- 8 Haziran 2019
- 16
- 14
- 28
Hayırlı olsun sağlıklıda alın inşallah kucağınıza bizim bebişler de yaşına girecek o zman Çabucak geçsin zaman
Amin canım. Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla versin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun sağlıklıda alın inşallah kucağınıza bizim bebişler de yaşına girecek o zman Çabucak geçsin zaman
Cnm lesitin le ilgili bi soru soracam sana. Goguslerin dolu olduğu halde mi süt akmıyor yani sertleşmiş durumdayken mi lesitin kullanmak gerek. Bi yerde sütümü de artırdı demiştin. Benim de sütum az ama goguslerim boş. Hangi durumda kullanmak gerekLesitin süt kanallarındaki yağ birikmesini engelliyor sahanda rahat olur beslenmede dikkate edersen düzeltir mutlaka sağmyı bırakma ben bir kutu bitirdim lesitin tekrar aldorcam sağmada sağamoyorum onu kullanmayınca denedimde süt sanki sıkışıp gelemiyor acaba bebekteki çekemiyor diye akloma geliyor
İlk zamanlar bestlak damla kullandım faydasını gordum. Kullandığım zaman daha fazla süt üretimi oluyordu. Su an hıc bırsey kullanmıyorum. Kızım emdikçe süt arttı.Kızlar GALOCTAGO die bir damla var süt arttırıcıymış internette okudum iyi gelenlerde var kullan varmı yada kullanıp memnun kaldığından heberiniz vramu bir yakınımız, benim sütüm çok az
Eğer dediği gibi bir damlaysa almak isterdim
Tabi emmesi güzel ama süt olmayınca canım bebekte emmiyor istemiyor memeyi çekmek ama süt oluncada bırakmak istemiyor süt olmadığı zaman tutmuyor bunun için napabilirim bilmiyorumİlk zamanlar bestlak damla kullandım faydasını gordum. Kullandığım zaman daha fazla süt üretimi oluyordu. Su an hıc bırsey kullanmıyorum. Kızım emdikçe süt arttı.
Memlekete gittim orda göğüslerim boşaldı sanki 20 gün kaldım kızım tam doymadı demekki sadece 50 gram almıâtı geri döndüm kullanmaya başladım birkaçgünde 300 gram aldı tesadüf olamaz herhalde lesitin kullanırken rahat emiyordu normalde sağıncada süt gelmiyor lesitin kullanmıyorken pompa çekmiyor kullanırken mübarek su gibi akıyor kızda emmek istese İnanlı süt fışkırıyor hem çabuk dolduğunu hissediyorum mastit olmuştum normalde nerde okursan oku kesilen göğüsten süt gelmesi tıkanıklık sebebiyle daha biter gelmez ama benimki arttı inan 5 CC çıkmıyordu göğsümden şimdi düzeldi hamdolsun kız emmeye yetiştirmektir şuan süt ağzına gözüne fışkırıyor nasıl komikebir görsen normal zamanda süt koyudur pek akmaz şişse bile akamaz bu mucize gibi birşeyCnm lesitin le ilgili bi soru soracam sana. Goguslerin dolu olduğu halde mi süt akmıyor yani sertleşmiş durumdayken mi lesitin kullanmak gerek. Bi yerde sütümü de artırdı demiştin. Benim de sütum az ama goguslerim boş. Hangi durumda kullanmak gerek
Bizde de durumlar ayni. Hattabu saatlerde pek bi keyifli oluyoruz oyunlar yapiyiruz. Ama uyku yok anneyeGünaydın güzel anneler biz hep bu saatlerde uyanık oluruz sizler napıyonuz
Gunduz bizde uyumuyoruz cok uykusuz kalinca da cok huysuzlanıyoruzBizim bebek de 4 aylık oldu iki gün önce anne sütü mama destekli gdypruz 6700 gram oldu uykularmz pek düzenli değl geceleri 3-4 saate uyanyor gündüz beni çok yoruyor çok fazla uyumyor
Komşu ziyareti arkadaş ziyareti yapıyoruz bazen de yürüyüş sahildeKızlar hafta sonları eşlerinizle nerelerw gidiyorsunuz Avm dışında
Biz İstanbuldayız bugun Avmye gittik kalabalıktan birbirimizi kaybedıyorduk neredeyse siz neler yapıyorsunuz ? :)
Emzirmeden tekrar uyutmayi deneseniz. Gazdan uyaniyor olabilir. Ins biran once duzene girer. Uykusuzluk cok kotu.Geceleri saat başı kalkmaktan harap oldum.
Süt az görünmüyor.
Neden olabilir acaba ya.
Kafayı Sıyırmama ramak kaldı
Betaya gire daha gurmezsiniz 6 bin civarı olması lazım 5 bin civarında sır yinede erken girme ihtimaliniz var tabi inşaallah sağlıklı bir hamileliktir kalp atışında duyduğunuz zamanları görürsünüzMerhaba burda tecrubeli annelersiniz sizden bi yardim isticem antalyada yasayan biri varsa aranizda bana kadin dogum doktoru onerebilir mi? 2.5 aylik evliyim 8 eylulde en son adet oldum dunku beta sonucum 2730 du yarin keseyi ultrasonla gorebilirim sanirim onun icin doktora gidicem tavsiye vericek biri olursa cok sevinirim
İnsallah canim cok tesekkur ederim cevabin icinBetaya gire daha gurmezsiniz 6 bin civarı olması lazım 5 bin civarında sır yinede erken girme ihtimaliniz var tabi inşaallah sağlıklı bir hamileliktir kalp atışında duyduğunuz zamanları görürsünüz
Mama vermeyi denw canm bir defa tam doymuyor olablr ya da burnu tıkalı olablr ondan sa yatamyo bebeklerGeceleri saat başı kalkmaktan harap oldum.
Süt az görünmüyor.
Neden olabilir acaba ya.
Kafayı Sıyırmama ramak kaldı