Belki uykusu geldiği icinde durmuyor olabilir benimkide aksamdan gece ikiye kadar devam ediyor suan ayakta ne yaparsam yapayım uyumuyor ama sonra oğlene kadar uyuyor :) bacak egzersizi de yap ostersen hemde dinlenmis olur vücudu masaj yağıda iyi olabilir ben önce gaz çıkarır gibi beline poposuna avuç içiyle pıt pıt vuruyorum hemsire demisti masaj yapalım arada diye kendide yaparken görmüştüm benimki sürekli eek istiyor bu rahatsızken aç olmadığı halde anlamadm sanırom tek bildigi seyle rahat ve huzurlu hissediyor derdini unutuyor kan verirkende hemşire parmağını ver annesidemişti ve kan ald8rdığını unutmustu emmeye başlayıncaBende bunu düşünüyorum nasıl korunacaz diye bir çözüm bulamadım henüz. Tekrar hamile kalmaktan korkuyorum. Yeni adet oldum. Bebeğim 43 günlük hergün öğlen ve akşam üstü gaz sancısı atağı yaşıyoruz. Emerken ağlıyor ve kıvranıyor, sonra yorgun düşüp uyuyor uyuduktan sonra tekrar kucağıma alıp emziriyorum parça parça. Çok yorucu bu gaz sancıları bir an evvel geçer Insallah
Benimki tüm gün memede, doktor emzik ver dedi ama hiçbir emziği sevmedi tutmadı oglusum, gündüz uykusu çok düzenli değil, o yüzden ben gece uyandirmiyorum. Kendi uyanınca emziriyorum gece. Ama kendi de en fazla üç saate uyanıyor zatenKızlar bebişleri uykudan uyandırıyor musunuz emsinler diye? Ben uyandırmıyorum ve aralıksız mesela 4 5 saat uyuduğu oluyor yanlış mı yapıyorum acaba gelişimi iyi diyor doktor uyandırmalı mıyım bilemedim
Bendede durum aynı canım havalarda sıcak bebeklerde zorluyor birazda bizede hala ödem atıyoruz anlaşılan s8aklara dek gelneseydi doğumlarımız iyiydi ama soğulta zor oluyor Allah hepimize kolaylık versinKızlar gece terlemeleri yaşayan var mı aranızda bildiğin su içinde kalıyorum buz gibi ter atıyorum ne zaman geçecek acaba çok merak ediyorum
Kakasını yapıyor ama çokıkınarak, bazen kipkirmizi oluyor yapmaya çalışırken :/ evet dediğin şeyleri yemiyorum dikkat ediyorum aman yinede geçmiyorAytanesii kızlar bana drum prezervatifle korunmayı önerioruz ilk 6 ay ama yok dersen şu doğum kontrol hapını kullan emziren annelerin kullanımına uygun dedi. İsmini hatırlamıyorum bakıp yazarım isterseniz. @surisinem kakasını yapabiliyor mu peki canm? Benim oğlan da öyleydi de kakayı da yapamıyordu, ben yediklerime dikkat edince ve kayısı fln bolbol yiyince biraz daha düzeldi çok şükür. Bulgur, soğan, çiğ sebze meyve, soğuk içecekler de tüketmiyorum yapıorsundr mutlaka ama yine de yazaym dedim inşallah bianönce geçecek çok zor cidden gazlı bebek
Happy kids’e bakıyorm bende vaktim olursaTemmuz annelerini girip okuyorum vakit buldukça, onlar çok aktifler
Amin canımBendede durum aynı canım havalarda sıcak bebeklerde zorluyor birazda bizede hala ödem atıyoruz anlaşılan s8aklara dek gelneseydi doğumlarımız iyiydi ama soğulta zor oluyor Allah hepimize kolaylık versin
BN de emzryorm elime telfonu aldm bi bakaym ne var ne yok buralarda dedmHappy kids’e bakıyorm bende vaktim olursa☺ Mesela şuan emziriyorm uyuyor gibi göz teması yok ondan buralarda takılıyorum
Kızo emzirirken saç dibime kadar yüzim gözüm hep terden ölüyorum sanki menapozluymusum gibi nezaman grçecek bu lohusa halleriAmin canımİnşallah çabucak geçer artık bu durum sıkıntı bende mi diye düşünüyordum yalnız değilmişim
Benimde annem İstanbul dan geldi bizde kızımla baba evine gittik gece babamlarda kaldık buğün ev iş Tem zlik ve bebek bakmayla koşuşturuyorumŞurda bikaç kişi kaldık. Diğerleri neredeler neler yapıyolar acaba.
Lohusalık geçti bu ter geçmiyor canımKızo emzirirken saç dibime kadar yüzim gözüm hep terden ölüyorum sanki menapozluymusum gibi nezaman grçecek bu lohusa halleri
Kaç saat uyuyor aralıksız yani canım?Merhaba hanımlar ben birsey merak ediyorum dogum kontrolüne başlayanınız varmı ilaç alabiliyormuyuz merak ettim nasıl korunuyorsunuz bwnce gerekli bir soru diye düsünüyorum malum bebisleri etkilememesi lazım bu arada kızım 5.600 gram olmusdaha 52 günlük ve yumruğunu ağzına almaya basladı aç olsun tok olsun zabtdetmeye çalışıyorum gecd 2 ye kada rmızmız akşam 7 ,8 gibi başlıyor sonra uyuyor sıpa öğleye kadar daha yeni kalktı açken bile uyanmıyor mızmozlanıyor anlıyorum gece besigine koydum beni cok korkuttu yine kusmuş yüzü gözü hep mama olmuş iyiki uyumuyordum bises geldi bakayım dedim ben korua yöntemlerine bakıyordum bi baktım kaldırdım hemen cok korktum yanıma aldm gaz varmıs galiba kusması ondandı dua ede ede yattım hic uyuyamadm sizler neler yapıyorsunuz
Benimkide 4-5 saat uyuduğu oluyor bende korkuyorum aslında iyi mi ediyorum kötü mü diye uyandırıyorum 5 saat doluncaKızlar bebişleri uykudan uyandırıyor musunuz emsinler diye? Ben uyandırmıyorum ve aralıksız mesela 4 5 saat uyuduğu oluyor yanlış mı yapıyorum acaba gelişimi iyi diyor doktor uyandırmalı mıyım bilemedim
Doktorumuz kilo alımı normal ise bırakmakta bir sakınca yok dedi. Bende bırakıyorum uyusun diye. Bazen 5 saat uyuyor bazen 2 saat snra uyanıyor, açlık durumuna göre.Kaç saat uyuyor aralıksız yani canım?
Benimkide 4-5 saat uyuduğu oluyor bende korkuyorum aslında iyi mi ediyorum kötü mü diye uyandırıyorum 5 saat dolunca
Var benm uyuşuk gbi orasıKizlar slm ameliyat yerinde hala sertlik olan varmi acaba