- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 31
Ayni seyi bende fark ettim gecen günHanımlar bugün uyku tulumu kullanmaya başladık kızım sevdi sardığı icinmi bilmem sıcak olduğu icinmi rahat uyudu hem tepinkesinden dolayı üzerini de açıyorlar kullanmakta yarar var üşitmesinler
Teşekkürler canımHanımlar Ekim ayı epilasyon takvimi bu tarihlerde epilasyon yapın kökten azaldığını ve uzun süre zarfında zor çıktığını göreceksiniz
1.SEÇENEK
14 Ekim 2019 20.23’ten 16 Ekim 2019 10.29’a kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.
2.SEÇENEK
23 Ekim 2019 23.29’dan 25 Ekim 2019 14.49’a kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.
İlk ay adettrydim o güne denk gelemedim Eylül ayında denedim bakalım nasıl olcak ama inanarak devam etmek istiyorum bu ayda inşallah o tarihlere denk getirip yapabilirimBenimle beraber uygulayanlar dan yorum bekliyorum nasıl farkı hissedebildiniz mi
Bende düşünüyorum almayı bizim buralar kışın çok soğuk olur bakalım nerden aldın canım fiyatı ne kadardı ve kaç beden aldınHanımlar bugün uyku tulumu kullanmaya başladık kızım sevdi sardığı icinmi bilmem sıcak olduğu icinmi rahat uyudu hem tepinkesinden dolayı üzerini de açıyorlar kullanmakta yarar var üşitmesinler
Anladım canım bizim biraz kilo sorunumuz da var zayıf olduğu için kizim en azından fayda ederim dedimBiz kilodan dolayı içmedik besin alerjisi olabilir dedi ek gıdayı kesip bu mamayı içti oğlum sadece. Mamadan önce hiç yemek seçmeyip herseyi yiyen oğlum mamadan sonra tekrar ek gıdaya başladığımızda çok seçici olmaya başladı bizim için kötü yanı bu oldu maalesef
Canım uyku tulumları bı ve dışarı tulumları bı büyük almak gerekiyor hızla büyüyorlar e bebekte var benimki iki yaşa kadar giyebilir küçük almadım normal tulumları bile en fazla 3 defa falan giyebildi kışı atlatalım rahatlıkla diye büyük aldım malum burası Erzurum:)Bende düşünüyorum almayı bizim buralar kışın çok soğuk olur bakalım nerden aldın canım fiyatı ne kadardı ve kaç beden aldın
Ben daha adet olamadım bayda tedirginimİlk ay adettrydim o güne denk gelemedim Eylül ayında denedim bakalım nasıl olcak ama inanarak devam etmek istiyorum bu ayda inşallah o tarihlere denk getirip yapabilirim
Üzerine ayrıca birşey örtme birde hafif boğazından aç kızımda terledi odayı da ısıtmıştm Erzurum soğumaya başlıyor artık yazda oomaknonda bu yanı kötü şimdi sarıp sarmalardık işte :)Ayni seyi bende fark ettim gecen gün
tulumu giydirdiğim zaman cok deliksiz uyudu oğlum ama biraz terletti diye bidaha kullanmadım
Hasta olur diye korktum bu sefer
Arkadaşım son durum nedir düzeldi mi tsh değeriniz benim de düşmüş ilaç mg düşürcem sanırım siz emziriyor musunuz düşüklüğün emzirme sürecinde bi zararı var mı acabaBenimde düşük cıktı 0.34 ultrason ve tahlil tekrarı istedi bakalım yarın doktora gidicem
İlaçları kullanırken dere otu yerseniz hem sütünüz artar hemde TSH hormonun dengelenir benim troidlerimde nodül var hem nodül büyümesin diye hemde TSH bir ara yükselmişti onu dengede tutmak için sabah akşam aç yiyorum boğaz ağrım geçti ikinci günde sizde deneyin derimArkadaşım son durum nedir düzeldi mi tsh değeriniz benim de düşmüş ilaç mg düşürcem sanırım siz emziriyor musunuz düşüklüğün emzirme sürecinde bi zararı var mı acaba
