- 22 Ocak 2018
- 230
- 320
Duymadım ve başlamadim..Merhaba kızlar spora başladınız mı sporun süte zararı varmiş die okudum sizde böyle şeyler duydunuz mu ben hamilelik kilosundan da fazla kilo aldım sütüm olmadığı içi süt olsun die
Başlamadım henüz erken diye. Benim pek kilom kalmadı ama göbeğim henüz hamile göbeği gibi hiç gitmedi spor yapmadan da gitmez dikişlerden korkuyorum daha 3 ay bile olmadıMerhaba kızlar spora başladınız mı sporun süte zararı varmiş die okudum sizde böyle şeyler duydunuz mu ben hamilelik kilosundan da fazla kilo aldım sütüm olmadığı içi süt olsun die
Ben diyete başladım yani diyet dediğim Günde 3 tane yediğim dido çokanat ve pudingi kestim sabah bol peynir öğlen protein akşam protein tüketiyorum yaz sebzeleriyle pek aram yok ve 2 akşamdır 1 saat bebek arabasıyla yürüyüş. Ben 80le hamile kaldım en son doğumdan 3 hafta önce tartılmıştım 107ydim.doğum sonrası 95e düştüm ama 95ten hiç inmedim yediğim tatlılar yüzünden. Bizim oğlan zaten emmiyo sütüm az günde 2 kez sağıyorum dişe dokunur en az 70 cc çıkıyo çok şükür. Açım ama midem genişlemiş oldukça zor gidiyo. Bel ve diz ağrım çoktu fazla kilodan başlamak zorundaydımMerhaba kızlar spora başladınız mı sporun süte zararı varmiş die okudum sizde böyle şeyler duydunuz mu ben hamilelik kilosundan da fazla kilo aldım sütüm olmadığı içi süt olsun die
Biberonun meme kısmı daha küçük olandan seçsen iyi gelebilir mi acaba, fazla akmazsa belki seni emerken de fazla gelme isteği azalırBenim kızım da aynen öyle yapıyor emmek istemiyor ben sütümün az gelmesine bağlıyorum günde bir defa biberonla mama veriyorum hep öyle fazla fazla aksın istiyor süt o yüzden ağlıyor bence
Ben pazartesi günü başlayacaktım sütlerimi depoladım anneme bırakmak için ama meb sağolsun o kadar çok görevlendirme verdi ki ilk hafta rapor almaya karar verdimHerkese merhaba arkadaşlar
Bayadır yazamadım. Allah şifa ve bol uyku versin tüm kuzulara
İşe başlayan oldu mu yavaştan geliyor zaman
3 ay 6 günlük bebeğim epeyce rahatladık. Çok kıvrandı, çok zor geçti ama geçiyor zamanla. Şimdi ara ara yine oluyo. Ben nerdeyse hiç ilaç kullanmadım çok zorda kalırsam zinco verdim. Kurtarıcım kimyon kaynatmak oldu.Gaz sorunu biten oldu mu aranızda kızlar
İlk kizimda kilo alımı azalmıştı 200-300 Gr almışti bunda erken farkettik,şuan için heray 1.100 Gr civarı aldı amA buara istahsiz Reflü ilaçlarını artırdı 2 gün önce ama yine belirgin düzelme yok.kafam iyice karıştı.bagirsaklari gürül gürülMerhabalar reflüsünü ne zamandır farkettiniz? Sadece kusması mı vardı kilo alımınızda azalma felen oldu mu bu süreçte? Benim bebeğimde kusarken burnundan felen çıkıyor memede kesinlikle durmuyor saatlerce aç kalsa 2 dk geçmiyor emme süresi. Birkaç gün sonra dr a gideceğim ama çok içime sinen bir dr da bulamadım açıkcası. Reflü ilaçları emme süresini veya aralığını ne kadar etkiledi?
Aminn inşallah canımDuymadım ve başlamadim..
Bir süre sonra gidecek kilolar ins.
benim de baya oldu.
Ama süt için değil iştahim açıldı o yüzden.
