- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 31
Masâllah ne kadar çok uyuyoBenimki 2 aylık ilk 20 gün gündüz uyudu onun haricinde gündüz şöyle 2 saat uyuduğu sayılıdır. Büyük insan gibi sürekli uyanık. Akşam 9da uyuyo sabah 7ye 8e kadar falan sadece acıktığında uyanıyo. Ben heralde uykusunu gece alıyo diyorum. Gündüz uykusu geliyo ama illa kucakta uyumak istiyo eğer öyle bi ortamı yoksa asla uyumuyo
Aynen bizede öyle söylediler biz bidaha 7 Eylül gibi gitcez yazarsan sevinirim canım sağol bende y azcamASm deki hemşireler özel aşılar ile ilgili eğitim almamışlar ilk oğlumda öyle söylemişti bizim hemşire öyle demişti. Ama dramuz 3 ve 5 ay aşı olmadığından o zaman yaptırmamızı tavsiye etmişti. Ay sonunda tekrar kontrolümüz var tekrar sorar buraya da yazarım
Yok gece uyanıp emip uyuyo aralıksız uyumuyoMasâllah ne kadar çok uyuyo
Biz tam 2 ayligiz
Geceleri 2 saatte bi kalkiyor emiyor
Sizinki çok uzun mu emiyorda acıkmıyor acaba
Benımde oyle korktum sımdıSesli kaka belirtimi ya benimji baya sesli yapıyor hemde baya bi ıkonarak kabızlık yok ama
Kakası nasıl canım sulu muBenımde oyle korktum sımdı
Normal pütürlü ama bazen mukuslu oluyordu şimdi düzeldiKakası nasıl canım sulu mu
O zaman canını sıkma yok gibi genelde kakayla belli ediyomuşNormal pütürlü ama bazen mukuslu oluyordu şimdi düzeldi
Geçen hafta ishal kusma şeklinde hastalanmıştım o zaman mukusluydu
Tesekkur ederim cuma gunu doktor kontrolum var o zamana kadar yerdim kendimi rahatlattınız beni sağolunO zaman canını sıkma yok gibi genelde kakayla belli ediyomuş
Ver ver yazık gaz sancısı çok fena bişey. Birde yoğurda kimyon katıp kendin yediğin zamanda çok faydası oluyormuş onuda bi dene istersen.Anne sütü dışında birsey vermek rahatsız etti, kimyonun bilinen bir zararı yok ama ya dokunursa diye tedirgin oldum. Çok şükür birşey olmadı rahatladı biraz ben de şimdi hergün 2 çay kaşığı veriyorum
Bebeklerimizin henüz bağırsak florası tam oluşmadığı için gazla beraber kaka yapıyolar, ek gıdaya geçince yavaş yavaş katılacakmış. Gaz olunca da sesli oluyor haliyle. Pütürler de sütün yağından kaynaklı oluyormuş.Benımde oyle korktum sımdı
Emzirdikten sonra uyuyo ama gaz çıkarırken uyanıyo. Çok şükür gece yatağına yatırıyorum kendisi uykuya dalıyo. Ama gündüz ne oluyosa sanki bebek kişilik değiştiriyo, ayakta da sallıyorum, ana kucağında da.. artık uykuya direnmeye başladı yatırdığım an başlıyo ağlamaya. Uyku süreleri azaldı ona da dikkat etmek lazımKızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Eskiden memede uyuyordu şimdi memeyi çekince gözleri açıyor bide gazını çıkartıyorum falan iyice açılıyor uykusu. Sonra geliyor tekrardan ama uyuyamıyor ayakta sallanmak istiyor bende sallamıyorum anakucağında sallıyodum onuda bıraktım artık 2 gündür yanına yatıp huu huu diye ninni söylüyorum bide saç kurutma makinesi sesi açıyorum zorda olsa uyuyor ama alışır diye düşünüyorum varmı bu şekilde uyutan?
Ayakta sallayarak uyutuyorum diğer türlü asla uyumuyor, çok uykusu geldigi zaman katılarak ağlamaya başlıyor mecburen sallamak zorunda kalıyorum.Kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Eskiden memede uyuyordu şimdi memeyi çekince gözleri açıyor bide gazını çıkartıyorum falan iyice açılıyor uykusu. Sonra geliyor tekrardan ama uyuyamıyor ayakta sallanmak istiyor bende sallamıyorum anakucağında sallıyodum onuda bıraktım artık 2 gündür yanına yatıp huu huu diye ninni söylüyorum bide saç kurutma makinesi sesi açıyorum zorda olsa uyuyor ama alışır diye düşünüyorum varmı bu şekilde uyutan?
Benimkide gece kendi emip uyuyor uzunda oluyor gece uykusu ama gündüz asla uzun uyumuyor sadece bugün uyudu. Anakucağında ve ayakta sallıyordum baktım ağırlaştı ve kendime bu eziyeti niye yapıyorum dedim uyku eğitimi içinde gayet iyi bi aydalar. Bende yanına yatıyorum o şekilde uyutuyorum 2 gündür. İlk gün resmen kıyameti kopardı belki yarım saat uğraştım ama en sonunda uyudu. Bugünde çok uykusu vardı banyo yaptırdım bide emzirdim kaka yaptı altını değiştirdim tam uyku modundaydı yani yanına yattım saç kurutma makinesi sesi açtım ve huu huu diyerek uyuttum inanırmısınız 3 saattir uyuyor maşallah subhanallah ilk kez böyle uyuduEmzirdikten sonra uyuyo ama gaz çıkarırken uyanıyo. Çok şükür gece yatağına yatırıyorum kendisi uykuya dalıyo. Ama gündüz ne oluyosa sanki bebek kişilik değiştiriyo, ayakta da sallıyorum, ana kucağında da.. artık uykuya direnmeye başladı yatırdığım an başlıyo ağlamaya. Uyku süreleri azaldı ona da dikkat etmek lazım
İşte bende katılarak ağladığı zaman kaldırıp sakinleştirip emZiğini zorla verip yanına yatıp huu huu diyorum emziği attıkça geri veriyorum ellerinide sıkıca tutuyorum ilk işim uyku tulumu almak çünkü elleri hareket etmediği zaman hemen dalıyor uykuya ama elleri ayakları hareket ettiği zaman tepiniyor ağlayarak.Ayakta sallayarak uyutuyorum diğer türlü asla uyumuyor, çok uykusu geldigi zaman katılarak ağlamaya başlıyor mecburen sallamak zorunda kalıyorum.
Tesekkur ederimmBebeklerimizin henüz bağırsak florası tam oluşmadığı için gazla beraber kaka yapıyolar, ek gıdaya geçince yavaş yavaş katılacakmış. Gaz olunca da sesli oluyor haliyle. Pütürler de sütün yağından kaynaklı oluyormuş.
Kundak+ emzik ve sesli bir şekilde ninni söyleyerekKızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Eskiden memede uyuyordu şimdi memeyi çekince gözleri açıyor bide gazını çıkartıyorum falan iyice açılıyor uykusu. Sonra geliyor tekrardan ama uyuyamıyor ayakta sallanmak istiyor bende sallamıyorum anakucağında sallıyodum onuda bıraktım artık 2 gündür yanına yatıp huu huu diye ninni söylüyorum bide saç kurutma makinesi sesi açıyorum zorda olsa uyuyor ama alışır diye düşünüyorum varmı bu şekilde uyutan?
Tabi ayağımda da sallıyorum bu sıradaKundak+ emzik ve sesli bir şekilde ninni söyleyerek