bir daha test yaptırdım on da değerler normal çıktı röntgen çektirdim onda biraz iltihap çıktı ama herhangi bir ilaç vermediArkadaşım son durum nedir düzeldi mi tsh değeriniz benim de düşmüş ilaç mg düşürcem sanırım siz emziriyor musunuz düşüklüğün emzirme sürecinde bi zararı var mı acaba
Merhaba canım benim bebeğim 3.200 doğdu şu an 6.800 kilo günde 1-2 defa mama veriyorum 4 aylık olduk bugün beslenmeme dikkat ediyorum ben sütun kalitesi için aynı hamilelikteki gibiKızlar bebeklernzn kilosu ne durumda bu arada hazır konu açlmşken..? Bnmki 3790 doğdu şu an mama takvyesyke 6200 oldu ama bugün tarttl bi haftadr yine hiç kg almamş .Önüne gelen bana sütün yaramyor dyp duruyor..çok üzlyorm
Bende 1,2 yaş düşünüyordum dediğin gibi hızla büyüyorlar rahatlıkla olsun ve evet Erzurum çok soğukCanım uyku tulumları bı ve dışarı tulumları bı büyük almak gerekiyor hızla büyüyorlar e bebekte var benimki iki yaşa kadar giyebilir küçük almadım normal tulumları bile en fazla 3 defa falan giyebildi kışı atlatalım rahatlıkla diye büyük aldım malum burası Erzurum:)
Normal canım kimi insan 1 sene boyunca da görmüyormuş tabi bu süreçte dikkat etmekte gerek tekrar hamile kalmamak içinBen daha adet olamadım bayda tedirginim
Kesnlklw katlıyorm dereotu çok faydalı hem bağırsak lara hem de sütü artırmaya denenmş kantlanmştr:)İlaçları kullanırken dere otu yerseniz hem sütünüz artar hemde TSH hormonun dengelenir benim troidlerimde nodül var hem nodül büyümesin diye hemde TSH bir ara yükselmişti onu dengede tutmak için sabah akşam aç yiyorum boğaz ağrım geçti ikinci günde sizde deneyin derim
Maşallah canm iyymş kilosu neden mama veryosn peki Dr mu dediMerhaba canım benim bebeğim 3.200 doğdu şu an 6.800 kilo günde 1-2 defa mama veriyorum 4 aylık olduk bugün beslenmeme dikkat ediyorum ben sütun kalitesi için aynı hamilelikteki gibi
Yok canım süt yetmiyor ondan tam doymuyor birde sarılık olduk dogdugunda 2900 e düştü kilosu ama toparladı çok şükür inşallah seninki de toparlarMaşall
Maşallah canm iyymş kilosu neden mama veryosn peki Dr mu dedi
Çok şükür canm benm de sütüm çok yoktu bebelac hipp mamalar verdk yine de kilo alamadı sonra doktor özel mama verdi onunla biraz toparlandı şükğrYok canım süt yetmiyor ondan tam doymuyor birde sarılık olduk dogdugunda 2900 e düştü kilosu ama toparladı çok şükür inşallah seninki de toparlar
Mamaya geçince daha rahat kilo alırlar merakla bekliyorum o günleri bende bebelac kullaniyorumÇok şükür canm benm de sütüm çok yoktu bebelac hipp mamalar verdk yine de kilo alamadı sonra doktor özel mama verdi onunla biraz toparlandı şükğr
Ya valla şu sadece anne sütüyle beslenen bebekleri merak edşyorm bizim nye böyle oluyor anlamyorm çok isterdm rn azından sadece 6ay anne sütü alsn ama olmaynca olmuyorMamaya geçince daha rahat kilo alırlar merakla bekliyorum o günleri bende bebelac kullaniyorum