Sağlıkli olalım da hepsi gider inş
Arkadaşlar bebeğimde son günlerde alerji belirtileri görüyorum yıkadıktan sonra kızarıklıklar oluşuyo bir süre sonra geçiyo. Havlularını çift durulama yaptım, şampuanını değiştirdim yine oldu. 3 aylık olduk daha önce hiç sıkımtımız olmamıştı benzer bişey yaşayan var mı aranızda?
Allah yardımcımız olsun inşallah zor kilo vermekBen diyete başladım yani diyet dediğim Günde 3 tane yediğim dido çokanat ve pudingi kestim sabah bol peynir öğlen protein akşam protein tüketiyorum yaz sebzeleriyle pek aram yok ve 2 akşamdır 1 saat bebek arabasıyla yürüyüş. Ben 80le hamile kaldım en son doğumdan 3 hafta önce tartılmıştım 107ydim.doğum sonrası 95e düştüm ama 95ten hiç inmedim yediğim tatlılar yüzünden. Bizim oğlan zaten emmiyo sütüm az günde 2 kez sağıyorum dişe dokunur en az 70 cc çıkıyo çok şükür. Açım ama midem genişlemiş oldukça zor gidiyo. Bel ve diz ağrım çoktu fazla kilodan başlamak zorundaydım
Benimde göbeğim doğumdan iki hafta sonra kadar baya gitmişti ama süt niyetine yediklerimden dolayı 6,7 aylık hamile göbeği gibi şuandaBaşlamadım henüz erken diye. Benim pek kilom kalmadı ama göbeğim henüz hamile göbeği gibi hiç gitmedi spor yapmadan da gitmez dikişlerden korkuyorum daha 3 ay bile olmadı
Avent kullanıyorum daha küçüğü var mı bilmiyorum sen kullanıyor musun biberon hangi marka az akıtır bilgin var mı?Biberonun meme kısmı daha küçük olandan seçsen iyi gelebilir mi acaba, fazla akmazsa belki seni emerken de fazla gelme isteği azalır
Bendeki wee nin cam biberonu yenidoğan olank. Bebeği anneme bırakırken veriyorum. Önce almak istemiyo biraz uğraşınca alıyo. Meme şaşkınlığı oluyomuş bebeklerde. Bir de kullandığın mama sütten daha şekerliyse sütü beğenmiyor diyorlar, sma falan gibi mamaları öneriyolardı. Sütünü sağıp biberonla vermeyi denediğinde onu da içerse sütten değil demek olur en azından.Avent kullanıyorum daha küçüğü var mı bilmiyorum sen kullanıyor musun biberon hangi marka az akıtır bilgin var mı?
Benım oğlumnda bağırsakları çok gurulduyorİlk kizimda kilo alımı azalmıştı 200-300 Gr almışti bunda erken farkettik,şuan için heray 1.100 Gr civarı aldı amA buara istahsiz Reflü ilaçlarını artırdı 2 gün önce ama yine belirgin düzelme yok.kafam iyice karıştı.bagirsaklari gürül gürül
Kilo alması nasıl peki canım?Benim kızım 120, oğlum 150 cc mama içiyor ayrıca 1,5 cc anne sütü de veriyorum..
Sütü sağdıcımda içiyor biberonla alakalı kesinlikle. Oğlumda da aynı şeyleri yaşamıştım biraz ara vermiştim biberona normale dönmüştü kızımda sütüm az bırakamıyorum biberonu inşallah memeyi bırakmazBendeki wee nin cam biberonu yenidoğan olank. Bebeği anneme bırakırken veriyorum. Önce almak istemiyo biraz uğraşınca alıyo. Meme şaşkınlığı oluyomuş bebeklerde. Bir de kullandığın mama sütten daha şekerliyse sütü beğenmiyor diyorlar, sma falan gibi mamaları öneriyolardı. Sütünü sağıp biberonla vermeyi denediğinde onu da içerse sütten değil demek olur en azından.
Ben günde bir kere 120 cc veriyorum diğer zamanlar emmesi için zorluyorum sütüm de çok yok acaba aç mı bırakıyorum çocuğu en ay kilo alımı iyiydi ama sanki bu ay almıyor fazlaKilo alması nasıl peki canım?
Ben 3 saatte bir 60cc veriyorum bi de beni emiyo ama az mı veriyorum mamayı bilemedim. Ayda 1 kilo civarında alıyo