2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Arkadaslar yamuna korse hakkında bilgisi olan varmı acaba basen için termal taytini almayi dusunuyorum incelmek için doğumdan sonra 15 kilo kaldı fikri olan varmi

Kızlar bebekleriniz elini emiyo mu. Açken de tokken de eli hep ağzında yumruk yapıp sokuyo resmen
Önceden sadece geceleri aciktiginda emerdi. Şimdi gece gündüz aç tok basıyor elini ağzına yumruk yapıp😊 bir haftadır da tükürüğünu köpük köpük ağzından çıkarıp oynuyor. Diş cikarmaya hazırlık galiba

Önceden sadece geceleri aciktiginda emerdi. Şimdi gece gündüz aç tok basıyor elini ağzına yumruk yapıp😊 bir haftadır da tükürüğünu köpük köpük ağzından çıkarıp oynuyor. Diş cikarmaya hazırlık galiba
Ayy gerçekten mi zaten huysuz keçiydi bakalım diş çıkarırken neler olacak. Yani aslında diş çıkarabilirler ben 3 aylık çıkarmışım

Ayy gerçekten mi zaten huysuz keçiydi bakalım diş çıkarırken neler olacak. Yani aslında diş çıkarabilirler ben 3 aylık çıkarmışım
Biraz araştırdığımda öyle olduğunu düşündüm Çarşamba günü tam üç aylık olacak, bu kadar erken çıkarır mı bilmiyorum. Salya değil ama tükürüğü akıyor 😊

X