- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 31
Bana kan ilacı öyle yaptı canım sen tahlil ver bide istersen Instagram da emzirme danışmanları var onlardan yardim al baya etkili oluyolarHiç kullanmadım
Unutmuştum çünkü
Ama bi kan testi de yaptırmayı düşünüyorum da neler bebeğin emmesini engelliyor hangi değerlere bakılmalı bilemedim
Dediğim gibi üst dudak bağından şüpheleniyorumBana kan ilacı öyle yaptı canım sen tahlil ver bide istersen Instagram da emzirme danışmanları var onlardan yardim al baya etkili oluyolar
Allah yardimcin olsun canım inşallah bi an önce çözüme kavusur da bebişin rahat emerDediğim gibi üst dudak bağından şüpheleniyorum
Emzirme danışmanlarını okuyorum ama benim kız hiçbirine uymuyor
Neler denemedim ki
Bizde hala 60 ml mama yiyoruz kimi zaman 30-40.. 120 bence çok ya ama mama üzerindede üç aylık bebek için 120 ml yazıyor ben emzirmiyorum sadece mama veriyorum. benim kızım çok küçük doğdu emmedi biberonla süt verdim sıvı olduğu için boğuldu kalbindeki problem yüzünden o yüzden ar anti reflü mama kullanıyoruz asla sıvı bişey içemiyorKızlar 2 saatlik açlığın üstüne bebeğim maks 60 cc süt ya da mama içiyo doktorum 120 cc hazırla mamayu diyodu öyle diyince ben de haliyle doktorun 120 cc içmesini düşündüğünü düşünüyorum sizde durumlar nedir
Ya iğrenç bişey bizede verdi Dr sadece bi kere verdim dilindeki kırmızılık iki gün geçmedi batırdığımız kıyafetlerde cabasıKızlar demir ilacı kullanıyo musunuz? Bence sütun tadını değiştiriyo ben 2 gün kullandım çocuk memeyi almadı bırakacak diye ödüm koptu bırakınca normale döndü
Ben en büyüğünü alıyorum ikizlerden dolayıMama takviyeli gidenler büyük ambalaj mı küçük ambalaj mı alıyosunuz
Bizimki de tüp şeklindeydi sıka sıka içirdi onu sen damla deyimce acaba bizimkine fazla mı verildi dedim.Minicik tüptü damla damla şeklinde verdi 1-2 damla bile gitse yeter dedi
Masıl vermesi gerektiğini bilemiyorum ki
Biz rota aşısı olalı 1 hafta oldu ondan mıdır bilmiyorum bebeğim huysuz çok annem bence kabız olmuş dedi. Kaka yapıyor gün içinde ama çok az az yapıyor sanırım kabız olduRota aşısı sonra kabızlık problemi yaşayan var mı kızlar?
Benim bebeğim kabız oldu.
3 günün sonunda ikına ıkına zorlanarak yaptı tuvaletini.
3 gündür ağlamaktan bitap düştü.(kabızlık yüzünden)
Ne kadarlık bebeğiniz
Aşı sonrası baya huysuzlanabiliyor...Biz rota aşısı olalı 1 hafta oldu ondan mıdır bilmiyorum bebeğim huysuz çok annem bence kabız olmuş dedi. Kaka yapıyor gün içinde ama çok az az yapıyor sanırım kabız oldu
Bugün tekrar doktora götüreceğim bakalım ne diyecek dün yeşil kaka yaptıAşı sonrası baya huysuzlanabiliyor...
Adam akıllı ilk tuvaletini yapınca rahatliyor. Aşıdan sonra ilk 10gün önemli.gaz masajı yap karnına ve ayak altina
Aşı bağırsakları ilgilendirdigi için tepki vermesi normal.Bugün tekrar doktora götüreceğim bakalım ne diyecek dün yeşil kaka yaptı
Yazarım tabiki canım ama sanırım üşüttü ya bugğn öksürmeye de başladı aşıdan olsa şimdiye geçerdi diye dişünüyorum 10 gün olduAşı bağırsakları ilgilendirdigi için tepki vermesi normal.
Yan etkilerini oku ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.
Şükür iyi atlatmişsin.
Doktorun söylediğini yazsr mısın?
Doktor bişey var gibi görünmüyor rota aşısı bu tarz şeyler yapmaz dedi bi kaka ve idrar tahlili yapalım idrar yolunda kum taş varsa o huysuzluk yapmış olabilir dedi. Bakalım tahlil vereceğiz sonuçlara göre değerlendirecekAşı bağırsakları ilgilendirdigi için tepki vermesi normal.
Yan etkilerini oku ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.
Şükür iyi atlatmişsin.
Doktorun söylediğini yazsr mısın?
Kızlar ben 3 gündür mahvoldum çocuğum uyanıkken memeyi ağzına alıyor çok az bekleyip ağlamaya başlıyor bir dahada memeyi kabul etmiyor kucağımda gezdir ip uyutup uykusunda emiyor sms uyuyana kadar açlıktan ağlayıp bitap düşüyor iyice psikolojim bozuldu önceden ağlaya ağlaya olsada emiyordu şimdi o da yok. Haftaya randevu aldım gidicem ama günler sanki gecmiyor
Yazarım tabiki canım ama sanırım üşüttü ya bugğn öksürmeye de başladı aşıdan olsa şimdiye geçerdi diye dişünüyorum 10 gün oldu
Rota aşısınin yan etkilerinde bağırsak düğümlnmesi bile var. Biz yaptırdık ve 3 gün tuvaletini yapamadı. Ben kayısı çayi içtim onun etkisiyle ıkına ıkına yaptı. Şimdide seyrek yapıyor..biz de 7 gün oldu henüz.Doktor bişey var gibi görünmüyor rota aşısı bu tarz şeyler yapmaz dedi bi kaka ve idrar tahlili yapalım idrar yolunda kum taş varsa o huysuzluk yapmış olabilir dedi. Bakalım tahlil vereceğiz sonuçlara göre değerlendirecek
evet canm okudum bende yan etki olarak bağırsak düğümlenmesi yazıyor hala kakasını tam yapamadığını düşünüyorum ben de. Bugün sabah ıkındı ıkındı yapamadı ben de içeyim bari kayısı çayı. Tahlilleri aynı dediğin gibi evde yaptık bugün sonuç çıktı gösterdik doktora temiz dedi bişeyi yokmuş yani. Doktorlar da bişeyi yok deyip çıkıyor ama çocuk huysuz ağlıyo uyuamıyor kaka yapamıyor var işte bi sorunuRota aşısınin yan etkilerinde bağırsak düğümlnmesi bile var. Biz yaptırdık ve 3 gün tuvaletini yapamadı. Ben kayısı çayi içtim onun etkisiyle ıkına ıkına yaptı. Şimdide seyrek yapıyor..biz de 7 gün oldu henüz.
Aşıdan olmasinda.
Bizden de idrar tahlili istemişlerdi. Bence hastane yakınsa evde al numuneyi. Idrar beklerken stres oluyorsun bir de poşetten mikrop bulaşınca sonuç yanıltıcı olabiliyor.
Geçmiş olsun canım