2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evet eğer bebek kilo alıyosa memeyi de tutuyosa diyet verilmiyo dikkat et gibi konuştu ama bana yeterli gelmedi . Aynen bende süt ürünü bişey yiyim oğlum gece uyuyamiyo sürekli hareket halinde
YA o emerken durup katila katila aglamak nedir
Öğrenirsen bana da haber ver canim gaz mi
Kızlar ben 3 gündür mahvoldum çocuğum uyanıkken memeyi ağzına alıyor çok az bekleyip ağlamaya başlıyor bir dahada memeyi kabul etmiyor kucağımda gezdir ip uyutup uykusunda emiyor sms uyuyana kadar açlıktan ağlayıp bitap düşüyor iyice psikolojim bozuldu önceden ağlaya ağlaya olsada emiyordu şimdi o da yok. Haftaya randevu aldım gidicem ama günler sanki gecmiyor

Canım ilk kızım öyleydi reflusu olabilir.ilac gerekebilir beslenmesini etkiliyorsa gizli reflude kusma olmayabiliyor
Canım sen hangi doktora gidiyosun ve ne zaman gidiceksin ? Doktora gittiği zaman söylediği şeyleri burda da yazarsan sevinirim ben kendi doktoruma güvenemiyorum eşim de pimpirik yaptigim icin baska doktora götürmek istemiyo.
Gözünüz aydın canım gecmiş olsun
Sağol canım rabbim bütün çocuklarımızı korusun inşallah

Kızlar bugun rota virüs aşımızı olduk ağızdan veriyorlarmış ilk dozunu oldu 2. Dozu 5 aylıkken yapılacakmış.
Anne sütü aldığı için biraz çıkardı (mama alan bebekler daha kolay yutuyormus) tekrar damlattığında yuttu, bir iki damla bile gitse yeterli olur dedi doktorumuz.
Biz atlattık çok şükür Darısı sizlere inşallah, aylık kontrolumuzde iyi çok şükür normal değerlerdeymiş oğlum ne zayıf ne kilolu sağlıklıyız ya hamdolsun kılo sorun değil

Merhaba kanguru alıp da memnun olan varmı Eylül başı 3 aylık olacak bebeğim ve ilkokula başlayacak olan kızımı öğlen okula ben bırakıcam bir an önce karar verip almam gerekiyor

Solomombaby aldım yenidoğan aparatıyla, ilk kullandığımda biraz mız mızlandı falan ama evde denemeye devam ettim, şimdi içinde çok rahat ediyor mis gibi uyuyor. Pamuklu olduğu İçin ikimizide terletmiyor ayrıca. Biz seviyoruz kısaca

Ben doktora geri atma olayını söylediğimde Reflü den dedi 6 aya kadar emmesi bozuksa Reflü ilacı devam edin dedi.birde emzik kullaniyirmusun canım oda biizzlimkini etkiliyormus sıpa emzik arıyor.hic emmedigi zamanlar ben sagip vermistim hala bile bazen içim rahat etmiyor veriyorum bugünde 1 kez falan

Canım biz Samsun'da fakültenin doktoru prof.ayhan Gazi kalayciya gidiyoruz.tabi yazarım.simdilik bizim teshisimiz alerjik Reflü.

Olayı kullanınca düzeldi mi. Emzik kullanmıyorum uykusunda emiyor oda karnindan bir sürü ses geliyor ses gelince hemn memeyi atıyor sonra gene alıyor. Annelik n3 zormuş Allah yardımcımız olsun

Canım biz Samsun'da fakültenin doktoru prof.ayhan Gazi kalayciya gidiyoruz.tabi yazarım.simdilik bizim teshisimiz alerjik Reflü.
Teşekkürler canım büyük ihtimalle bizimki de allerjik reflu aynı belirtiler bizde de var
Olayı kullanınca düzeldi mi. Emzik kullanmıyorum uykusunda emiyor oda karnindan bir sürü ses geliyor ses gelince hemn memeyi atıyor sonra gene alıyor. Annelik n3 zormuş Allah yardımcımız olsun
Canım seninki de büyükihtimalle bizim yaşadığımız sorun gibi geliyo kakalarini takip doktora gittiğinde soyle

Valla belirgin bir duzelme var diyemem sadece kusmasinikinmasi diğer şikayetleri azaldı ama emmesi hala aynı benimde pek itimatim kalmadi

Bizde rota yaptırdık ama bizimkine baya içirdi yani damlatmak mı gerekiyoruş acaba

Canım merhaba uzun zamandır giremiyordum
Bebeğinin meme reddi var doğru mu ? Bizimki de öyle ben bebeğimde üst dudak bağından şüpheleniyorum
Çocuk cerrahisine randevu alıp götürcem
Pamukçuktan sonra başladı bizde

Kızlar demir ilacı kullanıyo musunuz? Bence sütun tadını değiştiriyo ben 2 gün kullandım çocuk memeyi almadı bırakacak diye ödüm koptu bırakınca normale döndü

Kızlar demir ilacı kullanıyo musunuz? Bence sütun tadını değiştiriyo ben 2 gün kullandım çocuk memeyi almadı bırakacak diye ödüm koptu bırakınca normale döndü
Hiç kullanmadım
Unutmuştum çünkü
Ama bi kan testi de yaptırmayı düşünüyorum da neler bebeğin emmesini engelliyor hangi değerlere bakılmalı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…