- 28 Nisan 2017
- 6.465
- 10.078
Eşimi ikna edemiyorum ya kondom için hamile kalmaktan korkuyorumNormal canım kimi insan 1 sene boyunca da görmüyormuş tabi bu süreçte dikkat etmekte gerek tekrar hamile kalmamak için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimi ikna edemiyorum ya kondom için hamile kalmaktan korkuyorumNormal canım kimi insan 1 sene boyunca da görmüyormuş tabi bu süreçte dikkat etmekte gerek tekrar hamile kalmamak için
Bende hormonları bunla dengede tuttum o nedenle ban doktorlar hiç ilaç vermeye gerek duymuyorlar ben hatta günde üç defa aç.karnona alabilirsem dah rahat hissediyorumKesnlklw katlıyorm dereotu çok faydalı hem bağırsak lara hem de sütü artırmaya denenmş kantlanmştr:)
Evet sümüksü böyle oluyo alerjisi olabilirKızlar bebeğim bugün böyle kaka yaptı, neden olabilir? Sümüksü dedikleri böyle mi oluyor
Sürekli mı yapıyor yoksa İlk mı oldu sürekli değilse endişe etme birde yediklerini dikkat etKızlar bebeğim bugün böyle kaka yaptı, neden olabilir? Sümüksü dedikleri böyle mi oluyor
Bu konuda bende çok üzgünüm ama dediğin gibi olmayınca olmuyor napsan fayda etmiyorYa valla şu sadece anne sütüyle beslenen bebekleri merak edşyorm bizim nye böyle oluyor anlamyorm çok isterdm rn azından sadece 6ay anne sütü alsn ama olmaynca olmuyor
Evet mukuslu deniliyor benım oğlum da bazen bunşekilde yapıyor pütürlü ve mukuslu şeklinde oluyor geneldeKızlar bebeğim bugün böyle kaka yaptı, neden olabilir? Sümüksü dedikleri böyle mi oluyor
Ilk defa oldu insallah dediğin gibidirSürekli mı yapıyor yoksa İlk mı oldu sürekli değilse endişe etme birde yediklerini dikkat et
Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz, ilk defa oldu zaten. Insallah tekrar etmezEvet mukuslu deniliyor benım oğlum da bazen bunşekilde yapıyor pütürlü ve mukuslu şeklinde oluyor genelde
Doktorum onemlı bırsey degıl demıştı olur arada dedi
Teşekkürler deneyeceğimİlaçları kullanırken dere otu yerseniz hem sütünüz artar hemde TSH hormonun dengelenir benim troidlerimde nodül var hem nodül büyümesin diye hemde TSH bir ara yükselmişti onu dengede tutmak için sabah akşam aç yiyorum boğaz ağrım geçti ikinci günde sizde deneyin derim
Teşekkürlerbir daha test yaptırdım on da değerler normal çıktı röntgen çektirdim onda biraz iltihap çıktı ama herhangi bir ilaç vermedi
21 gün aralık olmalı ymşKızlar rotavirüs aşısını ne kadar aralıkla yaptırıyorsunuz? Rotateq vurdurduk biz üç doz olacak ilk doz 3 aylıkken oldu, iki gün sonra 4 aylık olacağız
21 gün aralık olmalı ymş
Bende aptamil mama kullanıyordum kızıma son zamanlarda kilo alımı olmadığı ve kusmaya başladığı için sma ya geçtim daha yeni bir kutu bitti bu ay 14 de alimiz var kilo alımına bakcam bakalım gözlemliyom şuan bendeSmilac mama kullanmaya başladığımızdan beri kakamız yeşildi ben de sma aldım onu kullanan var mı
Ben sma kullanıyoeum, koyu sarı yapıyor üşüyünce yeşil olur derlerSmilac mama kullanmaya başladığımızdan beri kakamız yeşildi ben de sma aldım onu kullanan var mı
Vede karnı ağrıyınca sancı olunca yeşil oluyorBen sma kullanıyoeum, koyu sarı yapıyor üşüyünce yeşil olur derler