EvolviyaMama kullanan arkadaşlar hangi mamayı kullanıyorsunuz ben sma kullanıyorum ama kızım günde 100 ml bile zor içiyor hiç sevmiyor değiştirmek istiyorum ama karar veremedim.
Hangi mamayı kullanıyosun? Bi de ne kadar veriyosun? Bence kilosu iyi amaBenim 2.5 aylık 6 kilo çıktı sağlık ocağında bana az geliyo benimki de sırf mamayla besleniyo ama şişkolaşmıyo
Hip combiotic kullanıyoruz. Valla değişiyo açıkçası ama maks 3 saatte 1 90 cc içiyo.Hangi mamayı kullanıyosun? Bi de ne kadar veriyosun? Bence kilosu iyi ama
Evet aşırı derecede hem de eldiveni varsa bir de onu emiyor .Salya aktyor nye bilmemKızlar bebekleriniz elini emiyo mu. Açken de tokken de eli hep ağzında yumruk yapıp sokuyo resmen
Şimdi internetten similac sipariş verdim. Tek mamayla beslendiği için ciddi bi maliyeti var. Similacın içeriğini inceledim muhendisinoğlundan onun da gayet güzel gaz ve Kabızlık yapmıyomuş.Hangi mamayı kullanıyosun? Bi de ne kadar veriyosun? Bence kilosu iyi ama
Diş için de daha çok erkenEvet aşırı derecede hem de eldiveni varsa bir de onu emiyor .Salya aktyor nye bilmem
Bizimkide öyle diş kaşıyacak eldiven var ondan aldım bendeKızlar bebekleriniz elini emiyo mu. Açken de tokken de eli hep ağzında yumruk yapıp sokuyo resmen
Canım diyet nasıl gidiyo var mı düzelme?Bizimkide 2.5 aylık anne sütü alıyor sadece 6100gr civari
Bu hafta yaptrcaz .dört aylıkken varmşRotavirüs aşısını yaptırıyor musunuz bebeklere mutlaka kızlar, bir de uc aylıkken baska aşı yok dimi
Canım diyet nasıl gidiyo var mı düzelme?
Bizimki de öyle emziği itiyo elini cok cok emiyorKızlar bebekleriniz elini emiyo mu. Açken de tokken de eli hep ağzında yumruk yapıp sokuyo resmen
Büyük oğluma yaptırmıştık buna da yaptıracağım. Evet 3. Ayda başka aşı yok çok şükürRotavirüs aşısını yaptırıyor musunuz bebeklere mutlaka kızlar, bir de uc aylıkken baska aşı yok dimi
Benimki 1 haftadır aynı canım yumruk yapıp ağzına sokuyor acaba damaklarimi kasiniyorKızlar bebekleriniz elini emiyo mu. Açken de tokken de eli hep ağzında yumruk yapıp sokuyo resmen
Önceden sadece geceleri aciktiginda emerdi. Şimdi gece gündüz aç tok basıyor elini ağzına yumruk yapıpKızlar bebekleriniz elini emiyo mu. Açken de tokken de eli hep ağzında yumruk yapıp sokuyo resmen
Ayy gerçekten mi zaten huysuz keçiydi bakalım diş çıkarırken neler olacak. Yani aslında diş çıkarabilirler ben 3 aylık çıkarmışımÖnceden sadece geceleri aciktiginda emerdi. Şimdi gece gündüz aç tok basıyor elini ağzına yumruk yapıpbir haftadır da tükürüğünu köpük köpük ağzından çıkarıp oynuyor. Diş cikarmaya hazırlık galiba
Biraz araştırdığımda öyle olduğunu düşündüm Çarşamba günü tam üç aylık olacak, bu kadar erken çıkarır mı bilmiyorum. Salya değil ama tükürüğü akıyorAyy gerçekten mi zaten huysuz keçiydi bakalım diş çıkarırken neler olacak. Yani aslında diş çıkarabilirler ben 3 aylık çıkarmışım