2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çok saol canım İnşallah işe yarar pazartesi aşimiz var o zaman çıkınca migrosta bakim bulabilirsem alirim

Bende humana çayı, rezene çayı gece çayı ve anason ve rezeneyi birlikte kaynatıp içtim dedim ya denemediğin yöntem kalmadı

Canım ben gelmese bile sapma işlemini hep yaptım inan bazen 10 ml bile gelmiyordu ama sağdım hep yinede azldı

Kızlar bebeklerinizin üst dudağındaki dudak bağı nasıl acaba bizimki sanki diş çıkacak olan diş eti kısmına kadar geliyor gibi dudak bağı mı var acaba anlamadım

Sıkıntı süt olmadığı için kızım memeyi tutmuyor süt olmadığı zaman o zaman da emmiyor ve ağlıyor mecbur mama yapmak zorunda kalıyorum canım malesef
Süt attıran beslenme diyeti var birde lesitin denesene bellide süt yoğundur çekemiyordur kayısı hoşafı tahin helvası falan tüket prolaktin hormonuna baktır birde düşük olabilir hormonal destek alabilirsin birde memeden uzak tutma

Benim süt olduğu halde memeyi almamıştı lesitin kullandım sütün yağını inceltiyor artıyor bile sütüm şimdi çekebildiği için emiyor biberonu vermedikçe daha iyi çekti baya zorlandım biberonu bırakması konusunda ona bağlanmıştı resmen mastit belasından kurtulana kadar iki ay geçti iyikide lesini zamanında keşfettim galaktago kullandım rezene çayı içtim bir süre normal çay içmedim emziren anne diyeti var kahvaltıda meyve suyuyla kahvaltı ettim gecede şöyle üzüm enerji seviyesi düşük beslenmeler sütünde düşmesine sebep oluyor enerji fazla alırsak süt üretimi artıyor vücut halsiz kaldığını anlarsınoz sit orerimi enerji ile çalışıyor az enerji aldığımızda süt üretiminde vücut ta ki enerjide azalıyor halsizlik yorgunluk oluyor diyetimde helva bile vardı :)

Sıkıntı süt olmadığı için kızım memeyi tutmuyor süt olmadığı zaman o zaman da emmiyor ve ağlıyor mecbur mama yapmak zorunda kalıyorum canım malesef
Canım sütü artirmanin tek yolu bence sağmak bebek emmiyor ise.gelmese de sağ 5--10-15 CC zamanl inan artıyor birhafta on güne 2 saatte bir sağ.mama verince kısır döngüye giriliyor,süt azalıyor.benim bebeğim emmiyor cins ve inat,sağıp veriyorum 3.5 aydır sadece anne sütü alıyor. Ama gece gündüz sagiyorum en fazla 3 saatte 1... Uyku su ve sağmak...

Lesitin derken internette baktım ama hormonlar bakınca herhangi tedavi uygulanıyor mu acaba

Bende sağyordum ama son zamanlarda sağmauı bıraktım gelmeyince

Lesitin derken internette baktım ama hormonlar bakınca herhangi tedavi uygulanıyor mu acaba
Lesitin süt kanallarındaki yağ birikmesini engelliyor sahanda rahat olur beslenmede dikkate edersen düzeltir mutlaka sağmyı bırakma ben bir kutu bitirdim lesitin tekrar aldorcam sağmada sağamoyorum onu kullanmayınca denedimde süt sanki sıkışıp gelemiyor acaba bebekteki çekemiyor diye akloma geliyor

Teşekkürler canım dediğin gibi söylediklerini uygulıycam inşallah yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…