2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Calpol alın hemen .Bizimki sabah oldu akşam 38.5 a çktı ateşi ama panik olma normal canm hemen emzir ve bi kaşık kalpol ver
Sünnetçimiz apireks vermişti ateş düşürücü olarak. Şimdi baktım 6 ay üstü diyomuş o dönem kullandık da bişey olur mu ki yaa bugün de 2 kez verdikten sonra gördüm

Maşallah kaç aylık bebeğiniz benim 3ay 1 günlük 6 kilo da sütüm biraz az mama da veriyorum sut için onerebileceginiz bişey varmi

Maşallah kaç aylık bebeğiniz benim 3ay 1 günlük 6 kilo da sütüm biraz az mama da veriyorum sut için onerebileceginiz bişey varmi
Valla süt yapar dedikleri herseyi yiyorum tahin helvası incir bol su ama asıl önemli olan su günde 3 4 litre su içiyorum gün içinde ne zaman isterse yada istersem saat başı belki emziriyorum önemli olan bu sanırım kızım da hep emmek istedi bu arada iştahlı bir bebek sanırım

3 ay 5
3 ay 5 günlük bugün

Meraba kızlar uzun zamandır girmiyorum bebisleriniz nasıl oldu büyüttünüz mu ve dikkatlerini çekmese için hangi oyuncaklardan aldiniz

Kızlar bebeğim 3 bck aylık 3 aylık kontrolunde 600gram almıştı 15 gun once yanı
Dun saglık ocagına goturdum boy kılo takıbı ıcın bu 15 gun ıcınde sadece 20 gram almış hiç almamış yanı çok çok üzüldüm emiyorda çişi kakası da oı bezını hep dolu alıyorum
Dİşleri çok kaşınıyor salyası akıyor ondan olabılır dedi hemşire
1 hafta takıp edelım sutunu sağ sırıngayla da ver dedi o şekilde bakacagız dedi
Moralım cok bozuldu Allah beterınden korusun

Benimkide 750 gram almıştı bu ay hemşire normal dedi ama büyüme zamanı 500 grama kdar normalmiş

Üzülme hareketli bir bebekse ondan da almıyordur. Olmadı mama takviyesi yaparsın kendini yıpratma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…