10 bucukta gidiyorum okula gidince hemen uyuyor 1 saat sonra uyanıyor emziriyorum okulun mescidinde, biraz oynuyoruz falan 12 de eve geliyoruz müdürüm sağolsun sıkıntı çıkarmıyor yardımcı oluyor.Okula başlayanlar, ne durumdasınız acaba
Maşallah, benimki 2,5 aylık 6 kilo. Seninkinin kilosu normal bence zaten hareketlenip emekleyince çok kilo veriyor çocuklar obez olmaz korkma rahat ol. Emzirmeye devam✌Merhaba kızlar süt üretimimiz dengelendi mi geceleri artık 4 5 saat uyuyor kızım ama benim sütüm çok akıyor yatak ıslanmış oluyor uyandığımda 2 3 defa kıyafet değiştiriyorum acısı da cabası 2 saate yakındır uyuyor şimdi yine akmaya başladı uyanıkken sürekli emziriyorum istiyor sonuçta 3 ay kontrolüne gittik pazartesi günü 7.5 kg olmuş obez olucak diyor herkes dr birsey olmaz dedi bende kıyamıyorum emziriyorum
15 saat verecekler bana. Bu şekilde sabah sağdığım süt yetiyor. Sıkıntı olmasın henüz. Ekstra toplantı falan çıkınca problem sadece.Okula başlayanlar, ne durumdasınız acaba
Anne sütü obez yapmaz merak etme. MaşallahMerhaba kızlar süt üretimimiz dengelendi mi geceleri artık 4 5 saat uyuyor kızım ama benim sütüm çok akıyor yatak ıslanmış oluyor uyandığımda 2 3 defa kıyafet değiştiriyorum acısı da cabası 2 saate yakındır uyuyor şimdi yine akmaya başladı uyanıkken sürekli emziriyorum istiyor sonuçta 3 ay kontrolüne gittik pazartesi günü 7.5 kg olmuş obez olucak diyor herkes dr birsey olmaz dedi bende kıyamıyorum emziriyorum
Ben göğüs pedi kullanıyorum. Bazılarının kanalları açık olurmuş o yüzden çok akarmış. Biz o gruptanız galibaMerhaba kızlar süt üretimimiz dengelendi mi geceleri artık 4 5 saat uyuyor kızım ama benim sütüm çok akıyor yatak ıslanmış oluyor uyandığımda 2 3 defa kıyafet değiştiriyorum acısı da cabası 2 saate yakındır uyuyor şimdi yine akmaya başladı uyanıkken sürekli emziriyorum istiyor sonuçta 3 ay kontrolüne gittik pazartesi günü 7.5 kg olmuş obez olucak diyor herkes dr birsey olmaz dedi bende kıyamıyorum emziriyorum
Boyu hastanede 64 sağlık ocağında 66 çıktı sutyen kullanmıyorum gece rahatsız ediyor pet durmuyor o yüzden ya gece kalkıp sağım yapıcam yada kızımı uyandırıp emziricemBen göğüs pedi kullanıyorum. Bazılarının kanalları açık olurmuş o yüzden çok akarmış. Biz o gruptanız galibabebeklerin dişi çıkarken iştahı azalırmış, emeklemeye başlayınca da hızla kilo verirmiş o yüzden şimdi biraz tombiş olmaları iyi bence boyu kaç cm?
Benim de dengelendi gibi ama yine de bazen akıyor. Kaç kg doğduMerhaba kızlar süt üretimimiz dengelendi mi geceleri artık 4 5 saat uyuyor kızım ama benim sütüm çok akıyor yatak ıslanmış oluyor uyandığımda 2 3 defa kıyafet değiştiriyorum acısı da cabası 2 saate yakındır uyuyor şimdi yine akmaya başladı uyanıkken sürekli emziriyorum istiyor sonuçta 3 ay kontrolüne gittik pazartesi günü 7.5 kg olmuş obez olucak diyor herkes dr birsey olmaz dedi bende kıyamıyorum emziriyorum
Cnm hangi mamayı kullanıyorsun ogrenebilirmiyim nasıl besleyici miMamayı yedireceğim zaman yapıyorum, yanımda toz olarak bulunuyor.
Sma kullanıyorum, memnunum..Cnm hangi mamayı kullanıyorsun ogrenebilirmiyim nasıl besleyici mi
Merhaba kızlar süt üretimimiz dengelendi mi geceleri artık 4 5 saat uyuyor kızım ama benim sütüm çok akıyor yatak ıslanmış oluyor uyandığımda 2 3 defa kıyafet değiştiriyorum acısı da cabası 2 saate yakındır uyuyor şimdi yine akmaya başladı uyanıkken sürekli emziriyorum istiyor sonuçta 3 ay kontrolüne gittik pazartesi günü 7.5 kg olmuş obez olucak diyor herkes dr birsey olmaz dedi bende kıyamıyorum emziriyorum
3790 gram doğdu hastaneden çıktığımızda 3400 gramdıBenim de dengelendi gibi ama yine de bazen akıyor. Kaç kg doğdu
Hipp tavsye etti doktor anne sütüne en yakın mama kabuz da yapmuyorCnm hangi mamayı kullanıyorsun ogrenebilirmiyim nasıl besleyici mi
Calpol alın hemen .Bizimki sabah oldu akşam 38.5 a çktı ateşi ama panik olma normal canm hemen emzir ve bi kaşık kalpol verOff bugün 2 aylık aşıları var çok korkuyorumateş yaparsa diye panik oluyorum
Korkma Canım. Sürekli ölçersin ateş düşürücü verirsin yükselirse. Islak mendili koltuklarına koyarsın vücudunu silersin. 3 güne düzeliyor zatenOff bugün 2 aylık aşıları var çok korkuyorumateş yaparsa diye panik oluyorum
Biz aptamil kullanıyoruz severek içiyor hatta memeyi bırakıp mamayla beslenecek nerdeyse o kadar düşkün biberonaMama kullanan arkadaşlar hangi mamayı kullanıyorsunuz ben sma kullanıyorum ama kızım günde 100 ml bile zor içiyor hiç sevmiyor değiştirmek istiyorum ama karar veremedim.