Teşekkürler canım endişelenmiştim bendeCnm sadece anne sütü alan bebekler 2,3 günde bir kakası olur. Çiş miktarı da çok az olur. Benim kız ilk 3 ay biberon +anne sütüyle beslendi. O kadar çok çişi vardı ki sabah uyandığımda sızdırmış oluyordu. Biberonu birakti su an sadece meme aliyor.şimdi çiş yok denecek kadar az. Anne sütü bebeklere yaradığı için hepsini vücuduna alıyor çok bişey atmıyor dışarı.
Geçmiş olsun canım ayaklarına limon suyu sürebilirsin iyi geliyor diye biliyorum
Aynen hatta ben direk limon kolonyası sürüyorum bazen bi de beşiğinin yakınına soğanı dörde bölüp koymak da iyi geliyor oda biraz kokuyor ama. Tekrar geçmiş olsunÇok teşekkür ederim canım, zararı olmaz en azından hemen deneyeyim
Benimkiler de 1 kg - 1 kg 200 gr civarı aldı kilo.Kilo alması nasıl peki canım?
Ben 3 saatte bir 60cc veriyorum bi de beni emiyo ama az mı veriyorum mamayı bilemedim. Ayda 1 kilo civarında alıyo
Yanıma bebek çantasında vereceğim ölçüde su dolu biberon, kaşık ve mamayı alıyorum.Kızlar dışarda mamayı nasıl yapıyosunuz. Şöyle 6-7 saatlik dışarda kalmalarda
Isı problemi yaşamıyo musunuzYanıma bebek çantasında vereceğim ölçüde su dolu biberon, kaşık ve mamayı alıyorum.
Her bebeğin süreci farklı. Ağrıları yoksa, rahat kakasını yapabiliyorsa almayabilirsin bence.Bizde de bi şişe ilaç bitti 3 aylık olacak ni hafta sonra acaba diyorum bidaha almasam mı ilaç
Süt izni kullanabilecek misin?Yarın okula dönecekler ne alemdesiniz? Bebeğime haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorum
Evet benim bebeğim de sadece anne sütü alıyo, defalarca çişini yapıyo en az 10. Kakası da 5-6 kez şuan. Aylık ortalama 1 kilodan fazla kilo alıyor gelişimi ileride. Yani bence anne sütü şöyle yapar mama böyle yapar genellemeleri yanlış bence.Canım benimde bildiğim çocuğun çiş yapması onun doyduğunu gösterir günde 6-7 çisli bez olmasi lazim.Kakası da günde 3-4 kez de yapabilir 10 günde birde tabi sadece anne sütü alıyosa boyle oluyo.
Programı istediğim gibi ayarlamaya çalışacaklar ama bakalım sürprizle karşılaşmam umarımSüt izni kullanabilecek misin?
Ben 1 hafta rapor alıp başlıycam. Zorlanırsak bebekte bi olumsuzluk hissedersem raporla dönemi kapatırımmdiye düşünüyorum.
Burda bi arkadaş bebeğinin çiş miktarında azalma olduğunu söylemiş diğer arkadaş da anne sütü alan bebekler de süt yaradığı zaman az olur gibi bişey yazmıştı bende onun üzerine bu bilgiyi verdim. Çünkü belki bebeği doymuyodur o yüzden az cis yapiyodur uyarmak için yoksa tabiki her bebek farklıdır ve onu en iyi tanıyan annesidir. Ters bi durum olduğunda onu anlayabilcek duruma geldiğimizi düşünüyorumEvet benim bebeğim de sadece anne sütü alıyo, defalarca çişini yapıyo en az 10. Kakası da 5-6 kez şuan. Aylık ortalama 1 kilodan fazla kilo alıyor gelişimi ileride. Yani bence anne sütü şöyle yapar mama böyle yapar genellemeleri yanlış bence.
Gaz sorunu biten oldu mu aranızda kızlar
Ayni düşünceyle bu sabah önce aile hekimine gittim yalvardim yakardim vermem dedi raporu. Cok moralim bozuldu bebegi babaya bırakıp okula gittim mecburen. Bizi bu duruma sokan devlet utansın. Maddi zorluklar olmasa anında bırakır ücretsize ayrılırım ama şartlar çok zorluyor. Napacam bilmiyorum herşey üst üste geldi depresyondayımSüt izni kullanabilecek misin?
Ben 1 hafta rapor alıp başlıycam. Zorlanırsak bebekte bi olumsuzluk hissedersem raporla dönemi kapatırımmdiye düşünüyorum.
Burda bi arkadaş bebeğinin çiş miktarında azalma olduğunu söylemiş diğer arkadaş da anne sütü alan bebekler de süt yaradığı zaman az olur gibi bişey yazmıştı bende onun üzerine bu bilgiyi verdim. Çünkü belki bebeği doymuyodur o yüzden az cis yapiyodur uyarmak için yoksa tabiki her bebek farklıdır ve onu en iyi tanıyan annesidir. Ters bi durum olduğunda onu anlayabilcek duruma geldiğimizi düşünüyorum
Evet okudum hepsini. Ben de sana hak verdim zaten, o arkadaş anne sütü alan bebekler 2,3 günde bir kakası olur. Çiş miktarı da çok az olur demişti. Senin gibi düşündüğümü belirtmek isterken yanlış ifade ettim sanırımBurda bi arkadaş bebeğinin çiş miktarında azalma olduğunu söylemiş diğer arkadaş da anne sütü alan bebekler de süt yaradığı zaman az olur gibi bişey yazmıştı bende onun üzerine bu bilgiyi verdim. Çünkü belki bebeği doymuyodur o yüzden az cis yapiyodur uyarmak için yoksa tabiki her bebek farklıdır ve onu en iyi tanıyan annesidir. Ters bi durum olduğunda onu anlayabilcek duruma geldiğimizi düşünüyorum
Benim bebeğimin öyle olduğu için söyledim. Arkadaşın biri sordu bende cvp yazdım. Biberon alınca çiş miktarı artıyor ama sadece anne sütü alinca çiş miktarı azalıyor.P
Evet okudum hepsini. Ben de sana hak verdim zaten, o arkadaş anne sütü alan bebekler 2,3 günde bir kakası olur. Çiş miktarı da çok az olur demişti. Senin gibi düşündüğümü belirtmek isterken yanlış ifade ettim sanırım
Mamayı yedireceğim zaman yapıyorum, yanımda toz olarak bulunuyor.Isı problemi yaşamıyo musunuz
Benım bebeğimde sadece anne sütü alıyor her bezını değiştirdiğmde bezi dolu oluyor bayağı çişli yaniBenim bebeğimin öyle olduğu için söyledim. Arkadaşın biri sordu bende cvp yazdım. Biberon alınca çiş miktarı artıyor ama sadece anne sütü alinca çiş miktarı azalıyor.
Burada anneler sizinde bebeğiniz böyle mi yoksa bizde sadece mi boyle diye sorunca bende yazdım. Ayrıca herkesin bebeği böyledir diyede genelleme yapmadim.
Olsun canım sonunda anlaşmış oldukEvet okudum hepsini. Ben de sana hak verdim zaten, o arkadaş anne sütü alan bebekler 2,3 günde bir kakası olur. Çiş miktarı da çok az olur demişti. Senin gibi düşündüğümü belirtmek isterken yanlış ifade ettim sanırım