2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Valla benim ki evin ic8nde kucağımda gezdirerek unutuyorum. Başka türlü asla uyumuyor ağlama krizine giriyor . Hâlâ çok gazlı ne yapicam bilmiyorum 2 gün sonra 3 aylık olacak hala geçecek gibi durmuyor

Emerken ağlayarak emiyor çırpınıyor emmek istemiyor bir kaç saniye emiyor duruyor 15 dk acıkıyor gene azar azar böyle böyle günü tamamlıyorum uykuda bir tek güzel emiyor . Acaba süt alerjisimi var diyorum kakada mukus birde emerken 3. haftadan beri ağlayarak emiyor . Enerjim tükendi yaşlandım sani bu 3 ayda ya

YA o emerken durup katila katila aglamak nedir
Öğrenirsen bana da haber ver canim gaz mi

Valla benim ki evin ic8nde kucağımda gezdirerek unutuyorum. Başka türlü asla uyumuyor ağlama krizine giriyor . Hâlâ çok gazlı ne yapicam bilmiyorum 2 gün sonra 3 aylık olacak hala geçecek gibi durmuyor

Emerken ağlayarak emiyor çırpınıyor emmek istemiyor bir kaç saniye emiyor duruyor 15 dk acıkıyor gene azar azar böyle böyle günü tamamlıyorum uykuda bir tek güzel emiyor . Acaba süt alerjisimi var diyorum kakada mukus birde emerken 3. haftadan beri ağlayarak emiyor . Enerjim tükendi yaşlandım sani bu 3 ayda ya
Bi doktora gitmende fayda var canım. Ama bak ben şöyle bi çözüm buldum benimkide çok sık emiyordu 15 dakikada bir diyebilirim. Artık güçsüz kalmıştım ve çok gazlıydı sadece memede susuyordu. Etrafımda gaz dediğim zaman herkes sık emzirme 2-3 saatte bir emzir gaz falan kalmıcak dedi ama mümkün değildi bizimkinin 2-3 saat beklemesi. Önce yarım saat 45 dakika oyalamaya çalıştım sonra 1 saat çok zor oluyodu ama oyalıyodum bi şekilde gezdirerek oyuncak göstererek vs. Şimdi 1 buçuk saat durabiliyor en fazla ama inan eskisi gibi gazı yok hem 1 buçuk saat beklediği için acıkmış oluyor çok emiyor doyuyor ve uzun süre uyuyor bunu keşfettim belki seninde işine yarar bu bilgi❤️

Benimde aynı seninki gibi canım uyanıkken bide ben bişey yememiş açken çok güzel emiyo öbür türlü memede kıpkırmızı oluyo tepiniyo bende hem yoruluyorum hem üzülüyorum. Bizde de mukuslu ve kanlı kaka olunca doktora gittik süt alerjisi olabilir ama bebegin kilosu iyiyse diyete gerek yok dedi napcağımı şaşırdım eşim de doktora guveniyo bana daha fazla kaygı yapma beni de yorma diyo ama eğer alerji varsa da çocuğuma zarar vermek istemiyorum annelik çok zormuş ya
Dışkıda kan, parazit testi yapıldı mı? Bazen kan gıbı görünen kırmızılık kan cıkmıyor. Ben bunu kızımda bizzat yasadım. Kakası kanlı gibiydi 2 kez acile gıdıp test tekrarlattım kan olmadığı ortaya cıktı. Her zaman degıl ama arada bir hala görüyorum kırmızılıklar🤷‍♀️

Son düzenleme:
Dışkı testi yapıldı mı? Bazen kan gıbı görünen kırmızılık kan cıkmıyor. Ben bunu kızımda bizzat yasadım. Kakası kanlı gibiydi 2 kez acile gıdıp test tekrarlattım kan olmadığı ortaya cıktı. Her zaman degıl ama arada bir hala görüyorum kırmızılıklar. Doktor yedıgını seylerle alakalıdır dedi.
Bugün test yaptırdık canım sonucu daha belli değil. İnşallah öyle biseydir ama inek sütü alerjisinden şüphelendi doktor da

