2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Teşekkürler canım endişelenmiştim bende

Çok teşekkür ederim canım, zararı olmaz en azından hemen deneyeyim
Aynen hatta ben direk limon kolonyası sürüyorum bazen bi de beşiğinin yakınına soğanı dörde bölüp koymak da iyi geliyor oda biraz kokuyor ama. Tekrar geçmiş olsun

Canım benimde bildiğim çocuğun çiş yapması onun doyduğunu gösterir günde 6-7 çisli bez olmasi lazim.Kakası da günde 3-4 kez de yapabilir 10 günde birde tabi sadece anne sütü alıyosa boyle oluyo.
Evet benim bebeğim de sadece anne sütü alıyo, defalarca çişini yapıyo en az 10. Kakası da 5-6 kez şuan. Aylık ortalama 1 kilodan fazla kilo alıyor gelişimi ileride. Yani bence anne sütü şöyle yapar mama böyle yapar genellemeleri yanlış bence.

Süt izni kullanabilecek misin?
Ben 1 hafta rapor alıp başlıycam. Zorlanırsak bebekte bi olumsuzluk hissedersem raporla dönemi kapatırımmdiye düşünüyorum.
Programı istediğim gibi ayarlamaya çalışacaklar ama bakalım sürprizle karşılaşmam umarım olur da karşılaşırsam ben de rapor alırım ya da ücretsiz izne ayrılırım. İnşallah sıkıntı olmaz da gerek kalmaz

Burda bi arkadaş bebeğinin çiş miktarında azalma olduğunu söylemiş diğer arkadaş da anne sütü alan bebekler de süt yaradığı zaman az olur gibi bişey yazmıştı bende onun üzerine bu bilgiyi verdim. Çünkü belki bebeği doymuyodur o yüzden az cis yapiyodur uyarmak için yoksa tabiki her bebek farklıdır ve onu en iyi tanıyan annesidir. Ters bi durum olduğunda onu anlayabilcek duruma geldiğimizi düşünüyorum

Gaz sorunu biten oldu mu aranızda kızlar

Bizim epey hafifledi. Kendi kendine çıkarıyor artık. Tam iki ay bir günlük oldu bugün.
Önceden günde iki kez ılık zeytinyağıyla karnına masaj yapmasam asla çıkaramıyordu, biogaia damlanın ikinci şişesine geçtik, sabah ve gün içinde de yüzüstü yatırıyorum maşallah sesli sesli çıkarıyor karnına masaj yapmayalı da iki hafta olmuştur.

Bebeğim 4 gün önce sünnet olmuştu bu sabah altını açarken elini atıp tırnağıyla çizdi kanadı biraz bişey olurmu ki

Süt izni kullanabilecek misin?
Ben 1 hafta rapor alıp başlıycam. Zorlanırsak bebekte bi olumsuzluk hissedersem raporla dönemi kapatırımmdiye düşünüyorum.
Ayni düşünceyle bu sabah önce aile hekimine gittim yalvardim yakardim vermem dedi raporu. Cok moralim bozuldu bebegi babaya bırakıp okula gittim mecburen. Bizi bu duruma sokan devlet utansın. Maddi zorluklar olmasa anında bırakır ücretsize ayrılırım ama şartlar çok zorluyor. Napacam bilmiyorum herşey üst üste geldi depresyondayım

P Evet okudum hepsini. Ben de sana hak verdim zaten, o arkadaş anne sütü alan bebekler 2,3 günde bir kakası olur. Çiş miktarı da çok az olur demişti. Senin gibi düşündüğümü belirtmek isterken yanlış ifade ettim sanırım

Benim bebeğimin öyle olduğu için söyledim. Arkadaşın biri sordu bende cvp yazdım. Biberon alınca çiş miktarı artıyor ama sadece anne sütü alinca çiş miktarı azalıyor.

Burada anneler sizinde bebeğiniz böyle mi yoksa bizde sadece mi boyle diye sorunca bende yazdım. Ayrıca herkesin bebeği böyledir diyede genelleme yapmadim.

Benım bebeğimde sadece anne sütü alıyor her bezını değiştirdiğmde bezi dolu oluyor bayağı çişli yani
Kakasnı da gunde 3-4 defa yapıyor herkesın farklı dediğiniz gibi

Olsun canım sonunda anlaşmış olduk bende ciş için yazmak istedim çünkü doyma belirtisi olduğunu biliyorum yanlış bilgilendirilme olmasın çocuğu az çiş yapıp doydu zanneder çocuk aç kalır allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…