2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim kızım da aynen öyle yapıyor emmek istemiyor ben sütümün az gelmesine bağlıyorum günde bir defa biberonla mama veriyorum hep öyle fazla fazla aksın istiyor süt o yüzden ağlıyor bence
Sağıp verin canm sütünüz tümden kesilir emmezse alsın anne sütüni dr nasıl alırsa alsın dimi benmki de tam çekmiyordu sağıp verdm hem sütünüz de artar sağdkça

Rahat ol annesi tuvaletini rahat yapınca düzelecek. Kabızlık kolay değil ki.
Biz bile neler çekiyoruz o daha el kadar Bebe.
Bir sabah acayip ikiniyordu sesine uyandım saat 5 falan.
Bezini açtım gaz masajı yaptım bacaklarini kaldır indir derken baya yaptı rahatladi.
Darısı başınıza inş.

Benim kızım 120, oğlum 150 cc mama içiyor ayrıca 1,5 cc anne sütü de veriyorum..

elktrkli pompalar çok canımı acıtmıştı nrdeyse sütüm keslyordu mochi kullanyrm smdi hiç acı yok zamanla sütüm daha çoğaldı

Ben de mochi kullanıyorum 2 haftadır. Gerçekten çok kullanışlı. Hem sütün artması için hem de buzluga atmak için çook iyi.
Tavsiye ederim ben de

Hoşgeldiniz Allahım sağlık versin bir An önce çıksın inşallah hastaneden kuzu.

83 günlükken oldu bizimki de süresi varmış sanırım

İnşallah canım

Selam kizlar dün kontrol için doktorumuza gittik.reflu ilaclarimizi artırdı zantacin yanına birde gaviscon ekledi birde alerji için zaditen damla verdi.istahsizlik için idrar bakildi temiz.reflunun ve yediğimiz herhangi bir besine tepki olarak bagirsaklar tepki gosteriyor ve emme isteksizliği oluyormuş.sanirim domates soslu makarna yemistim o dokundu bebeme.reflu ilaçlarını artirdigimizdan beri sanki biraz daha iyi emiyor.tabi yine red var biberon ile alıyor bu sefer neyseki.buarada 4 aylık ek gıdaya tadımlık baslicaz dedi.alerjik bebeklerde erken baslanirmis çünkü en iyi tolere 4-7 ay arası olurmuş kafam.karismadi değil çünkü 6 aydan önce asla düşünmüyordum.birkac doktordan daha fikir alicam sizinde aklınız da bulunsun sorma şansınız olursa bilgilendirirseniz sevinirim.simdilik bizden bukadar

Çok sağol canım bilgi verdigin için bende önümüzdeki haftalarda gastroentroloji gitmeyi düşünüyorum. Ek gıdayı ona da sorup burdan yazarım inşallah. Peki ek gıda ya başlandığı zaman süt ürünleri de denencek miymis ? Bide geçer dedi mi alerji için geçmemesinden korkuyorum

Bizimde yardımcı ebemiz 4. Ayda tadımlık baslayın hem iştahı iyi olur hemde ek gıdaya cabuk alısır dedi. Ama bana erken gelıyor baslamayı duşunmuyorum.

Benim kinin de dil bağımı diyorlar o vardı 2 haftalık falan ken kestiler .
Benim kızım da aynen öyle yapıyor emmek istemiyor ben sütümün az gelmesine bağlıyorum günde bir defa biberonla mama veriyorum hep öyle fazla fazla aksın istiyor süt o yüzden ağlıyor bence

4 5 gündür daha iyi her emmeden önce göğsümdeki sutu biraz elimle sağıp atıyorum göğsümü yıkayıp kurulayıp öyle veriyorum . 1 2 saat aralığında emziriyorum açıkmasını bekliyorum ama aglatmadan ağlayınca hiç ememiyor . Yastıkta yan yana uzanarak emmeye başladık cok şükür kucak kabul etmiyor birde akdam 9 dan sonra kar nini ovarak emziriyorum gaz mi birikiyor bilmiyorum çok ağlıyor. Yarın hastaneye gideceğiz inşallah .

Merhabalar reflüsünü ne zamandır farkettiniz? Sadece kusması mı vardı kilo alımınızda azalma felen oldu mu bu süreçte? Benim bebeğimde kusarken burnundan felen çıkıyor memede kesinlikle durmuyor saatlerce aç kalsa 2 dk geçmiyor emme süresi. Birkaç gün sonra dr a gideceğim ama çok içime sinen bir dr da bulamadım açıkcası. Reflü ilaçları emme süresini veya aralığını ne kadar etkiledi?

bnm arkadasımada doktoru 4 ay dolunca baslıcaz demıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…