Benimkide gece kendi emip uyuyor uzunda oluyor gece uykusu ama gündüz asla uzun uyumuyor sadece bugün uyudu. Anakucağında ve ayakta sallıyordum baktım ağırlaştı ve kendime bu eziyeti niye yapıyorum dedim uyku eğitimi içinde gayet iyi bi aydalar. Bende yanına yatıyorum o şekilde uyutuyorum 2 gündür. İlk gün resmen kıyameti kopardı belki yarım saat uğraştım ama en sonunda uyudu. Bugünde çok uykusu vardı banyo yaptırdım bide emzirdim kaka yaptı altını değiştirdim tam uyku modundaydı yani yanına yattım saç kurutma makinesi sesi açtım ve huu huu diyerek uyuttum inanırmısınız 3 saattir uyuyor maşallah subhanallah ilk kez böyle uyudu🙏 Darısı size kızlar deneyin bence çok uğraşıyosunuz pes etmezseniz oda alışıcaktır sallamaya nasıl alıştılarsa
Yaa bu çok iyi haber, inşallah tesadüf değildir işe yarıyodur, ben de deneyeyim🙏

Kızlar burda koçtaş tan gardırop alanlar vardı memnunlar mı acaba yatak odamı ordan almak istiyorum ama karar veremedim fiyatlar çok uygun dandik midir acaba

Merhaba görümcem kendi bahçesinden toplayıp kuruttuğu incir getirdi. İncirin süt arttırdığını duymuştum en verimli şekilde nasıl kullanabilirim bilen var mı acep 🤗

Merhaba görümcem kendi bahçesinden toplayıp kuruttuğu incir getirdi. İncirin süt arttırdığını duymuştum en verimli şekilde nasıl kullanabilirim bilen var mı acep 🤗
İncir uyutmasını duymuştum ama yapmadım canım, şöyle bir tarif buldum

Eklentiler

• E68A8BF1-6409-46D9-B114-4F310268ACD3.png
    E68A8BF1-6409-46D9-B114-4F310268ACD3.png
    339,4 KB · Görüntüleme: 30
Yaa bu çok iyi haber, inşallah tesadüf değildir işe yarıyodur, ben de deneyeyim🙏
Canım yok tesadüf değil gerçekten öyle uyutuyorum artık ama şuna özen gösteriyorum gerçekten uykusu varsa 3 saattir uyumuyosa karnı toksa altı temizse ve gazı yoksa yanına yattıktan 10 dk sonra uyuyor sadece ilk 3 dk falan kalkmak için tepiniyor ama ben tınlamıyorum sonra oda pes edip uyuyor ☺️ Kesinlikle denemelisin ben ilk günler asla alışmıcak diyodum ama ben bile inanamıyorum şuan

Merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım herkes iyidir.
Oğlum şu anda 3 ay 7 günlük. 2 gündür surekli agliyor çığlık atıyor gücüm kalmadı. O kadar çok uykusu var ama uyuyamıyor. Emzirmeye calistigim zaman kafasını geriye atıyor ya da göğsümü ısırıp çekiyor. Daha önce gece uyumaz gündüz uyurdu. Şu anda gündüz de uyuyamıyor. Kucağımda uyuyor yatağına bırakayım anında çığlığı basıyor. Ne yapacagimi bilmiyorum. Bizim gibi olan var mı çözüm buldunuz mu?
Uykusuzluktan mahvolduk 😔

Oğlum şu anda 3 ay 7 günlük. 2 gündür surekli agliyor çığlık atıyor gücüm kalmadı. O kadar çok uykusu var ama uyuyamıyor. Emzirmeye calistigim zaman kafasını geriye atıyor ya da göğsümü ısırıp çekiyor. Daha önce gece uyumaz gündüz uyurdu. Şu anda gündüz de uyuyamıyor. Kucağımda uyuyor yatağına bırakayım anında çığlığı basıyor. Ne yapacagimi bilmiyorum. Bizim gibi olan var mı çözüm buldunuz mu?
Doktora götrn canm belki binyeri ağryordr kulağı veya geniz eti vardr bi sıkıntsı olmasa uyur

Ben kucağma alıyorum yatarak emziriyorum uyanana kadar kalkmıyorum uykusunu alınca çok sakin blr bebek oluyor zaten ☺️Akşamda gaz şurubu veriyorum 8;30 gibi yapmadysa banyosunu yaptırıyorum tulumunu giydirip yine aynı pozisyonda emerken uyumasını bekliyorum sonra beşiğine yatırıyorum karanlık olduğu için ve artık derin uykuya geçtiği için beni aramıyor

Merhaba kanguru alıp da memnun olan varmı Eylül başı 3 aylık olacak bebeğim ve ilkokula başlayacak olan kızımı öğlen okula ben bırakıcam bir an önce karar verip almam gerekiyor

Canım ilk kızım öyleydi reflusu olabilir.ilac gerekebilir beslenmesini etkiliyorsa gizli reflude kusma olmayabiliyor

Allah yardımcınız olsun bizimkide geçen hafta öyleydi 😢
Ah o damaklarını sıkmaları yok ku dişleri çıkıncs ne yapacagız acaba

X