Bunun hakkında bi fikrim yok ama ben bestlak damla kullanmıştım ilk zamanlar araştırabilirsin beslenmenin de çok etkisi var bence süt artımı içinKızlar GALOCTAGO die bir damla var süt arttırıcıymış internette okudum iyi gelenlerde var kullan varmı yada kullanıp memnun kaldığından heberiniz vramu bir yakınımız, benim sütüm çok az
Eğer dediği gibi bir damlaysa almak isterdim
Peki süt artırımı oldumu kullandığın damlanın vede canım inan süt artsın die yapmadığım şey kalmadı malesef yinede gittikçe azaldıBunun hakkında bi fikrim yok ama ben bestlak damla kullanmıştım ilk zamanlar araştırabilirsin beslenmenin de çok etkisi var bence süt artımı için
İnternette okumuştum bestlak ama pek bir yorum güvencesi alamayınca kararsız kaldım sende nasıl bir farklılık veya nasıl artığı hakkında fikir verirmisinBunun hakkında bi fikrim yok ama ben bestlak damla kullanmıştım ilk zamanlar araştırabilirsin beslenmenin de çok etkisi var bence süt artımı için
Bende kullandım onun amacı su tüketmek içinde doğal özler var kullan mutlaka işe yararKızlar GALOCTAGO die bir damla var süt arttırıcıymış internette okudum iyi gelenlerde var kullan varmı yada kullanıp memnun kaldığından heberiniz vramu bir yakınımız, benim sütüm çok az
Canım sürekli emzir süt gelmese bile bebek memede Dursun bir süre sonra artıyor vücut daha çok süt üretmeye başlıyorPeki süt artırımı oldumu kullandığın damlanın vede canım inan süt artsın die yapmadığım şey kalmadı malesef yinede gittikçe azaldı
Benim var ama kullanamadik daha kizim hic sevmiyor şu an 3 bucuk aylık. Buyuyunce kullanabiliriz insallahSlm kızlar, solomombaby kanguru kullanan var mı aranızda? Nasıl memnun musunuz?
Sıkıntı süt olmadığı için kızım memeyi tutmuyor süt olmadığı zaman o zaman da emmiyor ve ağlıyor mecbur mama yapmak zorunda kalıyorum canım malesefCanım sürekli emzir süt gelmese bile bebek memede Dursun bir süre sonra artıyor vücut daha çok süt üretmeye başlıyor
BN kullandm pek faydasnı göremedm bünye meselesi belki blmyormKızlar GALOCTAGO die bir damla var süt arttırıcıymış internette okudum iyi gelenlerde var kullan varmı yada kullanıp memnun kaldığından heberiniz vramu bir yakınımız, benim sütüm çok az
Çok şey denediğim için aynı anda tam bi fikrim yok etkisi hakkında canım ama deneyebilirsin diye düşünüyorum yine bi araştir istersen bi de lactamil var emziren anneler için karışık bitki çayı büyük marketlerde rahatlıkla bulabilirsin oda iyi diye düşünüyorum dene istersen Migros’tan almıştım benPeki süt artırımı oldumu kullandığın damlanın vede canım inan süt artsın die yapmadığım şey kalmadı malesef yinede gittikçe azaldı