2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Şimdi internetten similac sipariş verdim. Tek mamayla beslendiği için ciddi bi maliyeti var. Similacın içeriğini inceledim muhendisinoğlundan onun da gayet güzel gaz ve Kabızlık yapmıyomuş.
Ya onu ben de okudum memnun kalırsan bana da yazarmısın? Bebelac gaz yapıyor baya diğer denediğim mamalar da ya çok kusturdu ya gaz yaptı yine

Kızlar bebekleriniz elini emiyo mu. Açken de tokken de eli hep ağzında yumruk yapıp sokuyo resmen
Evet yaa benim kızım da aynı şekilde yapıyor annem eline çorap koymamak söyledi bende koyuyorum yaptığı zamanlarda arad çorabı çıkarıyorum elleri hava alsın rahatlasın die çünkü emmdikçe parmaklarını alişkanlıkta yapabilirmiş bu yüzden çorabın tadı ağzında kötü olunca emmiyor bırakıyor

Bir kaç günden beri saat 5 ve 5.5 cıvarı uyanıyor ve resmen birdaha uyumuyor zorla uyutmaya çalişiyom nafile alişkanlıkta olursa hepten bu sattlerde uyumaz napcam bilmiyorum bense bu saatteki tatlı uykuda olmak istiyorum

Bir kaç günden beri saat 5 ve 5.5 cıvarı uyanıyor ve resmen birdaha uyumuyor zorla uyutmaya çalişiyom nafile alişkanlıkta olursa hepten bu sattlerde uyumaz napcam bilmiyorum bense bu saatteki tatlı uykuda olmak istiyorum
Benimki de 5te mutlaka uyanıyo ama sonra geri uyuyo. Çok garip ama tam 5te sanki kıçında alarm var

Meraba kizlarrr insallah hepiniz saglik bir dogum yaparsiniz
Ben hamile kalmak istiyorum 2 yildir
Benim icin dua edermisiniz lutfen bu aşure gunu hurmetine hamile olan arkadaslarin dua si kabul oluyormuş
Allah hepinizden razi olsun ♥♥♥

Burada hamile kalmadı sanırım herkes doğurdu ama yinede ederiz tabi, tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin Rabbim

Hayir canım halayok...böyle gidecek sanırım emmiyor sagip veriyorum...birde mesela calmabiberon aldimaz duzelsinde onunla memeye dondurcem diye ama hala istahsiz uyku sunda bile verdiğim oluyor zorla.
Anladım canım inşallah düzelme olur çok zor ya bende diyete başladım ama ne yicegimi şaşırdım çok zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…