- 1 Eylül 2018
- 1.166
- 1.202
Ya onu ben de okudum memnun kalırsan bana da yazarmısın? Bebelac gaz yapıyor baya diğer denediğim mamalar da ya çok kusturdu ya gaz yaptı yineŞimdi internetten similac sipariş verdim. Tek mamayla beslendiği için ciddi bi maliyeti var. Similacın içeriğini inceledim muhendisinoğlundan onun da gayet güzel gaz ve Kabızlık yapmıyomuş.
Evet emiyo salyaları da akıyo herkes diş çıkarcak diyo ama alakası yok elini keşfetti sadece :)Kızlar bebekleriniz elini emiyo mu. Açken de tokken de eli hep ağzında yumruk yapıp sokuyo resmen
Ben aptamil kullanıyomMama kullanan arkadaşlar hangi mamayı kullanıyorsunuz ben sma kullanıyorum ama kızım günde 100 ml bile zor içiyor hiç sevmiyor değiştirmek istiyorum ama karar veremedim.
Ben hem mama hemde sütümü veriyorum mama içtiği için ayrıca suda mı vermem gerekiyor acabaBiz veryoruz mama verdikten sonrs
Evet yaa benim kızım da aynı şekilde yapıyor annem eline çorap koymamak söyledi bende koyuyorum yaptığı zamanlarda arad çorabı çıkarıyorum elleri hava alsın rahatlasın die çünkü emmdikçe parmaklarını alişkanlıkta yapabilirmiş bu yüzden çorabın tadı ağzında kötü olunca emmiyor bırakıyorKızlar bebekleriniz elini emiyo mu. Açken de tokken de eli hep ağzında yumruk yapıp sokuyo resmen
Rotacirüs aşisi dan bahsetmesi sağlık ocaği üç aylık rutin kontrol var bildiğim kadarıyla aşi yokRotavirüs aşısını yaptırıyor musunuz bebeklere mutlaka kızlar, bir de uc aylıkken baska aşı yok dimi
Bizde de durumlar aynı diş değildir umarımBiraz araştırdığımda öyle olduğunu düşündüm Çarşamba günü tam üç aylık olacak, bu kadar erken çıkarır mı bilmiyorum. Salya değil ama tükürüğü akıyor
Benimki de 5te mutlaka uyanıyo ama sonra geri uyuyo. Çok garip ama tam 5te sanki kıçında alarm varBir kaç günden beri saat 5 ve 5.5 cıvarı uyanıyor ve resmen birdaha uyumuyor zorla uyutmaya çalişiyom nafile alişkanlıkta olursa hepten bu sattlerde uyumaz napcam bilmiyorum bense bu saatteki tatlı uykuda olmak istiyorum
Ben hem mama hemde sütümü veriyorum mama içtiği için ayrıca suda mı vermem gerekiyor acaba
Bnmki de fix 6 da uyanr bir daha uyumazBenimki de 5te mutlaka uyanıyo ama sonra geri uyuyo. Çok garip ama tam 5te sanki kıçında alarm var
Ben vermiyorum. Çok sıcak havalarda terlediğinde çişini takip ediyorum rengi koyulaşıyosa o zaman 10-20 cc kadar su veriyorumBen hem mama hemde sütümü veriyorum mama içtiği için ayrıca suda mı vermem gerekiyor acaba
Teşekkür ederim canımEvet canm balgam yaparmş su vermeSen
Meraba kizlarrr insallah hepiniz saglik bir dogum yaparsiniz
Ben hamile kalmak istiyorum 2 yildir
Benim icin dua edermisiniz lutfen bu aşure gunu hurmetinehamile olan arkadaslarin dua si kabul oluyormuş
Allah hepinizden razi olsun ♥♥♥
Evet emiyo salyaları da akıyo herkes diş çıkarcak diyo ama alakası yok elini keşfetti sadece :)
Anladım canım inşallah düzelme olur çok zor ya bende diyete başladım ama ne yicegimi şaşırdım çok zorlanıyorumHayir canım halayok...böyle gidecek sanırım emmiyor sagip veriyorum...birde mesela calmabiberon aldimaz duzelsinde onunla memeye dondurcem diye ama hala istahsiz uyku sunda bile verdiğim oluyor zorla.
Ben arada veriyorum havalarda çok sıcak verebilirsinKızlar bebeğine su veren var mı? Benim kızımın böbreğinde genişleme var doktor su ver dedi hergün biraz vermeye çalışıyorum süt emmesini etkiler mi bilmiyorum
Boynunun arasına giriyor gibi oluyor kolye ben gece çıkartıyorum ondan dolayı biraz korkuyorum1.aydandan beri gece ve gunduz
Kolyé ve bilelikligi kullaniyoruz biz