2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar sütü olmayanlar yedikleri ise bu kontrol edin belki sütü azaltan birşey yiyor olabilirsiniz ben 20 gün kadar annemlerde kaldım sanki sütüm kesildi sandım o site zarfında kesitini kullanmam göğsümde sızlama tekrar başlamıştı mastit geri döndü sandım dönünce hemen yine kesitini basladm şimdi sürümde daha arttı kullanmayınca sahmasıda eziyet miş gelmiyordu süt nasıl yoruldum birkaç gündür kullanıyorum bugün sağdım rahat 5 ek 90 CC sağdım hem bebeğede faydalı sizde kullanın farkını göreceksiniz bebek bazen ememiyor sütun yoğunluğundan kilo alımına etkileniyor bundan dolayı bebek çekemiyor pompada öyle olunca sit üretimi yavaşlıyor neden derseniz bir bidon düşünün dolunca doldurmayı bırakıyoruz beyinde öyle çalışıyor uzun süre bebekte çekemeyince üretim azalıyor

Kızlar bebeğim bugün böyle kaka yaptı, neden olabilir? Sümüksü dedikleri böyle mi oluyor

Eklentiler

• 20191004_143211.jpg
    20191004_143211.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 80
İlaçları kullanırken dere otu yerseniz hem sütünüz artar hemde TSH hormonun dengelenir benim troidlerimde nodül var hem nodül büyümesin diye hemde TSH bir ara yükselmişti onu dengede tutmak için sabah akşam aç yiyorum boğaz ağrım geçti ikinci günde sizde deneyin derim
Teşekkürler deneyeceğim

Kızlar rotavirüs aşısını ne kadar aralıkla yaptırıyorsunuz? Rotateq vurdurduk biz üç doz olacak ilk doz 3 aylıkken oldu, iki gün sonra 4 aylık olacağız

Smilac mama kullanmaya başladığımızdan beri kakamız yeşildi ben de sma aldım onu kullanan var mı
Bende aptamil mama kullanıyordum kızıma son zamanlarda kilo alımı olmadığı ve kusmaya başladığı için sma ya geçtim daha yeni bir kutu bitti bu ay 14 de alimiz var kilo alımına bakcam bakalım gözlemliyom şuan bende

Spora başlayan var mı? Ben spor salonuna başlamak istiyorum hatta sauna da girmek istiyorum ama zararı olur mu bilmiyorum

X