Bebeğinin doydugundan eminmisin cnm bende bazen emzirdigimde doymadigini hissediyorum mama takviyesi yapiyorumKızlar bebeğim 3 bck aylık 3 aylık kontrolunde 600gram almıştı 15 gun once yanı
Dun saglık ocagına goturdum boy kılo takıbı ıcın bu 15 gun ıcınde sadece 20 gram almış hiç almamış yanıçok çok üzüldüm emiyorda çişi kakası da oı bezını hep dolu alıyorum
Dİşleri çok kaşınıyor salyası akıyor ondan olabılır dedi hemşire
1 hafta takıp edelım sutunu sağ sırıngayla da ver dedi o şekilde bakacagız dedi
Moralım cok bozuldu Allah beterınden korusun
Bol bol emzir canım, diş çıkarırken kilo kaybı olurmuş. Yeni nesil bebekler erken diş çıkarıyo. Benimki de çılgınlar gibi elini ağzına sokuyo. Hep sokuyodu ama şimdi sinirleniyo bazen bağırarak sokuyo. Çok da salyası var. Baktım diş eti beyazlamaya başlamış. Kilo alımını 4. Ayda görücem bakalım etkilenecek mi...Kızlar bebeğim 3 bck aylık 3 aylık kontrolunde 600gram almıştı 15 gun once yanı
Dun saglık ocagına goturdum boy kılo takıbı ıcın bu 15 gun ıcınde sadece 20 gram almış hiç almamış yanıçok çok üzüldüm emiyorda çişi kakası da oı bezını hep dolu alıyorum
Dİşleri çok kaşınıyor salyası akıyor ondan olabılır dedi hemşire
1 hafta takıp edelım sutunu sağ sırıngayla da ver dedi o şekilde bakacagız dedi
Moralım cok bozuldu Allah beterınden korusun
Ben mana ve biberonu yanıma alıyom avm veya bır başka yerden sıcak su rıca ediyorum ve yapıyorum canımKızlar dışarda mamayı nasıl yapıyosunuz. Şöyle 6-7 saatlik dışarda kalmalarda
Eğer sütün azsa doymuyodur canım günah arada yine mama takviyesi yap benceBen günde bir kere 120 cc veriyorum diğer zamanlar emmesi için zorluyorum sütüm de çok yok acaba aç mı bırakıyorum çocuğu en ay kilo alımı iyiydi ama sanki bu ay almıyor fazla
Emınım emdıkten sonra dılıyle ıtıyorBebeğinin doydugundan eminmisin cnm bende bazen emzirdigimde doymadigini hissediyorum mama takviyesi yapiyorum
Aynı benımkıde oyle beyazlastı alt cenesıBol bol emzir canım, diş çıkarırken kilo kaybı olurmuş. Yeni nesil bebekler erken diş çıkarıyo. Benimki de çılgınlar gibi elini ağzına sokuyo. Hep sokuyodu ama şimdi sinirleniyo bazen bağırarak sokuyo. Çok da salyası var. Baktım diş eti beyazlamaya başlamış. Kilo alımını 4. Ayda görücem bakalım etkilenecek mi...
Bebegin sütü içerken yutma sesine dikkat et cnm süt çoksa her çekmeye yada bir iki çekmeye yutkunmasi lazım.süt az geldiği zaman bebek memeyi emer dört beş kez çektikten sonra yutkunur.taze incir ye cnm hergun inan çok faydası var süte ayrıca içinde nişasta olan ürünleri yeme sütü ciddi anlamda azaltıyor.Emınım emdıkten sonra dılıyle ıtıyor
Kızımda olmuştu ve ben her akşam bir küçük havlu ısıttıp sırtına koydum zeytin yaği ve karabiber çok az ısıtıp gögüs kafesine masaj yapıp havluyu ısıtıp üzerine koyup sıcak tutcak kıyafetler giydirdim üç akşam hu şekilde yapınca çok şükür iyleştiKızlar bebeği nezle olup iyileşen var mı? Neler yaptınız? Oğlum öksürüyor biraz, burnu tıkandı, gözler sulanıyor. Çok üzülüyorumDoktora gittik buarada ciğerini dinledi, kulağına baktı ciddi bişi yok. Biran önce atlatmak yada rahatlatmak için ne yapabilirim
İnciri de yiyorum da çoğaltayım o zaman teşekkür ederimBebegin sütü içerken yutma sesine dikkat et cnm süt çoksa her çekmeye yada bir iki çekmeye yutkunmasi lazım.süt az geldiği zaman bebek memeyi emer dört beş kez çektikten sonra yutkunur.taze incir ye cnm hergun inan çok faydası var süte ayrıca içinde nişasta olan ürünleri yeme sütü ciddi anlamda azaltıyor.
1.aydandan beri gece ve gunduzKehribar kolye kullanan var mı arkadaşlar ben bi kaç gündür kullanmaya başladık geceleri çıkarıyorum ne olur ne olmaz diye kullanan ve gece de çıkarmayan var mı aranızda
Biz de atlattık canım 2 gün sürdü sadece. Serum fizyolojik damlattım aspiratörle çektim. Serum fizyolojik hapşırtıyo bazen o zaman da rahatlıyodu. Göğsünü sıcak tut. Gece sıcaklık çok değişiyo ona dikkat et. Saat ilerledikçe 1 kat daha giydirdim soğudukça battaniyesini kalınlaştırdım. Ve en önemlisi bol bol emzir. Oo yeni fark ettim epey zaman geçmiş. İyileşmiştir inialşah canım bebeğinKızlar bebeği nezle olup iyileşen var mı? Neler yaptınız? Oğlum öksürüyor biraz, burnu tıkandı, gözler sulanıyor. Çok üzülüyorum☹ Doktora gittik buarada ciğerini dinledi, kulağına baktı ciddi bişi yok. Biran önce atlatmak yada rahatlatmak için ne yapabilirim
Biz veryoruz mama verdikten sonrsKızlar bebeğine su veren var mı? Benim kızımın böbreğinde genişleme var doktor su ver dedi hergün biraz vermeye çalışıyorum süt emmesini etkiler mi bilmiyorum
Biz de atlattık canım 2 gün sürdü sadece. Serum fizyolojik damlattım aspiratörle çektim. Serum fizyolojik hapşırtıyo bazen o zaman da rahatlıyodu. Göğsünü sıcak tut. Gece sıcaklık çok değişiyo ona dikkat et. Saat ilerledikçe 1 kat daha giydirdim soğudukça battaniyesini kalınlaştırdım. Ve en önemlisi bol bol emzir. Oo yeni fark ettim epey zaman geçmiş. İyileşmiştir inialşah canım bebeğin
Teskkur ederim canım saolasinBol su iç ve uyumaya çalış canım olabildiğince. İyi uyuduğumda sütümü sağıyorum baya çok oluyo. Ama uykusuz ve yorgunsam azalıyo
Benim 2.5 aylık 6 kilo çıktı sağlık ocağında bana az geliyo benimki de sırf mamayla besleniyo ama şişkolaşmıyoBebeklerin kilosu nasıl bu ayda? Benimki mama da aldığı için herkes çok şişman falan diyo bana normal gibi görünüyo ama bilemedim normali kaç bu işin