2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben günde bir kere 120 cc veriyorum diğer zamanlar emmesi için zorluyorum sütüm de çok yok acaba aç mı bırakıyorum çocuğu en ay kilo alımı iyiydi ama sanki bu ay almıyor fazla
Aç kalıp kalmadığını çişli kakalı bezlerden anlarsın. Günde 7-8 çişli bez 3-4 kakalı bez olmalı diye biliyorum.

Aç kalıp kalmadığını çişli kakalı bezlerden anlarsın. Günde 7-8 çişli bez 3-4 kakalı bez olmalı diye biliyorum.
Bu ara bizim kaka sayımız çok azaldı ilk başlarda günde 3 4 yapıyordu son zamanlarda günde bire düştü en son da bi kaç gün yapamadı kabız gibi oldu yaptı sonunda doymuyor mu acaba benimki de yoksa kaka sayısı her geçen gün azalması normal mi ki sizlerde durumlar nasıl arkadaşlar

Kehribar kolye kullanan var mı arkadaşlar ben bi kaç gündür kullanmaya başladık geceleri çıkarıyorum ne olur ne olmaz diye kullanan ve gece de çıkarmayan var mı aranızda

Sanki çiş miktarı da azaldı normal mi ki takıldı kafama aynı durumu yaşayan var mı

Bizde de bi şişe ilaç bitti 3 aylık olacak ni hafta sonra acaba diyorum bidaha almasam mı ilaç

Kızlar bebeği nezle olup iyileşen var mı? Neler yaptınız? Oğlum öksürüyor biraz, burnu tıkandı, gözler sulanıyor. Çok üzülüyorum Doktora gittik buarada ciğerini dinledi, kulağına baktı ciddi bişi yok. Biran önce atlatmak yada rahatlatmak için ne yapabilirim

Canım emiyorsa sen biraz ıhlamur falan içsen faydası olur belki onlar hasta olunca canımızdan Canlar gidiyor tahmin edebiliyorum nys ki şükür hafif atlatıyor kuzucuk ciğerleri falan temizmiş çabucak geçer inşallah

Evet canım emiyor hatta daha sık emziriyorum. Çok mantıklı ıhlamur içeyim ben. Çok teşekkür ederim

Kakasını yapmıyor iki üç günde bir yapıyor ama çok yapıyor o zaman da anne sütüyle besleniyor diye normal diyorlar.
Benim bebeğimde öyle 2 3 gunden bir 1 kez yapıyor kakasini. Memeyide bugunlerde istemiyor çok aciktiginda 5 dk emiyor bırakıyor sonra zorluyorum almiyor. Ağlamiyor da aç değil diye düşünüyorum ama emin de degilim

Sanki çiş miktarı da azaldı normal mi ki takıldı kafama aynı durumu yaşayan var mı
Cnm sadece anne sütü alan bebekler 2,3 günde bir kakası olur. Çiş miktarı da çok az olur. Benim kız ilk 3 ay biberon +anne sütüyle beslendi. O kadar çok çişi vardı ki sabah uyandığımda sızdırmış oluyordu. Biberonu birakti su an sadece meme aliyor.şimdi çiş yok denecek kadar az. Anne sütü bebeklere yaradığı için hepsini vücuduna alıyor çok bişey atmıyor dışarı.

Geçmiş olsun canım ayaklarına limon suyu sürebilirsin iyi geliyor diye biliyorum

Canım benimde bildiğim çocuğun çiş yapması onun doyduğunu gösterir günde 6-7 çisli bez olmasi lazim.Kakası da günde 3-4 kez de yapabilir 10 günde birde tabi sadece anne sütü alıyosa boyle oluyo.

Kizlar bu çisli bez dediğiniz 6-7 adet dolu dolu bez mi yoksa 6-7 kez çiş yapmasimi ? Bir arkadasimda 4-5 adet yumurta ağırlığında bez demişti...kafamızda deli sorular...analık hakikaten delilik

Kizlar bu çisli bez dediğiniz 6-7 adet dolu dolu bez mi yoksa 6-7 kez çiş yapmasimi ? Bir arkadasimda 4-5 adet yumurta ağırlığında bez demişti...kafamızda deli sorular...analık hakikaten delilik
Cok dolu dolu degil de yine de bezi değiştircek kadar olmalı diye düşünüyorum kendimce bide ters bişey olduğunda artık anlayabiliriz hepimiz bebeklerimizi tanıdık

Valla ben ilk kızım günde 5 6 kez kaka yapınca bu kızımda hayli garipsemiştim durumu
İlk iki haftadan sonra 2 3 günde bir kere 2 bez dolusu kaka yapıyordu..
Şimdi 2 ay 7 günlük her gün bile yaptığu oluyor.. Ben saldım artık
Ama çiş sayısı çok. Çünkü bezlerini dolu dolu alıyorum günde 6 tane kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…