2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hanımlar bugün uyku tulumu kullanmaya başladık kızım sevdi sardığı icinmi bilmem sıcak olduğu icinmi rahat uyudu hem tepinkesinden dolayı üzerini de açıyorlar kullanmakta yarar var üşitmesinler
Ayni seyi bende fark ettim gecen gün
tulumu giydirdiğim zaman cok deliksiz uyudu oğlum ama biraz terletti diye bidaha kullanmadım
Hasta olur diye korktum bu sefer

Teşekkürler canım

Hanımlar bugün uyku tulumu kullanmaya başladık kızım sevdi sardığı icinmi bilmem sıcak olduğu icinmi rahat uyudu hem tepinkesinden dolayı üzerini de açıyorlar kullanmakta yarar var üşitmesinler
Bende düşünüyorum almayı bizim buralar kışın çok soğuk olur bakalım nerden aldın canım fiyatı ne kadardı ve kaç beden aldın

Anladım canım bizim biraz kilo sorunumuz da var zayıf olduğu için kizim en azından fayda ederim dedim

Bende düşünüyorum almayı bizim buralar kışın çok soğuk olur bakalım nerden aldın canım fiyatı ne kadardı ve kaç beden aldın
Canım uyku tulumları bı ve dışarı tulumları bı büyük almak gerekiyor hızla büyüyorlar e bebekte var benimki iki yaşa kadar giyebilir küçük almadım normal tulumları bile en fazla 3 defa falan giyebildi kışı atlatalım rahatlıkla diye büyük aldım malum burası Erzurum:)

Ayni seyi bende fark ettim gecen gün
tulumu giydirdiğim zaman cok deliksiz uyudu oğlum ama biraz terletti diye bidaha kullanmadım
Hasta olur diye korktum bu sefer
Üzerine ayrıca birşey örtme birde hafif boğazından aç kızımda terledi odayı da ısıtmıştm Erzurum soğumaya başlıyor artık yazda oomaknonda bu yanı kötü şimdi sarıp sarmalardık işte :)

Benimde düşük cıktı 0.34 ultrason ve tahlil tekrarı istedi bakalım yarın doktora gidicem
Arkadaşım son durum nedir düzeldi mi tsh değeriniz benim de düşmüş ilaç mg düşürcem sanırım siz emziriyor musunuz düşüklüğün emzirme sürecinde bi zararı var mı acaba

Arkadaşım son durum nedir düzeldi mi tsh değeriniz benim de düşmüş ilaç mg düşürcem sanırım siz emziriyor musunuz düşüklüğün emzirme sürecinde bi zararı var mı acaba
İlaçları kullanırken dere otu yerseniz hem sütünüz artar hemde TSH hormonun dengelenir benim troidlerimde nodül var hem nodül büyümesin diye hemde TSH bir ara yükselmişti onu dengede tutmak için sabah akşam aç yiyorum boğaz ağrım geçti ikinci günde sizde deneyin derim

bir daha test yaptırdım on da değerler normal çıktı röntgen çektirdim onda biraz iltihap çıktı ama herhangi bir ilaç vermedi

Merhaba canım benim bebeğim 3.200 doğdu şu an 6.800 kilo günde 1-2 defa mama veriyorum 4 aylık olduk bugün beslenmeme dikkat ediyorum ben sütun kalitesi için aynı hamilelikteki gibi

Bende 1,2 yaş düşünüyordum dediğin gibi hızla büyüyorlar rahatlıkla olsun ve evet Erzurum çok soğuk

Kesnlklw katlıyorm dereotu çok faydalı hem bağırsak lara hem de sütü artırmaya denenmş kantlanmştr:)

Yok canım süt yetmiyor ondan tam doymuyor birde sarılık olduk dogdugunda 2900 e düştü kilosu ama toparladı çok şükür inşallah seninki de toparlar
Çok şükür canm benm de sütüm çok yoktu bebelac hipp mamalar verdk yine de kilo alamadı sonra doktor özel mama verdi onunla biraz toparlandı şükğr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…