Sünnetçimiz apireks vermişti ateş düşürücü olarak. Şimdi baktım 6 ay üstü diyomuş o dönem kullandık da bişey olur mu ki yaa bugün de 2 kez verdikten sonra gördümCalpol alın hemen .Bizimki sabah oldu akşam 38.5 a çktı ateşi ama panik olma normal canm hemen emzir ve bi kaşık kalpol ver
Blemuorm canmSünnetçimiz apireks vermişti ateş düşürücü olarak. Şimdi baktım 6 ay üstü diyomuş o dönem kullandık da bişey olur mu ki yaa bugün de 2 kez verdikten sonra gördüm
Kimyonu nasıl kullandin canım3 ay 6 günlük bebeğim epeyce rahatladık. Çok kıvrandı, çok zor geçti ama geçiyor zamanla. Şimdi ara ara yine oluyo. Ben nerdeyse hiç ilaç kullanmadım çok zorda kalırsam zinco verdim. Kurtarıcım kimyon kaynatmak oldu.
Maşallah kaç aylık bebeğiniz benim 3ay 1 günlük 6 kilo da sütüm biraz az mama da veriyorum sut için onerebileceginiz bişey varmiMerhaba kızlar süt üretimimiz dengelendi mi geceleri artık 4 5 saat uyuyor kızım ama benim sütüm çok akıyor yatak ıslanmış oluyor uyandığımda 2 3 defa kıyafet değiştiriyorum acısı da cabası 2 saate yakındır uyuyor şimdi yine akmaya başladı uyanıkken sürekli emziriyorum istiyor sonuçta 3 ay kontrolüne gittik pazartesi günü 7.5 kg olmuş obez olucak diyor herkes dr birsey olmaz dedi bende kıyamıyorum emziriyorum
Bebelac kullanıyorum canım oğlum severek içiyorMama kullanan arkadaşlar hangi mamayı kullanıyorsunuz ben sma kullanıyorum ama kızım günde 100 ml bile zor içiyor hiç sevmiyor değiştirmek istiyorum ama karar veremedim.
Valla süt yapar dedikleri herseyi yiyorum tahin helvası incir bol su ama asıl önemli olan su günde 3 4 litre su içiyorum gün içinde ne zaman isterse yada istersem saat başı belki emziriyorum önemli olan bu sanırım kızım da hep emmek istedi bu arada iştahlı bir bebek sanırımMaşallah kaç aylık bebeğiniz benim 3ay 1 günlük 6 kilo da sütüm biraz az mama da veriyorum sut için onerebileceginiz bişey varmi
3 ay 5Valla süt yapar dedikleri herseyi yiyorum tahin helvası incir bol su ama asıl önemli olan su günde 3 4 litre su içiyorum gün içinde ne zaman isterse yada istersem saat başı belki emziriyorum önemli olan bu sanırım kızım da hep emmek istedi bu arada iştahlı bir bebek sanırım
3 ay 5 günlük bugünMaşallah kaç aylık bebeğiniz benim 3ay 1 günlük 6 kilo da sütüm biraz az mama da veriyorum sut için onerebileceginiz bişey varmi
Zeka kartları ve çıngırak canmMeraba kızlar uzun zamandır girmiyorum bebisleriniz nasıl oldu büyüttünüz mu ve dikkatlerini çekmese için hangi oyuncaklardan aldiniz
Zeka kartı için küçük degilmi daha anlamazlarZeka kartları ve çıngırak canm
Zeka kartı için küçük degilmi daha anlamazlar
Benimkide 750 gram almıştı bu ay hemşire normal dedi ama büyüme zamanı 500 grama kdar normalmişKızlar bebeğim 3 bck aylık 3 aylık kontrolunde 600gram almıştı 15 gun once yanı
Dun saglık ocagına goturdum boy kılo takıbı ıcın bu 15 gun ıcınde sadece 20 gram almış hiç almamış yanıçok çok üzüldüm emiyorda çişi kakası da oı bezını hep dolu alıyorum
Dİşleri çok kaşınıyor salyası akıyor ondan olabılır dedi hemşire
1 hafta takıp edelım sutunu sağ sırıngayla da ver dedi o şekilde bakacagız dedi
Moralım cok bozuldu Allah beterınden korusun
Üzülme hareketli bir bebekse ondan da almıyordur. Olmadı mama takviyesi yaparsın kendini yıpratmaKızlar bebeğim 3 bck aylık 3 aylık kontrolunde 600gram almıştı 15 gun once yanı
Dun saglık ocagına goturdum boy kılo takıbı ıcın bu 15 gun ıcınde sadece 20 gram almış hiç almamış yanıçok çok üzüldüm emiyorda çişi kakası da oı bezını hep dolu alıyorum
Dİşleri çok kaşınıyor salyası akıyor ondan olabılır dedi hemşire
1 hafta takıp edelım sutunu sağ sırıngayla da ver dedi o şekilde bakacagız dedi
Moralım cok bozuldu Allah beterınden korusun
Yavas kılo alımı ıcın daha erken degıl mıBenimkide 750 gram almıştı bu ay hemşire normal dedi ama büyüme zamanı 500 grama kdar normalmiş
Cok cok hareketlı bır bebek ondan da olanılır denişti hemsıre bu hafta bakalım ne olacakÜzülme hareketli bir bebekse ondan da almıyordur. Olmadı mama takviyesi yaparsın kendini yıpratma
tane kimyonu kaynatıp suyundan veriyodum 1 çay kaşığı. Zaten zinconun içinde de kimyon yağı var, katkı maddesi olduğu için ben direk kimyonu kaynattım hep.Kimyonu nasıl kullandin canım
Bol su iç ve uyumaya çalış canım olabildiğince. İyi uyuduğumda sütümü sağıyorum baya çok oluyo. Ama uykusuz ve yorgunsam azalıyoMaşallah kaç aylık bebeğiniz benim 3ay 1 günlük 6 kilo da sütüm biraz az mama da veriyorum sut için onerebileceginiz bişey varmi